• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

inşallah canım... yerleştirdin mi dolaplarını
dolapları yerleştirdim canım,sadece anneannemizden gelecek olanlar kaldı,çok zevkliymiş....
Günaydın kızlar bizde Nst ye gittik geldik sancı falan yok :)))
bence sende 40 haftaya doğru ilerliyorsun hadi bakalım hayırlısı:10:
tesk arkadaslar Allah dogyrmayanlarda da saglicakla göstersin.. Normal dogum kızlar hast yuruyerek giitik hastane evin hemen karşısında. 4 cm açıklığım varmış gece uç de gittim sabah sekizbucukta damlamı kucağıma aldım. Uç hafta önce geldi meleğim .2920 gr 49 cm kızlar.. canım ada ismini değiştirmek zorunda kaldık damla yada Nil dedik.. Esim damla olsun dedi benim için farketmezdi ikisinide ben bulmuştum :)) ama Nil de iyiydi bence :)) sağlıklı olsunda önemli değil
Hastanenin yakın olması çok büyük bir avantaj,Allahtan benim hastanemde öyle... Bu arada bebişinde hayırlı olsun canım,çok zorlamamış anneciğini melek kızın...
ekince geçmiş olsun canım,gözünüz aydın.Allah sağlıklı sıhatli hayırlı uzun ömür versin minik kızına.

Bugün bebişlerini kucaklayan tüm annelerinde gözü aydın olsun.Darısı biz bekleyenlerin başına..

Bu arada forumun en altındaki hızlı cevaplama paneli bende dünden beri gözükmüyor.Sizde de öyle mi???

bendede gözükmüyor canım,benimde dikkatimi çekti...

Son düzenleme:
canım merak ettim gazlı içecek tüketirmiydin?çocuk gazlı olur diyolar ya
Arada kola ya da gazoz içerdim ama çok sık değildi ki
Ne bileyim 2 haftada 1 falan...

O tarihte ben doğurcam rüyamda gördüm beklemedeyim :27: :27:
Neryun hoşgeldin canım gözün aydın.Darısı bize darısı bize :52: :52:

Teşekkürler canımm
Darısı sizlere inşallah :nazar:

merhaba kizlar nasilsiniz?
dogum yapanlar,yapmayanlar,bekleyenler..keyifler nasil?

ben cok stresliyim..yarin tam günümüz doluyor..nstde yine bisey cikmazsa pazartesi günü hastaneye yatip suni sanci alicam macbur..
nasil olacak,ne olacak hic bir fikrim yok..
elim kulagim sürekli bebiste,ya yanlis hesaplandiysa,ya riske giriyorsa,ya acele ediyorsam,ya gec kalirsam...
bi sürü soru geciyor iste...
herkes gününde gelir diyor ama benim durumun cok farkli oldugunu bilmiyorlar maalesef...

hangi ignemde hamile kaldigim bilinmiyor ki günüm belli olsun...birde diyabet var risk teskil eden...
of offff.sag salim bi kucaklasaydik miniklerimizi...:97:

Canım benim
Sen canını sıkma
Hiç bekmediğin bir zamanda bebişler geliveriyor
Yani keyif onların keyfi...
Bugün güzel haberlerle gelirsin inşallahh

sancı çektim ama olacak okadar sonuçta icimiz boş değil rahim büyümüş meleğimizin yeri dar olacak okadar sancilar. Cnm bende hastanede kalmak istemedim bı gün onceki sancılarda kadın istersen kal dedi.. Ben yok eve gitcem evimiz şurası dedim. açıklığım bir kaç cm olsun öyle giderim hast diyordum.. ama bilemiyor insan açıklık varmi yok mü.. kadın en son gittiğimde rahmin çok güzel dedi. Ben de zannettim kapalı. Güzel 4 cm açıklığın var tam zamanında gelmissiniz dedi dogum eylemine başlayabiliriz dedi. Yarım saat sonra iğne vuracakları zaman esim çantamızı aldı geldi. Zaten iki dk lik yol. (Yürüyerek). İkinmayi fazla beceremedim sanırım ama Dr yardım etti vakumla aldı sonra. 2 dikiş var dışarıdan görünen içeriye de attı ama nekadar bilmiyorum dikişlerin acıyor Dr normal diyor.. sonra daha detaylı anlatırım dogum yapanlarida tebrik ederim ins güzel gecer doğumları . Ben zorlanmadım. Kimseye zorluk vermesin Allahım

Ohh maşallah, Rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin.. Meleğini bol bol emzir şimdi ne güzel:69:

Kızlar nasılsınız?
Doktora gidenler güzel haberlerle gelsin inşallah
Artık her gün doğumlar oluyor, ne güzell:nazar:
Bugün kucağına bebişlerini alacaklara şimdiden hayırlı olsun diyorumm

Selam hatunlar,

Bende doktordan geliyorum. Oğluş 3000 gram :nazar: olmuş yaklaşık olarak, doktor +-300 gram olabilir artık tam ölçemiyorum dedi. Nts de hep sancı çıkardı bu sefer hiç çıkmadı:26: Doktor normal dedi. Çatı muayenesi de oldum, doğumu tetikleyeceğini falan sanmıyorum keşke tetiklese artık:1:

Selam hatunlar,

Bende doktordan geliyorum. Oğluş 3000 gram :nazar: olmuş yaklaşık olarak, doktor +-300 gram olabilir artık tam ölçemiyorum dedi. Nts de hep sancı çıkardı bu sefer hiç çıkmadı:26: Doktor normal dedi. Çatı muayenesi de oldum, doğumu tetikleyeceğini falan sanmıyorum keşke tetiklese artık:1:

Masallah bebisine cnm bende gittim kontrole bugun bizim gun gecti suda azdi ebe dedi rahme masaj mi ne isterseniz onu yapayim dogumu tetikliyo biraz acir dedi bende korka korka kabul ettim :18: cok acidi agladim resmen yanmaya basladi sonra iltihap varmis kapsul aldik 1 tane hayirlisiyla bi dogsaydi bebislerimiz

Masallah bebisine cnm bende gittim kontrole bugun bizim gun gecti suda azdi ebe dedi rahme masaj mi ne isterseniz onu yapayim dogumu tetikliyo biraz acir dedi bende korka korka kabul ettim :18: cok acidi agladim resmen yanmaya basladi sonra iltihap varmis kapsul aldik 1 tane hayirlisiyla bi dogsaydi bebislerimiz

aaaa rahime masaj ilk defa duydummm :50: canım ya acımaz mı geçmiş olsun...

Selam hatunlar,

gözün aydın canım maşaallah oğluşa da... dur bakalım acele etme, daha var bizim sıramıza... çatı nasılmış bu arada, normal doğuma engel yok inş...

Teşekkür ederim. Allah Allah ilk defa duyuyorum bende bu masajı, hadi hayırlısı bakalım. İltihap idrar yollarında falan mı, geçmiş olsuunn:26:

gözün aydın canım maşaallah oğluşa da... dur bakalım acele etme, daha var bizim sıramıza... çatı nasılmış bu arada, normal doğuma engel yok inş...

Saol canım, artık gelse diyorum valla kaynak yapıcam :1:
Yokmuş bi sorun elhamdülillah, hem doktor hem de ebe baktı gayet uygunmuş:nazar:.

kizlar acayip uykum var,uyumadan yazayim..
doktora gidecek arkadaslar insallah iyi haberlerle gelirler..öpüyorum hepinizi :54:

KÜCÜKPRENS canim massallah minigine :nazar: saglikla büyüsün annesinin göbisinde insallah..yesin teyzesi onun minik totosunu :emir_bebek:

kizlar nstde hafif dalgalanmalar cikti..40i gecmez aslinda,ama bu defa dümdüz degildi ama doktor iyi dedi..bakarsin yarinda gelebilir dedi..hicccc sanmam ama neyse...
haftasonu yaramaz sipacim gelmezse pazartesi sabah hastaneye gidiyorum
4er saat arayla dozu artirilarak ilac(suni sanci iste) vereceklermis,acilma ve sancilara bakacaklarmis..
hemende etki edebilir 4 günde sürebilir,hazir ol buna dedi..
duruma göre evede gelebilirmisim ama büyük ihtimalle yatarmisim hastanede..
ya etki etmezse,sezaryen mi yapacaksiniz dedim,o artik en son care,suan aklina bile getirme dedi.
yani pazartesi yolcuyum kizlar,dogumda artik Allah ne zaman kismet ederse o zaman..
Hayirlisi kizlar..Allah hepimize bebislerimizi sag salim kucaklamayi nasip etsin insallah...

doktora gidecek arkadaslar insallah iyi haberlerle gelirler..öpüyorum hepinizi :54:

KÜCÜKPRENS canim massallah minigine :nazar: saglikla büyüsün annesinin göbisinde insallah..yesin teyzesi onun minik totosunu :emir_bebek:

kizlar nstde hafif dalgalanmalar cikti..40i gecmez aslinda,ama bu defa dümdüz degildi ama doktor iyi dedi..bakarsin yarinda gelebilir dedi..hicccc sanmam ama neyse...
4er saat arayla dozu artirilarak ilac(suni sanci iste) vereceklermis,acilma ve sancilara bakacaklarmis..
ya etki etmezse,sezaryen mi yapacaksiniz dedim,o artik en son care,suan aklina bile getirme dedi.
yani pazartesi yolcuyum kizlar,dogumda artik Allah ne zaman kismet ederse o zaman..
Hayirlisi kizlar..Allah hepimize bebislerimizi sag salim kucaklamayi nasip etsin insallah...

Amin hakkında hayırlısı olur inşallah, hem senin hem cümlemizin:31: İnşallah tam istediğin gibi olur doğumun, suni sancıya bile gerek kalmaz. Dua edicem ama suni de olsa sezeryanda olsa yeter ki sağlıklı olsunlar ilk hedefimiz bu her zaman dimi canım:34:

Benimde uykum geldiiii, gece gökgürültüsünden uyuyamadım çook fenaydı:53:

Yokmuş bi sorun elhamdülillah, hem doktor hem de ebe baktı gayet uygunmuş:nazar:.

canım gözün aydınnn bende kilosunu çok merak ediyorum geçen gittiğimde söylemediii... :50: salı tekrar kontrolum var benimde çatı normal doğuma müsaitmişşşş sevindim senin adınada.... inşallah normal doğururuz....

sevindim canım, hadi inş çok bekletmeden normal normal doğar bu sıpalar...

canım hayırlısı olsun. olumlu düşünmeye çalış, faydası olacaktır. 4 gün beklemesi bile bi şans. bizimkinin pek beklemeye niyeti yok. günü dolduğunda hemen verecek suni sancıyı, olmadı sezeryan der büyük ihtimalle. beklemek riskli dedi çünkü. umarım hayalindeki gibi, gönlüne göre bi doğum olur...

canım gözün aydınnn bende kilosunu çok merak ediyorum geçen gittiğimde söylemediii... :50: salı tekrar kontrolum var benimde çatı normal doğuma müsaitmişşşş sevindim senin adınada.... inşallah normal doğururuz....

Bana da söyledi ama güvenme yanıltıcı olabilir çok iri bir bebek değil dedi. Bende senin adına sevindim canım, inşallah dediğin gibi normal normal doğururuz. Allah kimseye muhtaç etmesin istiyorum doğumdan sonra:31:

ya kızlar suni sancııı beni korkutuyooo bana öyle bişi demedi ama normal olmazsa banada günü dolduğunda suni mi dicek acaba yoksa sezeryan mı merak ettim şimdi...

küçükprensim gözün aydın canım maşallah kuzuya kocaman olmuş.

cucum hakkında hayırlısı neyse o olsun dr dediği gibi belki yarın hatta bu gece bile doğum başlayabilir ki umarım suni sancıya yada sezeryana gerek kalmaz.

eftelya sana da geçmiş olsun tatlım.

Back
X