Canım benim gözlerim ela , bayağa açık .Babam , dedem, halalarım, amcam ve kuzenlerim çoğunun gözleri de bariz yeşil ve mavi.Renkli olmayanlar ise ela , açık kahve : ) bizim tarafa çekmiş herhal: ) Foto da tam belli olmuyor ama bariz renkli yani : ) biraz daha belirginleşsin koyucam.
Eğer tam belli değil ise muhtemelen kahve olur.Yiğenimin belli değildi mesala lacivert gibiydi kahve oldu.Ama kızımın gözleri bariz belli.
Yavrum hepimiz aynı durumdayız.Benimki de mem ağzında uyumak istiyor, yatağına koyduğumda gözlerini açıyor.Bende tıkıyorum ağzına emziğini : ) emzik almıyor mu senin ki ?
Allah kolaylık versin canım ya.İnsanın bu dönemlerde Annesi bile kaynanalık yapıyor.Herkes ayrı akıl verip duruyor.Benim Annem yanımda 1 hafta kaldı.Bir tafantan iyi oldu ama , herşeye söylenip duruyordu , bir türlü yaranamadım Anama : )
Kaynanamla çocuk bakmayı hiç düşünemiyorum, tahammül edemem...2 saat gelip çocuğu görmesi bile kafi oluyor yani.Bıdı bıdı tepemde gıccıkk.Çocuğun yanında oje sürmeyecekmişim de yatınca sürecekmişim, sanki biz bilmiyoruz , hayır çocuk uyanıkken nasıl ojeyi sürebilirim ki, lafa bak hizaya gel.