2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

ya siz nekadar tatlı ve hoş görünüyosunuz öyle hanımlarrrr, süpersiniz valla spor star seni ayrıca belirtmeden edemicem çok tatlı bir göbek ve süper bir vücudun var , benim göbeğim seninkinin 2 katı kaydirigubbakcemile3 ,Allah'tan hepimize ayşeduru gibi kolay bir doğum nasip etmesini diliyorum :Saruboceq:

DESIRE canim harikasin massallah..hamileligi sana acayip yakistiriyorum zaten
SPORSTAR canim hani nerde 11 kilo,ay massallah sana yaa,fit annemiz bizim..süpersiniz
:))) cucum çoook teşekkür ederim canım benim,opuyorumnanaktan
çok teşekkür edeim canım amin inşallah allah hepimize kolay doğumlar nasip etsinopuyorumnanaktan

elann çok teşekkürler cnm

Yaw kardeşim ne bu fitlik,ne kıçınız var ne baldırınız var bi göbüşünüze almışınız kiloları!!!
(Azcık söyleneyimde nazarım değsin bu saatten sonra aldığınız kilolar poponuzdan aşağı gitsin,tek koca popolu ben kalmiyim aranızda hehehehe)kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hapşuruk 10 kilo nerene aldın merak ettimde sempatiksalakcinni nekadar fit görünüyosun bunalıma girdim ben sizi görünce vallaakannehir koca göbekli koca popolu bişey oldum mafoldumben bide çatlaklarda cabası :bbo:

hapşuruk gerçekten canım ya
çok güzel görünüyosun.
hiçbiyerin kilo almamış. maşallah sana da bebişe de
süpersinnnnnnn

hapşuruk 10 kilo nerene aldın merak ettimde sempatiksalakcinni nekadar fit görünüyosun bunalıma girdim ben sizi görünce vallaakannehir koca göbekli koca popolu bişey oldum mafoldumben bide çatlaklarda cabası :bbo:
aldim walla canim basenlerim kocaman ya
kilotlarim bile olmuyo:roflol:
vercez insallah yaza kadar bosveeeerboshayallersmile

hapşuruk gerçekten canım ya
çok güzel görünüyosun.
hiçbiyerin kilo almamış. maşallah sana da bebişe de
süpersinnnnnnn

sagol denizim yaa
ben hergun resim koyiym buraya
ne guzel moral oluyokaydirigubbakcemile3

Burcucum göbiş süper :)) Maşallah canım.KOcaman olduk yaa :))

tatlımmmm bu ne şekerlikkkkk öyle
çok güzel görünüyosun.
hele o ayaktaki pozuna bayıldım
t-shirtünde çok yakışmış
maşallah sna da bebişine de.

burxkan canım pozların çok tatlı, hamile olmasam özenirdim o kadar.

neryun burxkan maşallah kızlar göbüşlere nazar değmesin annişlere de kuzulara da

ayyy canlarım benim çok çok saolun ya :kedi:

sağdan

soldan

33+1 günlük göbüş
Desire üzerindeki nerden aldınnnnnnnnnnnnnnn ????
Ayyy aynısından istiyorum yaaaaaaa :))

desire ve burxkan masallah kızlarrrrr
Saol fıstık

burxkan masallah sana.. pek güzel olmuşsun...
desire çok tatlısınız yaw... üzerindekine bayıldım.. bu kadar mı yakışır, bu kadar mı şeker olunur.. maşallah size..
Teşekkür ederim şeker :)

neryun,burxkan maşallah kızLar göbişLere
desirecim göbüşünde eLbisende süper.Çok datLuymuş üzerindeki tatLım gerçekten

Saol cnm

kızlarrrrr ıste benım gobussss

aynadan çekmek mantıklıymış kızlar işte aradığınız göbiş kocaman :CüvCüv:

34+6
Maşallah
32+6lık göbişimm :))) farkı farkedin kızlar fitlik mitlik kalmamış durumda 11kg var üstümde :)))

Hııı tabi tabi kaydirigubbakcemile3

bu da bizim son durumumuz sekerlerboshayallersmile

Aaaaa ama ayıp yani nerende senin kion göbüşün naniknanik

ben haberoka katılıyorum , kıskanıyorum ama sizleri böyle görünce , hapsuruk sen yorumlarında bende çok aldım falan yazınca bende diyodum demekki oda benim gibi bu fotoğrafı görünce kaldım yanii :bbo: , minnacık karnınız var yaaaa olmazki ama :dilcikar:

ben de katılıyorum size , artık göbiş filan eklemiyorum zaten, bacaklarım hala çöp gibi, popom küçük, memişler küçük ama koooocaman bi göbüşüm var, sırtım da yağlandı, pehlivan gibi oldum sempatiksalakcinni Dengesiz bi kilo alımı söz konusu yani, şu an 14 kilo almış bulunmaktayım, rekor kilo alımına ulaşabilecekmiyim merak ediiyorum.... zemuszemus
Annem karnımı gördükçe strese giriyo, her an doğuracakmış gibi görünüyomuşum, bi kaç kişi daha söyledi bunu, hatta annem Bayrama gelirken hastane çantan arabada olsun diyo, acil bişey olursa hemen doğurtacaklar beni. annemler bizden sadece 1 saat uzaklıkta oturuyolar, doğum başlasa zaten hemen geliriz evimize

aaaaaaaa delirme kızzzzzz. foto eklemicekmiş
her bünye farklı napalımmmmmmmm
ben üniversiteden mezun olduktan sonra bidaha incecik bi kız olamadım zaten.
yaoımda var
hafif balıketli bi hatun olmak napalımmmm
ama hedefim büyük doğumdan sonra bel ve göbeğe özel çalışma yapmak
dikişle iyileşince.
takmaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hamileyiz biz yaaaaaaaaaa

Denize katılıyorum.
Ben de tosun gibi hamile kaldım. Bir de
üstüne göbek eklendi, tam tosun oldum.
Doğumdan sonra bir grup daha kurarız.
Aralık anneleri birlikte zayıflıyor diye.
O zaman kilo falan kalmaz.

ben ne yapim kizlar 90kilo oldum 10kilo aldim, ama dogumdan sonra insallah veririzz

takilmayalim hamileyiz

Herkes kendinde olmayana özeniyo galiba.Benim göbüş çok büyük deil,hatta dolama örttüğüm zaman önden aşağı doğru uzatıyorum hamile olduğumu çakmayanlar bile oluyo ama anacım popodan aşağısı felaket.Tam bir armutum Sadece göbüşü olanlara özeniyorum bende,doğumdan sonra bişe kalmaz sizde. Peki ben ve benim gibiler ne yapacak!! soruyorum size ey kk hanımları Bende 13kg almış durumdayım,daha önümde 1,5 ay var ve kendime yemek konusunda hiç engel olamıyorum Neyseee... stresimi attım azıcık Sıkıntılarımı dışa vurmak beni rahatlatıyor
Bu arada denizim yanlış hatırlamıyosam sen 6,5 kilo almıştın,şu durumda sen hiç konuşma bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…