2010 Aralik Annelerinin Dogum Hikayeleri

Maşallah maşallaaaahhhh, Allah ım sen hepimize böyle hayırlı güzel doğumlar nasip et ya Rabbim:Saruboceq: Çok güzelopuyorumnanaktan Ayşe cim tuşe nasıl yapılıyor, yani açıklığı nasıl ölçüyorlar detay verebilirmisin bilmiyorumkismile

ayşecim çok güzel anlatmışsın cnm eline diline sağlık,inşallah ailecek sağlıklı uzun ömürler geçirirsiniz
ben şeyi merak ediyorum bebişi ilk yarım saatte emzirebildinmi,ilk emzirmeyi nasıl hallettiniz

Ayşecim ben de bu hikayeyi bekliyodum dört gözle. Ne güzel, ne muhteşem bi olay, okurken yine tutamadım gözyaşlarımı, ama tabi sevinçten, heralde ben doğumdan salya sümük çıkarım, halimi düşünemiyorum. Sancıların esnasında KK deydin ya, şimdi bana o kadar kısaymış gibi geldi ki, aslında burada neler konuştuk neler, eşinin kumandalarla arabaya inip geri çıkması, senin hüzünlenmen, sancılarının artmasıyla senin küvete gitmen, o an herşeyi beraber yaşadık sanki. Sen gittikten sonrada kaynatmaya devam ettik tabi biz, bi merak bi merak ... Allah hepimize güzel doğum hikayelerimizi yazmayı nasip etsin, siz de bir ömür boyu hep mutlu olun canım, Duru bebek de sağlıklı sıhatli uzuuuuuuuuuun bi hayat sürsün inşallah....

ayşeee gıptayla okudum canım yaaaa
maşallah ikinize de hatta üçünüze de...
çok da güzel anlatmışsın..
darısı başımızaaaaa
:Saruboceq:

Teşekkür ederiz,maşallah hepimize

Aminn canım..
Haklısın şaka gibiydi gerçekten

Aminn canım..
Epiduralden söz ediyorsun sanırım.. Normal doğumda oluyor da ben NST'deki sancıları hissetmediğim için gerek duymadı doktorum..
Bende epizotomi uygulanmadı canım dolayısıyla kesme dikme yoktu sempatiksalakcinni tamamen doğal :))
Başı çıktıktan sonra içinde öyle bi ferahlama oluyor ki.. zaten sonrası çabucak geliyor..
Hemşire gelip gösteriyor zaten canım direk gelmedi biraz sıktık şimdi bi problem yok çok şükür.

Canm çok teşekkür ederiz aminn.. Darısı başınıza.

Maşalllaaahh Aminn canım
Elle yapıyor da canım hiç bi fikrim yok nasıl anladığıyla ilgili.

İnşallah canım.. amin darısı başınıza..
Emzirdim tabi tatlım yoksa başedilemeyecek kadar gözü dönmüştü :)) Hemşire yardımcı oldu öyle yaptık yoksa ben asla yapamazdım.

Ayşe süpersin ya çok güzel bir hikaye darısı bizlere...

Amin canım,darısı başınıza..

Ayy cnm benimm.. Çok teşekkür ederiz.Şimdi bakıyorum da gerçekten hepsi film gibi sanki ben değil de başka birisi yaşamış ben sadece izlemişim..
Darısı başınıza. opuyorumnanaktan

Ayşeciğim, maşallah sana
Rabbim çekemeyeceğimiz yük yüklemezmiş.
Sen de çok rahat atlatmışsın doğumu.
Tabi ki senin de sancıların canını yakmıştır; ama şu an Duru'n kollarında hepsi unutulmuştur.
Darısı tüm hamişlerin başına

Heh! aynen öyle canım,öyle düşünüyorum bende..
O yuzden diyorum ya korkulacak bişe yok diye..
Aminn..

ayşecim maşallah ya ne kadar güzeL ve kolay bir doğum gerçekLeşmiş.
inş Rabbim bizLere de yaşatır.
Bir ömür boyu sevgili durunLa mutLu huzurLu günLer geçirmen diLeğiyLe cnm

coook duygulandim yaa...
massallah canim sanada minik Duru´muzada..
senin cesaretin ve sakinligine zaten söyleyecek söz bulamiyorum..
harikasin arkadasimmmm
insallah hepimize böyle dogumlar nasip olur

gayet sade bir dille anlatmışsın ayşecik.. maşallah hepinize..

bu doğum öncesi enerjiside Allah'ın biza verdiği nimetlerden heralde:)) doğum sonrası gelecek misafirler için

Allah'ım sağlıklı huzurlu güzel bir ömür nasip etsin sizlere ayşecim cnm benim
Ne güzel anlatmışsın son tekmelerini anlattığın yerde bende film koptu zaten seni ağlayarak bekledik ve yazdıklarını ağlayarak okuduk şimdide bu hormonlar ve annelik duyguları saolsun :)
Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın inşallah

aysecim cok guzel anlatmissin cok duyugulandim, gozyaslarimi tutamadim, allahim hepimize senin gibi kolay dogumlar nasip etsin..
duru kizimizada saglikli huzurlu anla babali uzun omur versin insallah

aysecim o kadar güzel anlatmışsın kı anlatamam gözyasları içinde okudum.....bır mucıze bebekler bızım için...tekmelerını hıssetmek bıle o kadar guzelken ilk kucagına aldığında hissettlerını düşünemıyorum...allah hepimıze böle doğumlar nasıp etsın .DURUCUK hepimize sans getrsın....

aysecım alh sana kızına ve esıne uzun omurler nasıp etsın cok guzel anlatmıssın . ıns hepımızın dogum hıkyesı senınkı gıbı olur tebrık ederım opuyprumm

ayseduru canim hayirli olsun kizin,cok guzel anlatmissin cok duygulandim okurken , kendimde daha önceden yasadigim icin o duyguyu cok iyi biliyorum ,Alahim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizi ve masallah Duruya cok guzel dogmus boyu kilosu cok iyi, hem dogumunda cok guzel gecmis yazdiklarina göre, Allah anali babali buyumeyi nasip eder insallah kucuk Duruya :)
bu arada kac haftalikken dogurdun canim ?

Son düzenleme:
ayşecim ilk doğum hikayemiz öyle iç açıcı ki, okurken nasıl bir rahatlama geliyor anlatamam. bazı insanlar vardır ya doğumdan korkutmaya çalışırlar, tecrübesiz olunca inanırsın falan onlara inat çok güzel bir hikayen var. durucuk da çok uğraştırmadan, sakin sakin gelmiş, maşallah kuzuya!

ayseduru canım Allah analı babalı büyütsün. Küçük Duru ya bir ömür sağlık diliyorum... doğum hikayeni gözyaşlarıyla okudum... darısı bizim başımıza inşallah canım. Duru nıu bizim için de öp kokla

canım benim allah uzun ömür sağlık sıhhat versin bebişine normal doğumdan zaten korkmuyordum ama sen daha çok rahatlattın beni inşallah hepimiz senin gibi rahat doğururuz

ayşe çok ama çok tebrik ediyorum canım.. allah duru kızınla hayırlı, mutlu yaşamlar versin size.. hikayen o kadar güzel ki allah hepimize böyle doğumlar nasip etsin inşallah.. bütün korkularımı aldın götürdün valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…