:))) cucum çoook teşekkür ederim canım benim,opuyorumnanaktanDESIRE canim harikasin massallah..hamileligi sana acayip yakistiriyorum zaten
SPORSTAR canim hani nerde 11 kilo,ay massallah sana yaa,fit annemiz bizim..süpersiniz
ya siz nekadar tatlı ve hoş görünüyosunuz öyle hanımlarrrr, süpersiniz valla spor star seni ayrıca belirtmeden edemicem çok tatlı bir göbek ve süper bir vücudun var , benim göbeğim seninkinin 2 katı kaydirigubbakcemile3 ,Allah'tan hepimize ayşeduru gibi kolay bir doğum nasip etmesini diliyorum :Saruboceq:
masallah sana hayatim, cok guzel görunuyosun vallahi baya bir kibar duruyosun
hapsuruk masallah harika gozukuyosun
hapşuruk maşallah canım boyda uzun sende incecik gözüküyosun
Yaw kardeşim ne bu fitlik,ne kıçınız var ne baldırınız var bi göbüşünüze almışınız kiloları!!!
(Azcık söyleneyimde nazarım değsin bu saatten sonra aldığınız kilolar poponuzdan aşağı gitsin,tek koca popolu ben kalmiyim aranızda hehehehe)kaydirigubbakcemile3
aldim walla canim basenlerim kocaman yahapşuruk 10 kilo nerene aldın merak ettimde sempatiksalakcinni nekadar fit görünüyosun bunalıma girdim ben sizi görünce vallaakannehir koca göbekli koca popolu bişey oldum mafoldumben bide çatlaklarda cabası :bbo:
hapşuruk gerçekten canım ya
çok güzel görünüyosun.
hiçbiyerin kilo almamış. maşallah sana da bebişe de
süpersinnnnnnn
Burcucum göbiş süper :)) Maşallah canım.KOcaman olduk yaa :))
Maşallaaaaah süphanallaaahaklinialirimsmile çook tatlısın yaaopuyorumnanaktan
Veee işte normal hamileler, kızlar sizde çok şiş değilsiniz maşallahhaftalarınıza göre gayet güzelsiniz, zaten Aralık anneleri çooookkk süperiz maşallaahhh ikinizi de opuyorumnanaktan
tatlımmmm bu ne şekerlikkkkk öyle
çok güzel görünüyosun.
hele o ayaktaki pozuna bayıldım
t-shirtünde çok yakışmış
maşallah sna da bebişine de.
burxkan canım pozların çok tatlı, hamile olmasam özenirdim o kadar.
neryun burxkan maşallah kızlar göbüşlere nazar değmesin annişlere de kuzulara da
Desire üzerindeki nerden aldınnnnnnnnnnnnnnn ????sağdan
soldan
33+1 günlük göbüş
Saol fıstıkdesire ve burxkan masallah kızlarrrrr
Teşekkür ederim şeker :)burxkan masallah sana.. pek güzel olmuşsun...
desire çok tatlısınız yaw... üzerindekine bayıldım.. bu kadar mı yakışır, bu kadar mı şeker olunur.. maşallah size..
neryun,burxkan maşallah kızLar göbişLere
desirecim göbüşünde eLbisende süper.Çok datLuymuş üzerindeki tatLım gerçekten
kızlarrrrr ıste benım gobussss
Maşallahaynadan çekmek mantıklıymışkızlar işte aradığınız göbiş kocaman :CüvCüv:
34+6
32+6lık göbişimm :))) farkı farkedin kızlar fitlik mitlik kalmamış durumda 11kg var üstümde :)))
bu da bizim son durumumuz sekerlerboshayallersmile
ben haberoka katılıyorum , kıskanıyorum ama sizleri böyle görünce , hapsuruk sen yorumlarında bende çok aldım falan yazınca bende diyodum demekki oda benim gibi bu fotoğrafı görünce kaldım yanii :bbo: , minnacık karnınız var yaaaa olmazki ama :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?