2010 Aralik Annelerinin Dogum Hikayeleri

Ayşe böyle güzel bi olayı bu kadar sakin yaşayıp bu kadar güzel anlattığın için çok sağol. Rabbim sana ve minik duruna bi ömür huzur ve mutluluk bizlerede senin gibi kolay ve sorunsuz bi hamilelik verir inşallah. Herşey gönlünüzce olsun

Rabbim nazarlardan korusun İnşallah bütün hayatı böyle kolay olur :)

Son düzenleme:
Ayşe çok güzel bir hikaye inşalahhh hepimiz, daha doğrusu doğum yapacak tüm arkadaşlara böylesi bir doğum nasip olur, tekrar tekrar tebrik ediyorum senii ömür boyu mutluluklar dilerim bu güzel aileye....

ayşecim inşallah bizde senin gibi rahat bi dogum yasarız,ne zgüzel anlatmıssın,demekki senin ağrı eşiğin yüksekmiş hissetmen gerken sancıları bile hissetmemişsin ne güğzel darısı başımıza

Hoşgeldin DURU bebek .....
Gözünaydın ayşecim allah analı babalı büyütsün inşallah.... Doğum hikayeni okurken çok duygulandım herkes gibi bende ağlayarak okudum, allahım hepimize nasip etsin bebeklerimize kavuşmayı inşallah....
Senin gibi soğukkanlı olabilecekmiyiz bakalım maşallah sana ve kızına bizim yerimize kokla onu annesi.........
Topiğimizin ilk bebeği allah sana uzun ve sağlıklı ömür versin inşallah.....

ay inanamıyorum yaaa.... bi 15 gün bakamadım KK 'ya .... Ayşecimin bebişi bile doğmuş ...
Çok mutlu oldum canım , Allah analı babalı hayırlı evlat büyütmeyi nasip eyler inşallah ... ve çok duygulandım yazdıklarını okurken .. bizim de 4 aralık verilen tarih .. senin de 5 aralık idi sanırım .. bebişin nasıl da sabırsız davranmış ... Allah bize de güzel doğumlar nasip etsin inşallah...

26.10.2010
dünyamın bir anda değiştiği tarih.sabah yorgun bir şekilde kalktım bi gün önceden çok yorulmuştum o yorgunluğu üstümden atamadan kalkmıştım yataktan.öğlene doğru biraz akıntım oldu önemsemedim önce hemen arkasından biraz daha fazla geldi eşimi aradım nedense oda dr unu ara acilse gidelim dedi aradım hiç bekleme hemen gel dedi.ben daha tehlikenin farkında değilim.
kontrolde açılmamın olmadığını söyledi test yaptı ve benim suyum bu arada pantalonumu ıslatacak kadar arttı.eşim doğum olursa falan diye konuşmaya başladı ben hala dr un bunu durduracağını daha çok erken olduğunu savunup duruyorum bu arada.
dr umla görüştük ve doğumun başladığını söyledi bana o an dünya başıma yıkıldı sanki hiç beklemiyordum erken doğumu çokda korkuyordum başıma geldi.
kilosu 2 kg dı çünkü daha minicik nasıl tutnur hayata diye düşündüm..
ağlayarak doğumhaneye girdim.dr um ciğerleri gelişmesi için bir iğne yapılacak iğne 24 saatte etkisini gösteriyor fakat bize beklemez ama 12 saat yeterli dedi.
ben sabaha kadar ağrı çektim yavrum sabah kadar içimde kıpırdadı.belirli aralıklarla nst ye bağladılar.onun kalp atışlarnı duydukça için rahatlıyordu.her yedi dakikada bir ağrım oldu.hiç bir sabah benim için bu kadar zor olamaz heralde ömrümde.ve sabah olmuştu bebeğim bekledi sabahı.

sabah apar topar ameliyata alındım.artık bebeğimle ayrılma vaktimiz gelmişti.tek istedğim onun sağlıklı olmasıydı.
gözümü açtığımda inanılmaz bir ağrıyla uyandım bebeğim karnımda değildi artık ağlamay başladım oğlum nasıl diye sordum hemen iyi dediler sadece.
odaya aldılar beni bebek sesleri geliyordu benim bebeğim ne zamna gelicek diye sordum o gelemez dediler küvözde dediler.onu nefes alması bile bana yetti o an.
bir an önce ayağa kalkmalıydım ki bebğimi görebileyim ilk deneme başarısız oldu. sonra tekrar denedim yürüyebiliyorum fakat bebek ünitesine kadar değil.ertesi gün artık nihayet bebğimi görbilecektim.

ve beni içeriye aldılar.gözlerime inanamadım bebeğim o kadar küçüktü ki bu kadarını beklemiyordum.
gözyaşlarıyla seyredebildim sadece bebeğimi.
ama durumunun iyi olduğunu bilmek beni rahatlatıyordu sadece

benimki biraz dramatik bir öykü oldu sanırım.şimdi 6 günlük oldu bebeğim şimdi ben ona ne kadar dokunamasamda onun her geçen gün daha iyi olduğunu gördükçe ve onun hayata bu kadar güçlü tutunduğunu gördükçe bende mutlu oluyorum.
her şeyde bir hayır vardır oğluşumda çok aceleci çıktı böylesi hayırlıymış demekki
allah hepimizin yavrsunu bizlere bağışlasın..

canım ya allah sana bağışlamış yavrunu o çok güçlü bak sımsıkı tutunmuş hayata,inşallah en kısa zmanda kucaklarsın yavrunu

ozlemece
gozun aydin allah anali babali buyutsun
canimbenim onemli olan saglikli olmasi zaten insallah tez vakittede taburcu olur ogllusun.

özlemcim sen hiç merak etme, çok güçlü bi oğluşun var, dualarımız da hep sizinle, en kısa zamanda oğluşunun kucağında olacağına eminim. Allah analı babalı büyütsün, bahtı açık olsun...

canım Allah kucağında koklayıp emzirmeyi de nasip etsin inş. önce O'na sonra bebeğine güven. o çok güçlü bi bebek çünkü. şimdiden başladı hayat mücadelesi demek ki emirhan bebeğin....

Özlem'cim kuzucuğun hayata sımsıkı tutunmuş belli ki sende sabırla onu kucağına alacağın günü bekle rabbim en kısa sürede onu koklamanı, kucağına almanı nasip etsin.

özlemece,
ne diyeceğimi bilemiyorum, çok fena duygulandım cidden.. acı yaşadıkların.. okurken hep hissettim.. doldum.. bende hep doğumdan sonra karnımda onun yokluğunu yadırgarım çok kötü olurum diye düşünüyordum.. çok bütünleşmişim çünkü.. hele ki herşey süpriz olmuş senin için.. Allah yardımcın olsun.. dua edeceğim emirhan bebek için.. Allah yar ve yardımcınız olsun..

[/COLOR][/B]
Canım seni öyle iyi anlıyabiliyorum ki benim ilk oğlumda 32+5 de dünyaya geldi, aynı senin hikayen gibi oldu tek farkı oğlum iğneden sonra 48 saat kaldı içerde ciğerleri gelişti o yüzden kuvezde kalmadık ama suyum kalmadığı için enfeksiyon kaptı antibiyotik tedavisi uygulandı 1 hafta ayrı kaldık yavrumdan çok şükür sonra verdiler onu bana çok küçüktü onu ısıtmak , yıkamak, beslemek çok zordu inan bana günü dolana kadar 45 gün uyudu sürekli... çok şükür sonra kendine geldi günden güne gelişti ve 6 aylıkken artık normal bi bebek olmuştu ......
Sen sakın sıkma canını çok zor bi dönem geçiriyosun ama allaha şükür ki canları içinde nefes alıyolar bi şekilde atlatıcaksın cnm allah sana ve minicik oğluşuna acil şifalar versin.......

Özlemece
Öncelikle gözün aydın, yavruna erken de olsa kavuştun.
Bu dönemde Rabbim sana sabır versin.
İnşallah tez vakitte oğlunu kucağına alıp doya doya koklayıp emzirirsin.
Allah analı babalı büyütsün

özlemece geçmiş olsun canım Hayırlı olsun bebeğin çok şükürki ikinizde iyisiniz biranönce kucağına alırsın İnşallah bebeğini

Ozlemece Allah saglicakla en kisa zamanda kavustursun gercekten cok duygulandimm.. Saglikli olsunda kuvezde kalsin onemli degil benim komsum 7 aylik dogurdu.. Bebegi bir ay kuvezde kaldi simdi gorsen kiz ele avuca sigmiyor cadi 3.5 yasinda masallahi var.. Esimde kuvezde kalmis kucuk dogmus zayifmis. Komsu demis s'en bunu buyuyunce gor eli ayagi nasil olur.. Esimin de massallahi var yani.. Diyecegim buyur gider goz acip kapayana kadar..

özlemece inşallah bebiş en kısa zaman da toparlar kendini,Rabbim ona sağlık versin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…