şu hormonlar bir düzene girsin artık ya,yetti valla:84: dün oğluşu doktora götürdük. 18 günde 1 kilo almış. Doktor oo gelişimi şöyle güzel böyle iyi derken birden bu çocuk çok mu sarı demeye başladı.Ailede guatr var mı,yok o var mı bu var mı sorularının ardından bir analiz listesi çıkardı aklınız durur

Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak diye buna denir

Eve gelene kadar ağladım,bir yandan ağlıyorum diye kendime kızdım,ağlamaya devam tabii...çok arada kaldım.oğlan yiyor içiyor gazı çıkınca süper keyifli bir bebek. o tahlilleri vermek için bebeğimi delik deşik edecekler,içim el vermiyor ama tahlilleri yaptırmazsak sürekli acaba bir şey var mı diye içimi kemirir mi?:44::44::44:çok kararsız kaldım kızlar:44::44:
canım benim ya inşallah bişey çıkmaz,sen şimdi güçlü ol ki,bebeğine iyi bak canım dur bakalım belkide hiç bişey çıkmıcak ama yazık bişey yokkende miniğini delcekler allah yardımcınız olsun
annemizin kokusunu doyasıya çekmek istiyor demek ki bebiş

o pis gaz sancısını doğumdan sonra 2 gün yaşadım ben. en sonunda hemşirelere yalvar yakar tekrar lavman yaptırdım da kendime geldim,bu miniklerimiz ne yapsın:26:
yazık bu bebeklere ya ama bizimkinde ayrı bi huysuzluk var sorma gitsin melek gibiydi ya 2gündür böle sanırım eski halimize döneriz yakında heralde
kızlar moralim çok bozuk yaa, kızımın göbeği 6.gün düşmüştü, hiç bi sorunumuz yoktu,az önce üstünü değiştirirken gördüm ki göbeği kanamış

Napcam şaşırdım, annem bişey olmaz, çok ıkındıysa yada ağladıysa olmuştur dedi ama hiç ağlatmadım bu gece, ama gazdan dolayı ıkınıyo. Bi de dün banyo yaptırmıştık ondan mı oldu acaba diye düşündüm, tam kurulayamadıkmıki? Off anne olmak ne zormuş...
Bi de kafasında kabuk oluşmuş, ben konak sanmıştım, annem dün geldi yanıma konak başın ön kısmında olur hemde böyle kabuk şeklinde olmaz dedi, bi yere filan mı çarptınız dedi, aklım çıktı, çarpmadık ama kayınvalidemler burdayken gece bi kaç saat onların odada kalıyodu, ne kadar karşı olsamda bebeği vermiyolardı,ayy insanın aklına herşey geliyo, onlar filan mı yaptı, düşürdüler mi, çarptılar mı, aklımda bi sürü soru. Dünden beri onu takıyodum kafama bugün de göbeğimiz çıktı

(((((
canım o ıkınmaktan olmuştur bizim kanamadı ama ıkındıkça dibindeki ıslaklık gözüküyordu
bizimde 6.gün düşmüştü bikaç gün ıslaklığı görmüştük merak etçek bişey yoktur sanırım
kızlardan bikaç kişinin daha olmuştu diye hatırlıyorum
başı için bende anlamadım ama canım belki konak oralarda da oluyordur belki kabuk gibi olmuştur sizinki bilmediğim bi konu yani umarım başka bişey değildir canım
Ya kizlar burdaki yorumlari okuyunca acaba benim kizimdami bi anormallik var
diyecegim neredeyse :26:
Benimki yatagindan baska yerde uyumuyor ..
emzirirken filan fal ta$i gibi gözleri acik gözlerimin icine bakiyor , bi yumsa gözlerini uyusa diye bakiyorum ama yok .. Gündüzleri anca topu topuna 30 ile 45.dakikka arasi uyuyor
geceleri de masallahi var bi iki kere aglar gibi oluyor oda tam aglamakta degil yani
emzigini düsürünce az huysuzlaniyor sonra verince susup misil misil devam uyuyor ..
benim kizin gündüze alerjisi var demek ne ev isi yapabiliyorum ne baska bisey ..
o 30.dakikkada evimi temizliyim .. kirlilerimi yikiyayim yoksa ayaklarimi uzatip dinleneyimmi hic bilemedim :44: hanim efendi simdiden basladi beni parmaginda oynatmaya
yok canım senin kız normal benimkide öleydi valla bikaç gündür nezle olduk beraber şimdi huysuzluğu başladı işte
gece uyanıksak bile öle tavana bakıyoduk sadece şimdi uyandığında başlıyo ağlamaya
burunları tıkanıyo arada öle olunca kucakta memede beşikte heryerde ağlıyo
özlüyorum sakin olduğumuz hanım hanım günlerini
ayy canım ben pazar günü yaşadım o canavarlar,
noluyoruz dedim yaaa...
şimdilik sakin gene.
yediklerime dikkat edersem o da sakin gibi
maşallah diyeyim şimdilik.
benimkinde de kucak takıntısı var..
anane ve baba omzunda süper keyifliyiz
benim de göğsümde tabiki
nolcak bilmem ya..
benim de gelenim gidenim çok oluyor
o uyanıkken misafirle ilgilenmek de zor,
hele de yatılı misafirde
ayy sana yatılı misafirde mi geliyoo offf
benim günlük misafirler işte ama nasıl yorgunum anlatamam
benimde misafirler varken zor oluyo valla bizim bebek odamız arada bide
misafirleri salona alıyorum bi kualğım bebek odasında hep
meme emcekse tek kalıyo misafirler işte öle allak bullak bi durumumuz var
düzene gircezde işte bakalım ben benden geçmeden girsek iyi olur
kızlar bu arada selam herkese

dunden berı kaka yapmaya calısyıyoz canımız cıktıı ıkınmaktan bıde yapamayınca cıglıgı basıyo yavrum ya...Allahtan sabahtan kakamızı yaptık da bıraz rahatladık..Allahıma sukur olsun hıc kaka yapamayacak sandımm
ayy bebeğim benim ne zor işleri şu bebeklerin,hepsinin mi gaz sorunu kaka sorunu olur ya,bari bikaçı rahat etse
biz çok kaka yapıyoruzda gazda uğraşıyoruz biraz işte oda sanırım daha hafif boyutta
sanırım ağlayarak gaz çıkarmaya çalışan bebişlerimizde var
biz daha kızarıp bozarıyoruz umarım böle atlatıp bitirirz