2010 Aralık Anneleri

bu arada hepinize geçmiş olsun kızlarr... canım şampuan losyon ne marka aldın ya bende alıcaktım bugün ama kararsız kaldım
sebamed aldim canim ben
en iyilerden biriymis biraz arastirdim oyle karar verdim
gorumcem ve ablamda butun urunlerini kullaniyor bebislerine
nivea ve johnsons baby tavsiye edilmiyo bu arada

bende de kayınvalidemler vardı olumunekankayizsmile çok korktu kadın ya yazık... ben daha sakinimdir. neyse geçmiş olsun canım... bizim odamızda geldi ama eşim foto makinesini unutmuş çekemiyorum..

gozun aydin canim bizimkide aysonu gelcek insallah
benimde kayinvalidemler kirk yilda bi gelir
deprem oldu yahu
tamda dedikodu yapiyodum:kedi:
bidaha yapmiycam:umursamaz:

kızlar çatlak kremi kullanıyomusunuz.
ben ilk çatlağımı görmüş bulunmaktayım
ve yeni 2 ay önce doğum yapmış arakdaşım var
mutlaka al diyo
o almmaılş ve çok pişman son haftalarda çok çatlamış

bende gecen gun gobegimin alt tarafinda
bi yanma hissettim bide baktim kipkirmizi
ama hic kremlenmiyodum ne zamandir
simdi bepanten merhem kullaniyorum
bide lierac catlak kremi
dun kuzenimin gobegini gordum catlak icindeydi
krem kullanmadinmi dedim kullandim ama yinede catladim
cildin catlamaya musaitse ne yaparsan yap dedi

iyi geceelr kızlar.
bu krem konusunu düşünücem. tabi doktoruma bi sorayım. kadınalr kulübünde okudum bazı kişileri alerji yapmış bu lierac
neyse bi sorayımda.

mutlaka al diyo

Lierac alıcam yaarın ... bebeyağı kullanıyodum artı bi kremim daha var pregnacare die ama lierac kullanıcam son aylarda,

sebamed aldim canim ben
en iyilerden biriymis biraz arastirdim oyle karar verdim
gorumcem ve ablamda butun urunlerini kullaniyor bebislerine
nivea ve johnsons baby tavsiye edilmiyo bu arada

gozun aydin canim bizimkide aysonu gelcek insallah
benimde kayinvalidemler kirk yilda bi gelir
deprem oldu yahu
tamda dedikodu yapiyodum:kedi:
bidaha yapmiycam:umursamaz:

bizimde dün geldi odamız kayınpederim bakmaya gelmişti ayyy bende şom ağzımı açmıştım bizim bina depreme dayanıklımı die... 2 dk geçmedi oldu... allah büyüklerinden korusun...

odanızda hayırlı olsun güzel sağlıklı günlerde kullanın... :içelim:

Lierac alıcam yaarın ... bebeyağı kullanıyodum artı bi kremim daha var pregnacare die ama lierac kullanıcam son aylarda,

bizimde dün geldi odamız kayınpederim bakmaya gelmişti ayyy bende şom ağzımı açmıştım bizim bina depreme dayanıklımı die... 2 dk geçmedi oldu... allah büyüklerinden korusun...

odanızda hayırlı olsun güzel sağlıklı günlerde kullanın... :içelim:

saol canim sizde kullaninsırnaşık şey

kızlar face çok iyi düşünmüşsünüz ben de katılma isteği gönderdim..
herkese açık değil dimi hani yarın öbürgün fotoğraf koyarsak..sadece üyelere açık yani değil mi?

nerdilcim ben boynerde falan lierac sordum benimki bitmek uzerede
fiyati 71di simdi strawberryden baktim 47tl
hemen siparis verdim haberin olsun

kızlar face çok iyi düşünmüşsünüz ben de katılma isteği gönderdim..
herkese açık değil dimi hani yarın öbürgün fotoğraf koyarsak..sadece üyelere açık yani değil mi?

hayır cnm sadece katılanlar görebiliyo. onları da ben onaylıyorum merak etme opuyorumnanaktan

hanimlar ben 2009 aralik annesiyim siiizlere bir sorum olacak 32 haftalik bir arkassimin az az su gibi renksiz camasirini islatan akntisi gelmis oda aralik annesi olacak bende oyle biseyler olmamisti sizlerde oyle olan varmi bugunde biraz fzla gelmis carsafa cikmis yani neden bilgisi olan varsa yazabilirmi nette aratirdim bisy bulamadim

hanimlar ben 2009 aralik annesiyim siiizlere bir sorum olacak 32 haftalik bir arkassimin az az su gibi renksiz camasirini islatan akntisi gelmis oda aralik annesi olacak bende oyle biseyler olmamisti sizlerde oyle olan varmi bugunde biraz fzla gelmis carsafa cikmis yani neden bilgisi olan varsa yazabilirmi nette aratirdim bisy bulamadim

Canım bence hemen doktora gitsin, arkadaşını korkutmadan hemen doktora gitmesini söyle. Erken doğum olabilir, Allah yardımcısı olsun:Saruboceq:

bencede doktorunu arayip durumu anlatsin
yataga islatacak kadar su gelmesi farkli bi durum
belliki akinti degilfisfisfis
naber kucukprenscim??

kızlar geçmiş olsun, deprem olduğunu sizden duydum. Aman heyecan filan yapmayın, nolur nolmaz, bu zamanlar tehlikeli zamanlar, erken doğum filan, aman Allah korusun. Neyseki büyük bişey değil, Allah beterinden saklasın...

aaaaaa depremmi oldu.
geçmiş olsun kızlar.
inşallah öncü falan değildir dediğiniz gibi. Allah hepimizi korusun.

Amin inşallah öncü değildir, zaten son depremlere bakıyorum 2,5 şiddetinde yine olmuş, azaldığına göre sorun olmaz inşallah:Saruboceq:

kızlar bebişelere kilot almak gereklimi.
minik minik nerden bulucaz
sadece bez yeterlimi direk üzerinemi giydiriyoruz.
ben hiç atlet kilot almadım. alsammıki.

Benim 20 li hastane çıkışında bir atlet bir kilot çıktı ama bence gereksiz, çıtçıtlı badiler kullanılıyor benim gördüğüm kadarıyla.

evet ya yardımcı oursanız kızlar bende aynı sıkıntıdyım bugün bebişkoda vardı set şeklinde kilotları 6 adet 16 ytl di almadım bende bi sorim size die

Bence çok erken canım kilot, tuvalet eğitimi verirken kullanmaya başlanıyor, çıkarması kolay olduğu için.

selam hatunlar
gecmis olsun hepimizeeeeyvahedigeldismile
bendede kayinvalidemler vardi bizde oturmus dedikodu yapiyoduk
ben dondum kaldim sallanmaya baslayinca
cok sukur gecti insallah arkasi gelmez:bbo:
bu sabah kahvaltiya geldi kayinvalidem ve kayinpederim
sonrada bebek odasini almaya gittik:lepi:
cooook guzel bi takim aldik kizima
resmini bulursam ekliym bakiym
bide banyo malzemelerini aldik kuvet sampuan losyon falan
bu arada denizim bebislere kilot giydirmeye gerek yok canim
bezinin uzerine citcitli badisini giydiriyosun
o hem atlet hem kilot oluyo:1rolleyes:

Hepimize geçmiş olsun canım. Güle güle kullanın herşeyini de, ayy çok güzel heyecanlar bunlar Rabbime şükürler olsun:Saruboceq: Banyo malzemelerini nereden aldınız, küveti mesela?

ben face kulllanmıyorum ama :sinifsinif:

ben anadolu yakasındayım hissettik bizde geçmiş olsun herkese...

kızlar jokerde lansinoh kremler ürünleri %50 indirimde bu gün giittim bilginize.
boynerde gecelik baktım bi model beğendim oda sabahlık gecelik 149tl hem çok geldi hemde krem renkti ben füme gb koyu renk arıyorum ... o yüzden la senzayada bakıcam...

Geçmiş olsun nerdilcim. Bence de çok 150 lira, inşallah gönlüne göre bişey bulursunyerimseniben

bende de kayınvalidemler vardı olumunekankayizsmile çok korktu kadın ya yazık... ben daha sakinimdir. neyse geçmiş olsun canım... bizim odamızda geldi ama eşim foto makinesini unutmuş çekemiyorum..

Sizde güle güle kullanın odanızı, iyi günlerde inşallah:Saruboceq:

mutlaka al diyo

Ben kullanıyorum ama işte inşallah çatlamam, bide kremlenirken bebişimi seviyorum, dua ediyorum ona keyifli oluyoropuyorumnanaktan

kıslar iyi geceler

iyi geceler..

bencede doktorunu arayip durumu anlatsin
yataga islatacak kadar su gelmesi farkli bi durum
belliki akinti degilfisfisfis
naber kucukprenscim??

iyidir tatlım senden ne haber?

kızlar geçmiş olsun, deprem olduğunu sizden duydum. Aman heyecan filan yapmayın, nolur nolmaz, bu zamanlar tehlikeli zamanlar, erken doğum filan, aman Allah korusun. Neyseki büyük bişey değil, Allah beterinden saklasın...

Amin amin, Allah korusun:Saruboceq:

Valla bende gazeteden depren yorumlarını okuyorum bahçelievlerde falan çok hissedilmiş ve anadolu yakasında da epey hissedilmiş:bbo:
tüm istanbul'lulara geçmiş olsun.. ben bahçelievlerde oturuyorum bizde 4.4'e göre daha fazla sallanmadık mı diye düşünüyorduk tevekkeli ondanmış.. birde binaya suç bulduk :)) biz yaşam üçgenimizi tazeledik herhangi bir duruma karşı bence hemen dışarı çıkmayı düşünmekten çok sizlerde yaşam üçgeninizi ayarlayın canlar.. su felan birşeyler koyun oraya..

arkadaşın turnusol kağıdı koysun bir gazlı bezin içine, akıntısı eğer turnusol kağıdını mor yaparsa suyu geliyordur.. gideceği sağlık kuruluşunda da bunu yaptıracaklardır zaten..

geçmiş olsun marmaradaki arkadaşlara umarım bu kadrala kalır,başka yaşamayız,

bende düğüne gittim geldim,offf çok gürültülüydüü

desire benide kabul edermisin canım face ten

umarım hepiniz iyisinizdirrr

tüm istanbul'lulara geçmiş olsun.. ben bahçelievlerde oturuyorum bizde 4.4'e göre daha fazla sallanmadık mı diye düşünüyorduk tevekkeli ondanmış.. birde binaya suç bulduk :)) biz yaşam üçgenimizi tazeledik herhangi bir duruma karşı bence hemen dışarı çıkmayı düşünmekten çok sizlerde yaşam üçgeninizi ayarlayın canlar.. su felan birşeyler koyun oraya..

arkadaşın turnusol kağıdı koysun bir gazlı bezin içine, akıntısı eğer turnusol kağıdını mor yaparsa suyu geliyordur.. gideceği sağlık kuruluşunda da bunu yaptıracaklardır zaten..

Neyse cümlemize geçmiş olsun, inşallah ihtiyaç olmaz ama bizde belirledik yaşam üçgenimizieyvahedigeldismile

geçmiş olsun marmaradaki arkadaşlara umarım bu kadrala kalır,başka yaşamayız,

bende düğüne gittim geldim,offf çok gürültülüydüü

desire benide kabul edermisin canım face ten

umarım hepiniz iyisinizdirrr

Saol tatlım, sen geldim ben gidiyorumm.. Uyuyabilirsem uyuyacağım, başıma ağrı girdii.
Hadi cümleten iyi geceler..

Back
X