benimde öyle canım bende normale dönüyor diye seviniyorum gündüzleri pek uyumuyor geceleride emmeye uyanıyor gündüzde uyuyor ama aynen senin dediğin gibi 1-2saat uyuyorsa 3-4saat uyanık,böyle olunca gece güzel uyuyor ama normal sanırımHerkese merhaba.Bebek olunca bilgisayar açmaya bile fırsat kalmıyor.Eskiden nasıl vakit geçiriyomuşum şimdi düşünüyorum da hatırlayamıyorum.Şimdi zaman nasıl geçiyor anlamıyorum valla.Kızlar sizin bebekleriniz kaç saat uyuyor.benim oğlum ilk zamanlar 3 saat uyur sonra uyandığında 1 ya da en fazla 2 saat uyanık kalır uyurdu.Ama 2-3 gündür en fazla 2 saat uyuyor, uyandığında da 4-5 saat uyanık kalıyor.Tabi bu durum beni çok yoruyor.Hem uyumazsa büyüyemez diye de üzülüyorum.Günde toplam kaç saat uyuması lazım.Herkes 40 ı çıkınca düzelir diyor ama bugün tam 30 günlük oldu oğlum, 40 ı yaklaştıkça daha da yorucu olmaya başladı.İlk zamanlar daha iyiydi.Bizim oğlan ters galiba biraz:44:
bende spiralle ilgili turlu efsaneler duymustum
o yuzden pek yanasmadim dr soyleyince
ama riskede atamam
kuzenim ikizleri yasina girmeden hamile kalmisti
cok zor bi durum
en iyisi pasa pasa gidip taktiralim:112:
işin o kısmını ben hiç düşünmedim bebekten önce 6 ay eşim korunduğu için bebekten sonra ne yapcaz diye konuşmadık bile daha
düşünmeye başlıyım artık zaten 30 ocakta gidiyor 3aylığına belkide gerek kalmıcak daha :))