• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

Kızlar doktordan geldim nstde 125lik bir sancı çıktı doktorum yat istersen tekrar böyle sancılar çıkarsa sabah alayım seni sezeryana dedi bende istemedim yatmak sabah 6 gibi gideceğim yine sancılar çıkarsa alacak.Birde önceki doktorum tahmini doğum tarihini 8 aralık demişti bu 11 aralık diyor ve erken olduğunu düşünüyor yarın 38+6 oluyorum onun hesabına göre yaş akciğer olursa sorumluluk kabul etmem dedi 40 haftaya yakın almak istiyor ama en geç 6 aralıkta olacak zaten bilmiyorum ne olacak hepimiz için hayırlısı olsun.Yarın girmezsem anlayınki sezeryan oldum.Dualarınızı eksik etmeyin

slm kızlar bizde bebeişimizle eve geldik nihayet..Funda ve Burcuyla aynı gün bende Melis'imi dünyaya getirdim..geçmişe hiç bakamadım kızım 51 cm 3,380 kg sezeryan ile doğdu..durumumuz iyi çok şükür :nazar:

canım allah analı babalı büyütsün... sağlıklı mutlu huzurlu bir ömrü olur inşallah melis bebişin:nazar:

Kızlar doktordan geldim nstde 125lik bir sancı çıktı doktorum yat istersen tekrar böyle sancılar çıkarsa sabah alayım seni sezeryana dedi bende istemedim yatmak sabah 6 gibi gideceğim yine sancılar çıkarsa alacak.Birde önceki doktorum tahmini doğum tarihini 8 aralık demişti bu 11 aralık diyor ve erken olduğunu düşünüyor yarın 38+6 oluyorum onun hesabına göre yaş akciğer olursa sorumluluk kabul etmem dedi 40 haftaya yakın almak istiyor ama en geç 6 aralıkta olacak zaten bilmiyorum ne olacak hepimiz için hayırlısı olsun.Yarın girmezsem anlayınki sezeryan oldum.Dualarınızı eksik etmeyin

Hadi bakalım canım benim
Hayırlı haberlerini bekliyoruz
İnşallah sağ sağlim kucağına alırsın yavrunu :nazar:

aaaaaaaaaaa gsu da mı doğum yapmış? zaten girmiyodu bayadır, maşallah :nazar:. Biz kaldık buralarda, amanınnnn... ben bi geçmişe bakayım..

anego da doğum yapmış, maşallah yaa. Ben de artık doğurayım. Kızlar ben şimdi kaçıyorum, yarından itibaren ev kalabalık olacak, bu gece kocişimle başbaşa son gecemiz, bu iyi mi kötü mü bilemedim:26: Gerçi o şimdi kurtlar vadisi izliyo, hiçbişi umrunda değil :5: bundan sonra hayatımız çok değişecek, garip bi hüzün var bende ama bebişimi düşündükçe de çok mutlu oluyorum. Bir an önce gelsin artık ve hayatımıza girsin istiyorum. Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin. Kv ler geç kalktığı için sabahları takılırım yine size, ama akşamları giremem yoksa kv küser :60:

ya kızlar bişey sorcam... şu nst de sancınız çıkıyo ya , o sırada o sancıları sizde hissediyomusunuz,yoksa alet mi kaydediyo... bende hala tık yok da:)))
bakalım,pazartesi kontrolümde bişey çıkacak mı?..

ayyyy canım hamburger çekti,kurtlar vadisi seyreden bi kociş hamburger için nasıl kaldırılır yerinden yaaa,bu arada mc d... kapanmamıştır inşallahhhh:56::56::56:

ya denizim buralarda mı biraz önce aralık bebeklerinin listesine baktımda gsu bebegini kilosu 37000 yazıyo neee oldum yani
neyse denizim ilgilenir düzeltir artık:9:

merhaba kizlar nasilsiniz??
herkesin keyfi yerindedir insallah :49:
gecmise cok dönemicem maalesef ama duyduguma göre ITIREKIM yarin doguma gidiyormus :52:
dualarimiz seninle canim,sag salim kucakla insallah melegini,bizlerede dua et canim :46:

QSU ve ANEGO dogum yapmis :52:
tebrik ederim kizlar,cooook sevindim...insallah en kisa zamanda güzel hikayelerinizi paylasirsiniz,meleklerinizi anlatirsiniz burda :46:
QSU canimmm dedin dedin sende beklemedin beni heee,ay ben hep böyle kalacakmisim gibi geliyoooo :30:

SEYRACIM canimm yarin sende güzel haberler verirsin insallah canim,dualarimiz seninle..habersiz birakma bizi,Allaha emanet olun meleginle

Son düzenleme:
kizlar bu arada topik bosaldi,kimseler gelmiyor diye düsünmeyelim..
yeni dogum yapan annisler bi alissinlar meleklerine,herkes bir dogursun bakalim.. :46:
o dönemde bikac hafta belki sessizlik olur buralarda amaaaaa en gec 1 ay sonra herkesler gelir,dogum muhabbetleri yerini emzirme,gaz,uyku muhabbetlerine birakir :52:
kopmayalim yaniii,bu sessizlikler geciciiiiii,daha zayiflama topikleri kuruciiiz :1:

Seyracım hakkında hayırlısı ne ise o olsun tatlım..Dualarımız seninle haberlerini bekliyoruz inş

Qsu
ve Anego doğum yapmış.kavuşmuşlar bebişlerine sonunda.darısı başımıza artık

ıtırekim
de yarın doğuma gidiyormuş hayırlısıyla bebişini kucağına alır inş

Son düzenleme:
kizlar bu arada topik bosaldi,kimseler gelmiyor diye düsünmeyelim..
yeni dogum yapan annisler bi alissinlar meleklerine,herkes bir dogursun bakalim.. :46:
o dönemde bikac hafta belki sessizlik olur buralarda amaaaaa en gec 1 ay sonra herkesler gelir,dogum muhabbetleri yerini emzirme,gaz,uyku muhabbetlerine birakir :52:
kopmayalim yaniii,bu sessizlikler geciciiiiii,daha zayiflama topikleri kuruciiiz :1:

bencede yakın bi zaman sonra bebekleri konuşucaz inşallah:16: Valla cucum ben de doğuran kızları gördükçe ümitsizliğe kapılıyorum, hep hamile kalacakmışım gibi hissetmeye başladım :50:
Aaaaaaaa, bu arada bizim senle termimiz de aynıymış, yoksa uğursuzluk termimizde mi :27: 1 hafta daha doğuramazsam zaten 40 ı geçip hala doğuramayanlar topiği açıcam

Son düzenleme:
bencede yakın bi zaman sonra bebekleri konuşucaz inşallah:16: Valla cucum ben de doğuran kızları gördükçe ümitsizliğe kapılıyorum, hep hamile kalacakmışım gibi hissetmeye başladım :50:
Aaaaaaaa, bu arada bizim senle termimiz de aynıymış, yoksa uğursuzluk termimizde mi :27: 1 hafta daha doğuramazsam zaten 40 ı geçip hala doğuramayanlar topiği açıcam

aa evet terminimiz ayni gün :29:
bebislerimizde ayni huylu sanirim,inattttt :1:
valla benim zaten haftaya dogurmam gerekiyor artik..riske giriyor sipa..10 araligi gecirmicez
suni sanciyla zorlucaz :50:
ilk 3 dedik,sonra ilk 5,ilk 10 derken hicbirine giremedim :1:
sanki daha aylar varmis gibi :97:

evet ya topiği boşlamak yokkkk
bana bilgisayar başında oturmak zor gelio
ep uzanma ihtiyacı hissediyorum
ama girmeden d eduramıyorum.
eee herkesler doğurmaya başaldıııı
ama biz buraalrdayız
yakında bebişleri anlatmaay başlarız
tabi biz dinleriz soradan katılabilriiz bu muhabbetlere

qsu da doğurdu sıra cucu'da gel artık Egehannn....

Bu arada altta Sinem'ciğimi görüyorum,benim gibi uykusuzlar kervanına katıldın mı canım sende?

günaydın kızlar hayırlı cumalar :74::74::74::74:

anego ve names doğum yapmış RABBİM hayırlısından uzun ömürler sağlık sihhat versin inşaALLAH

Back
X