dolapları yerleştirdim canım,sadece anneannemizden gelecek olanlar kaldı,çok zevkliymiş....inşallah canım... yerleştirdin mi dolaplarını
bence sende 40 haftaya doğru ilerliyorsun hadi bakalım hayırlısıGünaydın kızlar bizde Nst ye gittik geldik sancı falan yok :)))
Hastanenin yakın olması çok büyük bir avantaj,Allahtan benim hastanemde öyle... Bu arada bebişinde hayırlı olsun canım,çok zorlamamış anneciğini melek kızın...tesk arkadaslar Allah dogyrmayanlarda da saglicakla göstersin.. Normal dogum kızlar hast yuruyerek giitik hastane evin hemen karşısında. 4 cm açıklığım varmış gece uç de gittim sabah sekizbucukta damlamı kucağıma aldım. Uç hafta önce geldi meleğim .2920 gr 49 cm kızlar.. canım ada ismini değiştirmek zorunda kaldık damla yada Nil dedik.. Esim damla olsun dedi benim için farketmezdi ikisinide ben bulmuştum :)) ama Nil de iyiydi bence :)) sağlıklı olsunda önemli değil
ekince geçmiş olsun canım,gözünüz aydın.Allah sağlıklı sıhatli hayırlı uzun ömür versin minik kızına.
Bugün bebişlerini kucaklayan tüm annelerinde gözü aydın olsun.Darısı biz bekleyenlerin başına..
Bu arada forumun en altındaki hızlı cevaplama paneli bende dünden beri gözükmüyor.Sizde de öyle mi???
bendede gözükmüyor canım,benimde dikkatimi çekti...
Son düzenleme: