• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

yok canim oglaklara bayildigimdan diil walla
ben yay kizlariyla anlasamiyorum
ben baligim zaten
oglakta cok super uymuyo bana
ama yegenim oglak cok zeki ve tedbirli
bi cocuk
/QUOTE]

Benim bi arkadaşın kızı yay,fena değil ama oturmalarda çok yaramazlık yapardı önceden.Başka bi arkadaşın oğlu yay oda çok felaket yaramazdı hala öyle gibi :) Ama oğlak olan çocuk yok etrafta,onları pek bilmiyorum da inatçı olduklarını duymuştum..Ama senin dediklerine göre az daha tutayım içimde o zaman:1:

yok canim oglaklara bayildigimdan diil walla
ben yay kizlariyla anlasamiyorum
ben baligim zaten
oglakta cok super uymuyo bana
ama yegenim oglak cok zeki ve tedbirli
bi cocuk

hos geldin canimmmm
eve ciktiniz demek?
walla mahcup oldum simdi
aramak istedim ama cekindim
musait olmazsin diye
nasilsinnn???
ipek bebek nasil???
:71:

Bence o senin ablanın verdiği terbiyedendir, inşallah bizim kuzularımızda terbiyeli olurr:31:

Ablam gitti, yeğenimde tabi. Çok özleyeceğim onları yaa, ne güzeldi her sabah günaydın diye beni öpen tatlı yeğenimmm:nazar: Yeğenim maşallah çok akıllı uslu bir çocuk ama nihayetinde erkek çocuğu ve ben tırstım bu işten, en iyisi böyleyse benimki nasıl olur bilemiyceemmm:52::52:

Son düzenleme:
Kızlar bugün doktora gittik kuzumla, doktora artık sezeryan istediğimi söyledim, güldü, muayene edelim dedi, 1cm açıklığım var, neyseki artık bi belirtim var benimde :1: İlk NST mizde bebeğin kalp atışları çok rutin olduğu için doktor ikinciyi istedi, zikzaklı olması gerekiyomuş, ikinci de öle çıksaydı hemen sezeryana alacaktı ama ikinci normal çıktı, tabi arada bişeyler yedim. Çarşambaya kadar bekleme kararı aldık, o zamana kadar geldi geldi gelmedi spinal sezeryan olucam. Bebeğin kilosundan dolayı endişemi dile getirdim, ona takılma dedi, doğum anında ters bi durum olursa acil sezeryana geçeriz takma kafana dedi, gece bile olsa gelicek doktorum. Ama tabiki zamanı dolduktan sonra geçen her gün onun için risk teşkil ediyo dedi :25: Çarşambayı bekliyoruz yani, hakkımızda hayırlısı....

Açıklık başlamışşşşş:52::52: Geliyooo geliyooo bi bebiş daha geliyooooooooo:52:

Slm hatunlar.Yorgunluk ve bel ağrısından gebrmekteyim..Bugün baya bi iş yaptım evde.Onuda yapim,bunuda halledim,e hadi şunuda yapim derken saat 1 den 4.30 a kadar ev işi yaptım..Hala dahada bitmiş değil:95: Hiç sevmiyorum ev işini,yap yap bitmiyo:84: Ama napalım artık heran hazırlıklı olmak lazım..

Tüm bunlar doğum öncesi enerjisi mi derseniz hiç sanmam çünkü enerjiden değil mecburiyetten yaptım.Ama bu kadar yorgunluk doğumu tetikler mi derseniz onu bilemicem,bekleyip görücez:1:

Bu arada daha günün dolmasına vakti olan arkadaşlar doğurmak istediklerini yazmışlar..:20: Siz daha durun bakim..Cucudan sonra sırayı ben aldım sanırsam. 2 gün sonra günümüz doluyo,bakalım biz ne kadar beklicez:44:

Kim yazmıştı duasının kabul olduğunu? 14 ü için bi dua isteğinde bulunayım bende:9:

Ev işi kadar nankör ne var ki:19: yap yap yine aynı!!

Prensim desem ki oğlum şimdi gelme kuaförden randevu alayım ondan sonra gelirsin. Dinler mi ki acaba?
Esra,Haberok,fenerbahcemre kimseleri beklemeye niyetim yok vallahi. Çarşamba kuaföre gideyim,ondan sonra korkun benden. Doktorumda doğurmazsan görüşürüz dedi zaten :9: Siz beklerken ben kaynarsam aradan şaşırmayın.

Narnisan cım hoşgeldiniz? Nasılsınız sen ve tatlı kızın?

Dinler annesi yaaa, çok halden anlıyor bu yavrular.. Ama benim ki beklemesin yarın gelsiinnnnn lüffeeenn lüffeeeennnn :52:

Ablam gitti, yeğenimde tabi. Çok özleyeceğim onları yaa, ne güzeldi her sabah günaydın diye beni öpen tatlı yeğenimmm:nazar: Yeğenim maşallah çok akıllı uslu bir çocuk ama nihayetinde erkek çocuğu ve ben tırstım bu işten, en iyisi böyleyse benimki nasıl olur bilemiyceemmm:52::52:

Allah kavuştursun canım..Dediğin gibi erkek çocuğu ne kadar uslu olsada yerlerinde duramıyolar..Benim oğlumda bu konuda pek üzmedi beni ama kendisi çok uyumlu bi çocuk olduğu için eve gelen yaramazlarla yaramazlık yapıp,uslularla uslu uslu oynadı hep:9: Bakalım kızımız nasıl olacak:44::61:

Allah kavuştursun canım..Dediğin gibi erkek çocuğu ne kadar uslu olsada yerlerinde duramıyolar..Benim oğlumda bu konuda pek üzmedi beni ama kendisi çok uyumlu bi çocuk olduğu için eve gelen yaramazlarla yaramazlık yapıp,uslularla uslu uslu oynadı hep:9: Bakalım kızımız nasıl olacak:44::61:

haberok nasılsın selam.

gelmiyorsun izmitliler kulubune unuttun bizi:1:

Sanırım nette değilde yine kk da problem var.Bende de sayfalar çok yavaş açılıyor..Neyse bende pc yi oğluma devredeyim biraz..Size iyi akşamlar kızlar....

Aynen bizimkide öyle, yaramazla yaramaz, uslu ile uslu ama mesela koltukta otururken birden takla atmaya falan kalkıyor, her an bi yerine bişey olacakmış gibi tedirgin ediyor insanı sıpa:27:

Kızlar genelde daha uslu oluyorlar:34:

ilk önce hepinizee yüzlerce kere teşekkür ediyorum arkadaşlarım ogün bütün gün dualrınız benimleydi
eminimki oyüzden bukadar kolay bir doğum yaptım,
allah sizlerede böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah
bebeği olan arkadaşlarımında allah bebeklerini onlara bağışlasın
hepiniz saolun kızlarr okudukça okadar duygulandımki,nasıl beraber yaşamışız ogünü
hep aklım sizlere haber vermekteydi,hep kalplerimiz birmiş
şu günlerde öle çok yakınlar bi gelip gidiyor oyüzden evimizde biraz koşturmaca oluyor
yoksa aklım hep sizde
bir yığın doğumlar olmuş yine hepsinin allah bebeklerini korusun bağışlasın
bi bugünün geçmişine dönemedim hemen yazayım diye
hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum iyiki varsınızzz
masal bebeğimize alışmaya çalışıyoruz,bütün saatlerim onu incelemekle tanımakla geçiyor
şükür sağlığımız yerinde sarılığımızda daha yok,hep emzirmeyedeçalışıyorum
ayyy göğüslerim zaten büyümüştü şuan davul gibi aldığım amzirme sütyenleri atlerinden taşıyor
1beden bile büyük alsam olurmuş ki 95bedenler yani :)))
hepinizi çooook öpüyorum kızlarr,kayınvalidemler var şuan daha uzun giricem biara şimdi onlarada ayıp olmasııınn,kendinize iyi bakın

selam kızlar bizde bugün doktora gittik nst ye girdik ama hala birşey yok:97: yalnız nst de 1 cm die birşey yazıodu bilgisi olan var mı yoksa 1 cm acıklık mı var:9:ayyy ben de ne sabırsız oldum artık ...ama gelsin artık bebişimmm son 5- 6 gün artıkk..

cucumdan haber geLmiş doğurmuş sınunda :nazar:

Denizim çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine doğal yollarla atlatmaya çalış inş..

esracım 1 cm açılman varmış..hadi hayırlısı bakalım.."

selam kızlar bizde bugün doktora gittik nst ye girdik ama hala birşey yok:97: yalnız nst de 1 cm die birşey yazıodu bilgisi olan var mı yoksa 1 cm acıklık mı var:9:ayyy ben de ne sabırsız oldum artık ...ama gelsin artık bebişimmm son 5- 6 gün artıkk..

cnm açıklığını görebilmesi için alttan muayene etmesi lazım doktorunun..

ilk önce hepinizee yüzlerce kere teşekkür ediyorum arkadaşlarım ogün bütün gün dualrınız benimleydi
eminimki oyüzden bukadar kolay bir doğum yaptım,
allah sizlerede böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah
bebeği olan arkadaşlarımında allah bebeklerini onlara bağışlasın
hepiniz saolun kızlarr okudukça okadar duygulandımki,nasıl beraber yaşamışız ogünü
hep aklım sizlere haber vermekteydi,hep kalplerimiz birmiş
şu günlerde öle çok yakınlar bi gelip gidiyor oyüzden evimizde biraz koşturmaca oluyor
yoksa aklım hep sizde
bir yığın doğumlar olmuş yine hepsinin allah bebeklerini korusun bağışlasın
bi bugünün geçmişine dönemedim hemen yazayım diye
hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum iyiki varsınızzz
masal bebeğimize alışmaya çalışıyoruz,bütün saatlerim onu incelemekle tanımakla geçiyor
şükür sağlığımız yerinde sarılığımızda daha yok,hep emzirmeyedeçalışıyorum
ayyy göğüslerim zaten büyümüştü şuan davul gibi aldığım amzirme sütyenleri atlerinden taşıyor
1beden bile büyük alsam olurmuş ki 95bedenler yani :)))
hepinizi çooook öpüyorum kızlarr,kayınvalidemler var şuan daha uzun giricem biara şimdi onlarada ayıp olmasııınn,kendinize iyi bakın

canım Allah bağışlasın. çok güzel bi doğum olmuş. tam sana yakışan bi doğum... senin gibi pozitif bi insandan böylesini beklerdim tam da. darısı başımıza inş. sarılığı varsa 3-4 gün sonra ortaya çıkar canım ama sürekli uyumuyosa problem yoktur inş. emzir bol bol bebişi ve kokla bizim için.

prensim geçmiş olsun nasılsın, dikkat et kendine...

cucunun doğum haberine çok sevindim. Allah onlara bağışlasın. inş hayallerindeki gibi olmuştur doğumu da. gelse de anlatsa bir an önce...

doğum yapan herkese Allah bağışlasın. doğurmayı bekleyenler başta esra, sonra haberok, fenerbahcemre ve günü dolan bütün arkadaşlar olmak üzere Allah hayırlı, güzel doğumlar nasip etsin inş. Hadi kızlar açın önümüzü artık...

yarin sabah doktor kontrolumuz var
erken yatiym bari
hemen sabah olsun:9:
bakalim nstde bu sefer sanci cikacakmi???
yarin bu saatlerde gelirim insallah...

biz de bugün rutin kontrolümüzdeydik. 5 günde bir gidiyoruz ama hiçbir doğum emaresi yok henüz. yavrum büyüyo en azından. bu sefere 3110 gr dedi ki 3000 gr'ı geçsek yeter diye düşünmeye başlamıştım artık. çok şükür... nst'de en ufak bi sancı çıkmıyo. hani bahsediyosunuz ya hiç sancı hissetmiyorum ama nst'de sancı çıkıyo diye. işte ben de öyle hissedilmediği halde sancı gösteren nst cihazlarından istiyorum... 24'üne kadar beklemeye devam. aslında bu perşembe doğsun istiyorum biraz. aşure günü:) kız olsa adını da aşure koyardık:)

Back
X