Geldimmm geldim :) kusura bakmayın kızlar bekletmişimm..
Evet,başlıyoruz :)
Çarşamba günü bende bi hamaratlık bi hamaratlık ki sormayın (doğum öncesi bu sendrom bana da vurmuş oldu kaydirigubbakcemile3) Duru'nun odasını düzeltiyorum,mutfaktaki rafları temizliyorum.. daha neler neler.. 21 maddelik bi yapılacaklar listesi hazırlamıştım,görmeliydiniz sempatiksalakcinni
Neyse,akşam oldu eşim TV izliyor ben sizlerleyim...Bana inceden bi sancı vurmaya başladı ama önemsemedim benim yaşadığım yalancı sancıların yanında hiç bişeydi çünkü.. Ama bi yandan da düşünüyorum acaba geliyor mu ? diye..Doktoru aradım çok kötü olursan gel doğum başlamış olabilir dedi..Evin içinde volta atıyorum bi o yana bi bu yana bi sancı dalgası vurup geçiyor
Bi yandan da ilk sancılarımı da sizlerle geçiriyorum
Bu olay 10una dek devam etti.Küvete girdim belki rahatlarım diye..Kısmen bi rahatlama oldu ama 12'ye doğru 10'ar dk arayla gelmeye başlayınca gittim üzerimi giyindim eşimi uyuyakaldığı koltuktan kaldırdım ''hayatım artık hastaneye gitme vakti geliyor'' diyerek.. bendeki sakinliğe bakar mısınız :))
Eşimin ilk tepkisi Hı?Noldu?Doğdu mu bebek?Kaç kilo? oldu :))
Eşimdeki telaşla az sonra hastanedeydik.Eşim sanki benim yerime geçmiş bende 3.-4. çocuğumu doğuruyormuşcasına sakindim..
Doğum katına çıktık muayne oldum.Açılma 3 cm olmuş delikafadulden ve suyum geliyor..
Doktorum arandı.''doğuma hazırlayın..bende geliyorum'' demiş hihoyyyt
Ohh kızıma kavuşuyordum sonunda!! opuyorumnanaktan
Odamıza yerleştik.NST'ye bağladılar.. Sancılar neredeyse 100'leri vuruyor ben hiç bişe hissetmiyordum kaydirigubbakcemile3 hemşire şaşkın şaşkın bakıp gerçekten bişe hissetmiyor musun? suan buraları yıkman lazım senin diyor bende 'yoo bu ne ki ben bi yalancı sancılar yaşadım inanamazsınız' diyorum
tuşeye alınıyorum açılmaya bakıyorlar 4.5 santim.. Tekrar odamızda beklemeye başlıyoruz..Hemşire odaya bişeylerle dalıyor lavmanım yapılacakmış.. Ama çok şükür bişey hissetmedim. Sadece ömrümde bu kadar uzun süre tuvalette kalmamıştım..
''TAM 25 DK'' delikafadulden
Daha sonra sancıları daha fazla hissediyorum..Kalkıp koridorlarda dolaşıyorum 1 saat..
-tuşe! 6 cm.
aman allahım bu nasıl bişey nasıl ağrılar.. kitaplardan öğrendiğim nefes tekniklerini uygulamaya başlıyorum.Eşim yanımda bu süreçte hep el eleyiz.. destek olmaya çalışıyor canım benim..
filmlerde vs. görürdüm eşlerin el ele nefes alıp verdiğini gerçekte de olabilirmiş demek kaydirigubbakcemile3 o an gülmeye halim yoktu da şimdi aklıma geldikçe gülüyorum
Ben nefesimle sancıları yutmaya çalışırken o da bi gayret nefes alıyor benle sempatiksalakcinni
Bu arada 2 kez tuşeye alınıyoruz
-ilki 6.5 cm..
-ikinci taaammm 8 cm delikafadulden
Sancılar gittikçe artıyor ve nefesle falan baş edemez hale geliyorum.2 cm kalmıştı onu da halledersek kızıma kavuşmama çok az bişe kalıcaktı.. Ben bi gayret yürümeye başladım ama nasıl yürüdüğümü siz bana sorun  15 dk yürüdükten sonra yattım yaklaşık 1 saat daha o sancıları çektim
-tuşe!!
10 cm
Ohh sonunda oldu
Sonunda kavuşuyorum kızıma
Doktorum evet hazırız dedi ve doğumhaneye alındım.Sedyede giderken hamile olarak geçirdiğim son dklardı.kızımı içimde hissedebileceğim son dklar.. Karnıma son kez dokunup hadi kızım son kez !! dedim.. biraz geçti kızım başladı tekmelemeye.. Kuzum benim.. Neyse geldik doğumhaneye doktor klasik yapmam gerekenleri söylüyor.Eşim yanımda.Başlıyoruz ıkınmaya.. Hadi ayşe 4.de olucak son bi gayret hadi demesine kalmadan ben tüm gücümle deniyorum veee inanılamaz derecede bir rahatlama.. O sırada meleğimin sesini duymayı bekliyorum..Başlıyor ağlamaya
Anlatamam kızlar..
Bundan daha güzel bir ses OLAMAZ!!
Hemşire alıyor kızımı sarıp sarmalayıp bana getiriyor.
-İşte minik Duru!!
Göğsümün üstüne bırakıyor kızımı.. O anın büyüsüne kapılarak eşimi unutmuşum  Dönüp baktığımda onun da ağladığını görüyorum
Sonrası Duruyu kontroller için alıyorlar babası kızının peşinde.. Benimle ilgileniyorlar
Doktorla göz göze geliyoruz Çok iyiydiniz Ayşe diyor bana 
Sabah 6ya doğru bende çıkıyorum doğumhaneden
Bundan sonrası keyifti işte..
Odaya kızımın feryatlarıyla girdim 
Çok acıkmış prenses
Süt kuzusu gibi yapıştı göğsüme ilk zamanlar olduğundan başlarda fazla sütümüz olmadı Dolayısıyla ağlama krizleri başladı..
Sonradan açıldı da çok şükür,beynimin içi çınlamaya başlamıştı yoksa 
Şuan kızım yanımda uyuyor
Öyle güzel ki kızlar,minicik suratı ağzı burnu..
Sabah 05:34te 3180 g 49 cm olarak dünyaya geldi Durum
Biraz kısa gelmiş olabilir kızlar,sorularınızı sorun yine cevaplarım..
Maşallah maşallaaaahhhh, Allah ım sen hepimize böyle hayırlı güzel doğumlar nasip et ya Rabbim:Saruboceq: Çok güzelopuyorumnanaktan Ayşe cim tuşe nasıl yapılıyor, yani açıklığı nasıl ölçüyorlar detay verebilirmisin bilmiyorumkismile