2010 Aralik Annelerinin Dogum Hikayeleri

özlemce canim gecmis olsun oglusun hayirli olsun , insallah yakin zamanda kuvezden cikar ve senin kucaginda olur, keske biraz daha kalsaydi icinde ama belkide hayirlisi buymus,insallah hersey yolunda gider,kucak dolusu sevgiler

ÖZLEMECE çok geşmiş olsun her ne kadar erken gelsede meleğin dünyaya tutunmuş RABBİM uzun ömürler versin inşaALLAH.

özlemece gözün aydın tatlım.. Allah böyle uygun görmüş yapcak bişiy yok.. Inşallah bi an önce sağlığına kavuşur da annesinin sıcacık kollarına bırakır kendini..

ozlemece
gozun aydin allah anali babali buyutsun
canimbenim onemli olan saglikli olmasi zaten insallah tez vakittede taburcu olur ogllusun.

canım Allah kucağında koklayıp emzirmeyi de nasip etsin inş. önce O'na sonra bebeğine güven. o çok güçlü bi bebek çünkü. şimdiden başladı hayat mücadelesi demek ki emirhan bebeğin....

Özlem'cim kuzucuğun hayata sımsıkı tutunmuş belli ki sende sabırla onu kucağına alacağın günü bekle rabbim en kısa sürede onu koklamanı, kucağına almanı nasip etsin.

amin inşallah yeterki o iyi olsun ben onu uzaktanda seyretmey razıyım çok teşekkür ediyorum çok

hemde nasıl sürpriz keşke hala karnımda olabilseydi meğer en güvenli yer orasymış onun için dualarınıza çok ihtiyacım var çok sağolun

çok zor gerçekten yaşayan daha iyi biliyor o kadar ufakk ki hayatımda hiç o kadar küçük bebek görmemiştim inşallahşu zor zamanları atlatalım her şey yoluna girecek ama küçücüğümün orda yalnız olması öyle canımı acıtıyor ki...

özlemece geçmiş olsun canım Hayırlı olsun bebeğin çok şükürki ikinizde iyisiniz biranönce kucağına alırsın İnşallah bebeğini

özlemece inşallah bebiş en kısa zaman da toparlar kendini,Rabbim ona sağlık versin inşallah...

inşallah arkadaşlar çok teşekkür ediyorum. erken doğupta iyi olanları duydukça içim nasıl rahatlıyor anlatamam allahım hepimizin bebeklerini korusun inşallah

özlemce canim gecmis olsun oglusun hayirli olsun , insallah yakin zamanda kuvezden cikar ve senin kucaginda olur, keske biraz daha kalsaydi icinde ama belkide hayirlisi buymus,insallah hersey yolunda gider,kucak dolusu sevgiler

ÖZLEMECE çok geşmiş olsun her ne kadar erken gelsede meleğin dünyaya tutunmuş RABBİM uzun ömürler versin inşaALLAH.

özlemece gözün aydın tatlım.. Allah böyle uygun görmüş yapcak bişiy yok.. Inşallah bi an önce sağlığına kavuşur da annesinin sıcacık kollarına bırakır kendini..

amin inşallah keşke iki hafta daha kalabilse herşey çok daha iyi olacaktı ama kısmet değilmiş bunada şükür allah böyle uygun görmüş gerçekten.

özlemce , öncelikle tebrik ederim , çok güzel bir haber bebeğinin dünyaya gelmesi , erken olması kötü olmuş, ama olsun Allah böyle nasip etmiş , inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın umarım , mutlu güzel günler sizin olsun, hayırlısıyla inşallah darısı başımıza , Allah'a emanet olun....

ÖZLEMECE canim aglayarak okudum yazdiklarini..kendim yasiyormusum gibi..
ama cok sevindigim sey meleginin cok güclü olmasi,kirkbin kere massallah ona..
yakinda insallah annesinun kucaginda hastaneden cikip evine gelicek oglusumuz..
dualarim sizinle canim,cok cok öpüyoruz minik pasamizi

inşallah arkadaşlar çok teşekkür ediyorum. erken doğupta iyi olanları duydukça içim nasıl rahatlıyor anlatamam allahım hepimizin bebeklerini korusun inşallah

merak etme tatlım bizim komşumuzun gelini bebeğini 6 aylık doğurdu, sadece 900grdı. Bi süre kuvözde kaldı. Şimdi o kadar tatlı tombiş akıllı bişey ki, sadece sabretmen gerekiyo birazcık, dualarımız seninle

özlemece Rabbim bebişinin ve senin yardımcın olsun..bugünlerini ileride oğluşunla gümseyerek hatırlarsın inşaallah...

özlemece öncelikle hayırLı oLsun tatLım.DuaLarımız seinlne.İnş en kısa zamanda emirhanı kucağına aLırsın.Çok şükür ki bir sağLık probLemi yok.yanLızca senin oğLan biraz sabırsız çıkmış o kadar

özlemece Rabbim bebişinin ve senin yardımcın olsun..bugünlerini ileride oğluşunla gümseyerek hatırlarsın inşaallah...

bunada şükür arkadaşlar başka sağlık problemi yok biraz daha güçlenip beslenmesi gerekiyor sadece inşallah bunuda atlatırız dualarınızla hepinize çok teşekkür ediyorum

ozlemce ne denilir bilmiyorum ki...
Ne korkular yaşamışsındır o gün senin için hiç geçmemiştir...
Çok şükür ki kucağına alamasan da şimdilik durumu iyi ya buna da şükür...
İnşallah kısa zamnda kendini toparlar kucağında bize güzel haberler verirsin...Rabbim beterinden korusun...

names nerdesin cnm ya merak ettik seni...

canım benim .. sorma yaaa.... okuyamıyorum da 15 gündür... iş yerinde yalnız değilim ... .. kurbanla birlikte doğum iznine de çıkınca sizlere de kavuşacağım inş. şimdilik kaçamak giriyorum .. hepinizi öpüyorum .. çok özledim ...

Özlemece, güçlü olmasına çok sevindim yavrunun inşallah bir an önce emmeyi de öğrenirde normal beslenmeye başlar:) Madem sana güç veriyor, benim kuzenimin oğlu taaaa 16 sene önce 6,5 aylıkken doğdu ve şu anda kocamaaaan delikanlı boylu poslu yakışıklı maşallah. Şu bir ayı atlatsın bak senin oğlunda nasıl büyümeye başlayacak, dua ediyoruz sürekli canım.

özlemce.öncelkle senin ve bebeişin iyi olmasına çok sevindim.senin için hakkında hayırlı olanı buymuş demek ki.içini ferah tut.bebişinde en kısa zamanda toparlanacaktır.kollarına aldığın gün bu sıkıntıları unutacaksın.
sakın sakın üzülme ben de 2 kilo 150 gr doğmuşum.ama şimdi maşallahım var.en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz.allaha emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…