merhaba kızlar. belki facebooktan okumuşsunuzdur. 27 kasımda doğum yaptım 35hafta 4 günlükken. Bi anda suyum gelmeye başladı ne yapacağımı şaşırdım. hastaneye gittik ve 35. haftanın sınır olduğunu, bebeğin solunum sıkıntısı çekebileceğini ve hastanenin yenidoğan yoğun bakım hiz*****in yeterli olmadığını söylediler ve bizi başka bir hastaneye gönderdiler. Acilen sezeryana alındım. Çıktığımda bebeğimi yoğun bakıma almışlardı. Ancak 10 saat sonra 1 dakikalığına gösterdiler yavrumu. 1 hafta küvezde kaldı. üzüntüden sütüm gelmedi kaç gün. Şükürler olsun şimdi evimizdeyiz. Geceleri hiç uyumadım ve göğüslerime masaj yapa yapa süt gelmesini sağladım. Ama malesef yeterli değil hala ve mecburen mama da veriyorum kuzuma. 2740gr doğdu ama biraz kilo verdi. Umarım bu günleri atlatıcaz. Yavrum sapasağlam kucağımda ya buna şükrediyorum. Sütümün az oluşunu çok kafama taktım,hala da takıyorum ama önemli olan canının sağ olması tabi. Yine de ümidimi kesmedim. Rabbim yarattıklarının rızkını verir. Benim kızımın da anne sütü kısmeti boldur inşallah. doğum yapmayan herkese hayırlı doğumlar ve bol anne sütü inşallah.....