kızlar karnım çok sert taş gb oldu niye acaba normal mi? böle olan var mı patlıcak gibiyim....
banada oluyo ole sonra geciyo onemli bişeymidir bilmiorum ama cok uzun surmuyo :uhm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar karnım çok sert taş gb oldu niye acaba normal mi? böle olan var mı patlıcak gibiyim....
banada oluyo ole sonra geciyo onemli bişeymidir bilmiorum ama cok uzun surmuyo :uhm:
Genelde bana bizim velet toplanınca oluyor o ama sonra geçiyor.
Kızlar birşey soracağım hastaneye pijama götüreceğiz ya nasıl aldınız ben bir tane normal takım aldım bir tane daha alacaktım elbise tarzında mı alsam ya...
Buradaki ebe elbise al dedi ve üzerine uzun sabahlık al dedi kanın, suyun felan gelir pijamandan çıksa bile sabahlığın temiz rahat olur dedi...
Ne yapsam karar veremedim...
ayyy nasıl hastayım kızlar,nasıll bilemezsinizz.....grip olmuşum çok pis.....
mrb kızlar buugün itibari ile doğum iznine çıkmış bulunmaktayım...8 haftalık doğum iznimi kullanmaya başlıyorum hayırlısı ile,kızlar devlet hastanesine gittim ordaki kadın doğum doktoru bana 32 haftadır doğum iznine çıkması uygundur diye bi rapor verdi, artı söözleşmeli olduğum için ssk dan da iş göremez raporu yazdı,bende onları aldım okuluma verdim..bilmeyenler için yazıyım dedim başka bi şey yapmadım... tabi bu arada bide k.b.b yaptık kızımla doktor antibiyotik verdi ama elinden geldiğince kullanma dedi bende almadım ilaçları,şimdi sızlanıp duruyom...
mrb kızlar buugün itibari ile doğum iznine çıkmış bulunmaktayım...8 haftalık doğum iznimi kullanmaya başlıyorum hayırlısı ile,kızlar devlet hastanesine gittim ordaki kadın doğum doktoru bana 32 haftadır doğum iznine çıkması uygundur diye bi rapor verdi, artı söözleşmeli olduğum için ssk dan da iş göremez raporu yazdı,bende onları aldım okuluma verdim..bilmeyenler için yazıyım dedim başka bi şey yapmadım... tabi bu arada bide k.b.b yaptık kızımla doktor antibiyotik verdi ama elinden geldiğince kullanma dedi bende almadım ilaçları,şimdi sızlanıp duruyom...
Kızlar başıma neler geldi anlatayım size 3 gün önce az kalsın doğum yapıyordum gece başladı karın ağrım ama nasıl karnımın heryeri ağrıyor yara gibi üşüttüm zannettim işe gittim o sabah zorla öğleye kadar zor dayandım öğleden sonra ebe arkadaşıma nst çekmesini istedim birde baktıkki 2 dk.bir kuvvetli doğum sancım başlamış hemen kadın doğumcuyu çağırdılar erken doğumu önleyici tedaviye başladılar nidilat adlı ilacı kullanıyorum bebeğin akciğeri gelişsin diye 2 gün iğne yaptılar çok şükür kasılmalarım geçti 3 gün hastanede yattım ilacı 37.haftaya kadar kullanmam gerekiyor.Serum biraz fazla aldım ondadnda çok kalbim ağırdı sıvıyı azalttık şimdi geçti gibi.Neyse bugün taburcu oldum annemden evimize geçiyordumki kaza yaptık iyi bir sallandık arabayı eşim kullnıyordu 2 yaşındaki kızımda kucağımdaydı çok şükürki bize birşey olmadı arabada hasar var.Birazdan detaylı ultrason için gideceğim İnşallah herşey yolundadır ne olur dua edin bebeklerimiz sağlıcakla zamanında gelir İnşallah...
ay bugun hastaneden sonucu alip cikincao zaman sende de şeker çıkma ihtimali yüksek pelincim.. ama şekerden o kadar korkma diyetle halledersin kokulacak daha ciddi problemler var..
bu hemoroid konusu benim de canımı iyice sıktı son haftalarda.. bazı
hekimler hemoroidin şiddetine göre karar veriyorlar doğum şekline.. çok ileriyse normal doğum yaptırmıyorlar mesela.. ben artık benimki bu hızla giderse ne olacak bilemiyorum... epizyo yapacak perine kalmayacak çünkü :)
bunu doktorunla konuş tatlım.. bende henüz konuşmadım.. ıkınmak iyi gelmiyo çünkü bu hemoroid denen sıkıntıya
Kızlar başıma neler geldi anlatayım size 3 gün önce az kalsın doğum yapıyordum gece başladı karın ağrım ama nasıl karnımın heryeri ağrıyor yara gibi üşüttüm zannettim işe gittim o sabah zorla öğleye kadar zor dayandım öğleden sonra ebe arkadaşıma nst çekmesini istedim birde baktıkki 2 dk.bir kuvvetli doğum sancım başlamış hemen kadın doğumcuyu çağırdılar erken doğumu önleyici tedaviye başladılar nidilat adlı ilacı kullanıyorum bebeğin akciğeri gelişsin diye 2 gün iğne yaptılar çok şükür kasılmalarım geçti 3 gün hastanede yattım ilacı 37.haftaya kadar kullanmam gerekiyor.Serum biraz fazla aldım ondadnda çok kalbim ağırdı sıvıyı azalttık şimdi geçti gibi.Neyse bugün taburcu oldum annemden evimize geçiyordumki kaza yaptık iyi bir sallandık arabayı eşim kullnıyordu 2 yaşındaki kızımda kucağımdaydı çok şükürki bize birşey olmadı arabada hasar var.Birazdan detaylı ultrason için gideceğim İnşallah herşey yolundadır ne olur dua edin bebeklerimiz sağlıcakla zamanında gelir İnşallah...
Selam hanimlar..Bilmiyorum beni aranizda hatirlayaniniz varmi. Bende Aralik 2010 annesiydim ama maalesef düsük yapip aranizdan ayrilmistim. Simdi tekrar hamileyim. Insallah bukez bebisim tutunur bana. Sizlerinde az kalmis heycan baslamistir:)
hosgeldin .. hamileligin hayırlı olsun.. inşallah bebeğin sana tutunur ve saglıklı bi şekilde bebegini kucagına alırsın :Saruboceq:Selam hanimlar..Bilmiyorum beni aranizda hatirlayaniniz varmi. Bende Aralik 2010 annesiydim ama maalesef düsük yapip aranizdan ayrilmistim. Simdi tekrar hamileyim. Insallah bukez bebisim tutunur bana. Sizlerinde az kalmis heycan baslamistir:)
Selam hanimlar..Bilmiyorum beni aranizda hatirlayaniniz varmi. Bende Aralik 2010 annesiydim ama maalesef düsük yapip aranizdan ayrilmistim. Simdi tekrar hamileyim. Insallah bukez bebisim tutunur bana. Sizlerinde az kalmis heycan baslamistir:)
ayy canım hatırladım walla
hadi hayırlı olsun kuzun:)
çok sevindim walla
Rabbim hayırla kucağına almayı nasip eder inşallah:):Saruboceq::Saruboceq:![]()
hosgeldin .. hamileligin hayırlı olsun.. inşallah bebeğin sana tutunur ve saglıklı bi şekilde bebegini kucagına alırsın :Saruboceq:
çok gçemiş olsun canımKızlar başıma neler geldi anlatayım size 3 gün önce az kalsın doğum yapıyordum gece başladı karın ağrım ama nasıl karnımın heryeri ağrıyor yara gibi üşüttüm zannettim işe gittim o sabah zorla öğleye kadar zor dayandım öğleden sonra ebe arkadaşıma nst çekmesini istedim birde baktıkki 2 dk.bir kuvvetli doğum sancım başlamış hemen kadın doğumcuyu çağırdılar erken doğumu önleyici tedaviye başladılar nidilat adlı ilacı kullanıyorum bebeğin akciğeri gelişsin diye 2 gün iğne yaptılar çok şükür kasılmalarım geçti 3 gün hastanede yattım ilacı 37.haftaya kadar kullanmam gerekiyor.Serum biraz fazla aldım ondadnda çok kalbim ağırdı sıvıyı azalttık şimdi geçti gibi.Neyse bugün taburcu oldum annemden evimize geçiyordumki kaza yaptık iyi bir sallandık arabayı eşim kullnıyordu 2 yaşındaki kızımda kucağımdaydı çok şükürki bize birşey olmadı arabada hasar var.Birazdan detaylı ultrason için gideceğim İnşallah herşey yolundadır ne olur dua edin bebeklerimiz sağlıcakla zamanında gelir İnşallah...