2010 Aralık Anneleri

32. haftamız hayırlı uğurlu olssuuunn kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun ayşem.. kız bizde bizim sıpaya "sweet november" diyoruz... hatta doğum fotoğraf albümüne de bu ismi koymayı düşünüyoruz.. sizde bizim gibi kasım da doğum olacağına tam kanaat getirdiniz tevekkeli :))

ayyyyy evet bende aldım. kremimi de aldım
emzirme sütyeni ve bikaç ıvır zıvır daha aldım listemde olan.
bakalaım bende sevinçle bekliyorum

Ayy ne güzel telaşlar içindeyiiizz :ecrin_bebek: hayırlı olsun tatlımmm

Kızlar bende pompa aldım sizin gazınıza gelip:lepi: Çünkü en ucuz 114 liraya vardı, bu fiyat çok iyi geldi!!
uni baby yenidoğan ıslak mendilde aldım, bi kaç bişey daha aldımzemuszemus

Hepimiz güle güle kullanalım inşallah:Saruboceq:

Ay Maşallah sizeeee:nazar:

Güzel günlerde kullan küçükprensimmm duyduklarıma göre çoook işimize yarayacak
Teşekkür ederiz canımm :nazar: maşAllahh hepimize

hayırlı olsun ayşem.. kız bizde bizim sıpaya "sweet november" diyoruz... hatta doğum fotoğraf albümüne de bu ismi koymayı düşünüyoruz.. sizde bizim gibi kasım da doğum olacağına tam kanaat getirdiniz tevekkeli :))

teşekkürler tuğbacımmm.. kesinlikle tatlım :) tam bize uygun olmuş işte bu isim kaydirigubbakcemile3 bi de 41. haftada falan gelirse çok fena dumur olucaz kaydirigubbakcemile3

teşekkürler tuğbacımmm.. kesinlikle tatlım :) tam bize uygun olmuş işte bu isim kaydirigubbakcemile3 bi de 41. haftada falan gelirse çok fena dumur olucaz kaydirigubbakcemile3

41'e kadar bekleyemem herhal babası askere gidecek o zamana çünkü.. iş başa düşecek ne yazıkki o zaman.. aralık annesi olmayı istediğim için bu aya denk getirmeye çalışmıştım ama kısmet işte.. kasım'da iyi iyi.. romantik hem :)) yine de fahri aralık annesiyiz :))

göbüş eklenmiştir kızlarrrr

41'e kadar bekleyemem herhal babası askere gidecek o zamana çünkü.. iş başa düşecek ne yazıkki o zaman.. aralık annesi olmayı istediğim için bu aya denk getirmeye çalışmıştım ama kısmet işte.. kasım'da iyi iyi.. romantik hem :)) yine de fahri aralık annesiyiz :))

anladımm canımm senin işin baya zor olucak o zaman dimi :çok üzgünüm: bencedee hemde nasıll kaydirigubbakcemile3

cemileee ITIREKİMmm susmayın yahu :(
yalnız bi hamile var burda kaydirigubbakcemile3
tuğba da kaçmış zaten

ayşecim kasımda aşk başkadır diyorsun yani öyle mikaydirigubbakcemile3

kızlar boğazım acıyo kesin hasta oluyorumeyvahedigeldismileeşim eve grip getirmiş bana da geçti yahueyvahedigeldismile

ayşecim kasımda aşk başkadır diyorsun yani öyle mikaydirigubbakcemile3

kızlar boğazım acıyo kesin hasta oluyorumeyvahedigeldismileeşim eve grip getirmiş bana da geçti yahueyvahedigeldismile

Tabikiii kaydirigubbakcemile3

Benimde gözlerim yanıyor canım kat kat çorap hırkayla dolaşıyorum evde.. Geceleyin bunalıyorum diye cam pencere açık uyuyordum al işte..

ben pazartesi hastaneye gidicem kızlar,doğum iznine ayrılmak için rapor alıcam inşallah..

Tabikiii kaydirigubbakcemile3

Benimde gözlerim yanıyor canım kat kat çorap hırkayla dolaşıyorum evde.. Geceleyin bunalıyorum diye cam pencere açık uyuyordum al işte..

yav ben bi de terliyorum işte durum fena valla...

biraz uyuduk kızımla. yemeğimizi yaptık geldik.
şu dizaltımdaki kramp henzü tam geçmedi
onuda kafama taktım sanırım
ama bi gün oldu kalsiyum ve magnezyuma başlayalı
geeçr dimi kızlar.
sizdede böle biraz devam ettiği oluyomuydu.

Kızlar bende pompa aldım sizin gazınıza gelip:lepi: Çünkü en ucuz 114 liraya vardı, bu fiyat çok iyi geldi!!
uni baby yenidoğan ıslak mendilde aldım, bi kaç bişey daha aldımzemuszemus

Hepimiz güle güle kullanalım inşallah:Saruboceq:

Ay Maşallah sizeeee:nazar:

güle güle kullan canım.
eeeeeee onu aldık derken başka şeyelre de baktık.
yine uçtuk tabi.
gerçi ben listemden dışarı çıkmadım
inşallah güzeldir aldıkalrım.
alışveriş ne mutlu ediyo insanı.

iyi yapmışsın , bebişlerimizle güzel günlerde kullanalım inşallah canım aldıklarımızı .

bende haftasonları da çalışan bir insan olarak işteyim ve tabiki net başında bebiş için araştırmadayım bende. :1:

evet gzüel hayırlı günelrde kullanalım inşallah.

dr bana çok kızdı bu ay 3.5 kg almışım ne yaptın diyo bi daha görmeyeyim bu kg yi diyo nasıl aldım bilmiyorum bi sabah kahvaltımı sağlam yapıyorum o kadar doğru düzgün abur cubur hamur işi bilmem ne yemiyorum gerçi hareketsizliktende olur bol bol yürüyüş yap dedi.bu gidişle dana olcam sanırımakannehir

seni gidi tospa seni
götürdün tabi yağlı ballı ekmekleri.
ohhhhhhhhhhhhhhhhh
boşver be kuzum bebeiş çok almış bu ay de geç
ama yürüyüş işe yarıyo söliyim
hem daha iyi hissediyo insan kendini.

denizim hayırlı uğurlu olsun bende çok zor karar veriyorum bişi alırken netten alışverişde pek yapmıyorum ama senin almanla bi güven geldi bende bakıcam şimdi e bebekten mi baktın?

bak gzüelim valla çok indirimdeydi.
kaçırmayalım dedik.
e-bebek güvenlidir bence
gerçi ben sanal kart çıkarttım
eşim diyo artık seni tutamayız
sanki bedava veriyolar

Ayy ne güzel telaşlar içindeyiiizz :ecrin_bebek: hayırlı olsun tatlımmm

Güzel günlerde kullan küçükprensimmm duyduklarıma göre çoook işimize yarayacak
Teşekkür ederiz canımm :nazar: maşAllahh hepimize

evet ya bayılıyorum bu telaşa
Allahım bu telaşlarımızın sonunu da güzel etsin.

SElam kızlar azcık uyudum ben :)) Şİmdide yemek yapıyorum koçiş gelcek sizler napıyosunuz bakim.Önde Gidenler kasım annesi olması yolunda ilerliyor banada sanki ben ocak annesi olcam gibi geliyor :)) Bu gidişle topite azcık aralık annesi kalcak gibi :))

Dikkat et kendine canım
sagol tatlım c vitamini olan meyvelerden yemeye çalışıyorum inşallah geçer..
hadi hayırlısı bakalım.
sıra bize nezamn gelicek bakalım.

inşallah canım,sizde hayırlısıyla cıkarsınız,o zaman sana 15 tatilde denk geliyo sanırım 15 gün yanıyor mu denizcim ya...bende 15 tatil hakkımdan gitmesin diye erken çıkıyorum..

kızlar dikkat etmek lazım ya birden soğudu havalar..bizim ev de soğudu, merkezi sistemli eve taşındık yazın inşallah ayın 15inde yakarlar ...burun akıntım vardı geçti neyseki.
be çalışmaya devam edicem 32.haftadan sonra, ama 37ye kadar dayanır mıyım bilemiyorum 34de falan bıraksam mı die geçiyor aklımdan...

az sonra annem ankarada olacak nasipse....sositososito

kocişim de yarın brüksele gidecek hamileyken daha çok özlüyorum onu...
opuyorumnanaktan

slm kizlar nasilsiniz??

biz iyiz...

funahcim yarin bende bruksele gidiyorum bebegimin yatagini ve arabasini alacaz

herkes terk_i diyar etmiş nerdesiniz hatunlar.bugün kocişle pazara gittik geldik cemresu'ma atlet çamaşır aldık dünde hastane çıkışı ve peluş battaniye aldım ya ne kadar ucuzdu kampanya yapmış adamlar 15tl ye aldım önceden sorduklarım 35 ve civarıydı bedava oldu bu nerdeyse.park yatak baktık ve birde dolap.park yatak kullanışlı ama tip olarak hiç içime sinmiyo doğrusu prefabrik ev gibi derme çatma sankim.ne bileyim mobilyada odam küçük diğer odalar çok soğuk oluyo

Back
X