canım ya allah sana bağışlamış yavrunu o çok güçlü bak sımsıkı tutunmuş hayata,inşallah en kısa zmanda kucaklarsın yavrunu
ozlemece
gozun aydin allah anali babali buyutsun
canimbenim onemli olan saglikli olmasi zaten insallah tez vakittede taburcu olur ogllusun.
özlemcim sen hiç merak etme, çok güçlü bi oğluşun var, dualarımız da hep sizinle, en kısa zamanda oğluşunun kucağında olacağına eminim. Allah analı babalı büyütsün, bahtı açık olsun...
canım Allah kucağında koklayıp emzirmeyi de nasip etsin inş. önce O'na sonra bebeğine güven. o çok güçlü bi bebek çünkü. şimdiden başladı hayat mücadelesi demek ki emirhan bebeğin....
Özlem'cim kuzucuğun hayata sımsıkı tutunmuş belli ki sende sabırla onu kucağına alacağın günü bekle rabbim en kısa sürede onu koklamanı, kucağına almanı nasip etsin.
özlemece,
ne diyeceğimi bilemiyorum, çok fena duygulandım cidden.. acı yaşadıkların.. okurken hep hissettim.. doldum.. bende hep doğumdan sonra karnımda onun yokluğunu yadırgarım çok kötü olurum diye düşünüyordum.. çok bütünleşmişim çünkü.. hele ki herşey süpriz olmuş senin için.. Allah yardımcın olsun.. dua edeceğim emirhan bebek için.. Allah yar ve yardımcınız olsun..
[/COLOR][/B]
Canım seni öyle iyi anlıyabiliyorum ki benim ilk oğlumda 32+5 de dünyaya geldi, aynı senin hikayen gibi oldu tek farkı oğlum iğneden sonra 48 saat kaldı içerde ciğerleri gelişti o yüzden kuvezde kalmadık ama suyum kalmadığı için enfeksiyon kaptı antibiyotik tedavisi uygulandı 1 hafta ayrı kaldık yavrumdan çok şükür sonra verdiler onu bana çok küçüktü onu ısıtmak , yıkamak, beslemek çok zordu inan bana günü dolana kadar 45 gün uyudu sürekli... çok şükür sonra kendine geldi günden güne gelişti ve 6 aylıkken artık normal bi bebek olmuştu ......
Sen sakın sıkma canını çok zor bi dönem geçiriyosun ama allaha şükür ki canları içinde nefes alıyolar bi şekilde atlatıcaksın cnm allah sana ve minicik oğluşuna acil şifalar versin.......
Özlemece
Öncelikle gözün aydın, yavruna erken de olsa kavuştun.
Bu dönemde Rabbim sana sabır versin.
İnşallah tez vakitte oğlunu kucağına alıp doya doya koklayıp emzirirsin.
Allah analı babalı büyütsün
özlemece geçmiş olsun canım Hayırlı olsun bebeğin çok şükürki ikinizde iyisiniz biranönce kucağına alırsın İnşallah bebeğini
Ozlemece Allah saglicakla en kisa zamanda kavustursun gercekten cok duygulandimm.. Saglikli olsunda kuvezde kalsin onemli degil benim komsum 7 aylik dogurdu.. Bebegi bir ay kuvezde kaldi simdi gorsen kiz ele avuca sigmiyor cadi 3.5 yasinda masallahi var.. Esimde kuvezde kalmis kucuk dogmus zayifmis. Komsu demis s'en bunu buyuyunce gor eli ayagi nasil olur.. Esimin de massallahi var yani.. Diyecegim buyur gider goz acip kapayana kadar..
özlemece inşallah bebiş en kısa zaman da toparlar kendini,Rabbim ona sağlık versin inşallah...
özlemce canim gecmis olsun oglusun hayirli olsun , insallah yakin zamanda kuvezden cikar ve senin kucaginda olur, keske biraz daha kalsaydi icinde ama belkide hayirlisi buymus,insallah hersey yolunda gider,kucak dolusu sevgiler
ÖZLEMECE çok geşmiş olsun her ne kadar erken gelsede meleğin dünyaya tutunmuş RABBİM uzun ömürler versin inşaALLAH.
özlemece gözün aydın tatlım.. Allah böyle uygun görmüş yapcak bişiy yok.. Inşallah bi an önce sağlığına kavuşur da annesinin sıcacık kollarına bırakır kendini..
inşallah arkadaşlar çok teşekkür ediyorum. erken doğupta iyi olanları duydukça içim nasıl rahatlıyor anlatamam allahım hepimizin bebeklerini korusun inşallah
ÖZLEMECE canim aglayarak okudum yazdiklarini..kendim yasiyormusum gibi..
ama cok sevindigim sey meleginin cok güclü olmasi,kirkbin kere massallah ona..
yakinda insallah annesinun kucaginda hastaneden cikip evine gelicek oglusumuz..
dualarim sizinle canim,cok cok öpüyoruz minik pasamizi
merak etme tatlım bizim komşumuzun gelini bebeğini 6 aylık doğurdu, sadece 900grdı. Bi süre kuvözde kaldı. Şimdi o kadar tatlı tombiş akıllı bişey ki, sadece sabretmen gerekiyo birazcık, dualarımız seninle
özlemece Rabbim bebişinin ve senin yardımcın olsun..bugünlerini ileride oğluşunla gümseyerek hatırlarsın inşaallah...
bunada şükür arkadaşlar başka sağlık problemi yok biraz daha güçlenip beslenmesi gerekiyor sadece inşallah bunuda atlatırız dualarınızla hepinize çok teşekkür ediyorumözlemece öncelikle hayırLı oLsun tatLım.DuaLarımız seinlne.İnş en kısa zamanda emirhanı kucağına aLırsın.Çok şükür ki bir sağLık probLemi yok.yanLızca senin oğLan biraz sabırsız çıkmış o kadar
names nerdesin cnm ya merak ettik seni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?