2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

aman allahım bakmaya doyamadım yaaa..kızlaarr süpersiniz ya herkes nasıl da formunda..allah nazardan saklasın.

canım gayet fitsin valla....11kiloyu nerene aldın kuzum sen_?

1er kg memişlere gitmiştir cnm kesin,diğerleride orantılı bir şekilde tüm vücuduma yayılmış durumda o yüzden pek belli olmuyor olsa gerek :)) şöle diyim bol gelen pantalonlarım tayt gibi bile olmuyor artık ama çooook teşekkür ederim bunları duymak güzel oluyoo opuyorumnanaktan

funahcım çok teşekkür ederim canım benimopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
sporstar sen bu halinemi fitlik kalmamis diyosun , 11 kilo daha da alsan hala fit kalirsin sen canim benim, masallah hemde 41 binkere

32+6lık göbişimm :))) farkı farkedin kızlar fitlik mitlik kalmamış durumda 11kg var üstümde :)))

kızım ya nerde bu 11 kilo.
valla süper görünüyosunuz kızınla.
kocccamaannnnnnnn maşallahhhhhhh
ya ben böle badielri faaln hiç giyemiyorum.
göbeküstü oluyolar
offffffffffffff
ben ancak 7 kilo aldım daha
aman kocamanımmm sankiiiiiiiii

Bencede spor star gibi çıkmışsın :) Maşallah sana ve bebeğine
çok teşekkür ederimcanım opuyorumnanaktan
sporstar sen bu halinemi fitlik kalmamis diyosun , 11 kilo daha da alsan hala fit kalirsin sen canim benim, masallah hemde 41 binkere
ayy canım benim teşekkürler,artık hızla şişiyoruz işte,kendim hiç öle hissetmiyorum bana tepeden farklı geliyo sanırım :))

teşekkür ederim canım benim 63e dayandım valla tamı tamına 11kg,ya hergörende hiç kilo almadın galiba diyo ama aldım işte

canım senin sırf bebişin o kilo hesapla baka suyu plesantası rahmin ve memişler şu dönemde 7kg yapıyor zaten harika yani o yüden sırf göbişin var,benimde oı bady sölemesi ayıp large :)) eskiden xsmall giyerdim şimdi sırf memişleri örtüyor o badiler :)))))

nekadar tatli olmussun sen öyleeeeeeeeee, göbusun harika ve uzerindekine de bayildim,cok rahat birseyede benziyo ayni zamanda :)

desire ve burxkan masallah kızlarrrrr

Desireee ne güzel bir göbiş o maşallah maşallah

burxkan masallah sana.. pek güzel olmuşsun...
desire çok tatlısınız yaw... üzerindekine bayıldım.. bu kadar mı yakışır, bu kadar mı şeker olunur.. maşallah size..

desirecim maşallah canım....

desiree o ne kadar güzel slopet öyle çok yakışmış güzel göbişine,çok şeker olmuşsunu maşallahhh

desire maşaALLAH canım göbişine RABBİM nazarlardan korusun

neryun,burxkan maşallah kızLar göbişLere
desirecim göbüşünde eLbisende süper.Çok datLuymuş üzerindeki tatLım gerçekten

desirecimm maşallah canım

desire sende çok iyi görünüyorsun Maşallah bebeğine

hepinize ayrı ayrı teşekkürettim teyzoşlar. walla ben bu gidişle hergün resim yüklüycem moral oluyo bana söyledikleriniz. üstümdeki beim en sevdiğim pijamam. artık içine zor girsem de wazgeçemiyorum giymekten

sinem maşallah cnm çok güzel görünüyosun bu 11 kilo almış halin mii daha ne olsun şekerim bi göbüş bu kadar kibar olurr önünde top var sankii.

sporstarcım cok şekersin ayrıca cokda fitsin,göbişinde fazla büyümemiş.benim göbiş resmime bak ve kendınle kıyasla

sporstarcım cok şekersin ayrıca cokda fitsin,göbişinde fazla büyümemiş.benim göbiş resmime bak ve kendınle kıyasla

çok teşekkürler neslicim seninkide çok güzel cnm maşallahın var önden sivri sivri yanlarda yok yani,biz güzel ve fit aralık anneleriyiz :)) kaydirigubbakcemile3

SİNEMCİM harika görünüyorsun tatlım.. ben de bugün itibariyle tam 11 kilo almış durumdayım.. 62 kilo olduk.. hayırlı uğurlu olsun.. 65 le doğuma gitsem başka bişiy istemem... tabi boy fakiri olunca insan 1 kilo bile alsa kilo aldığımız belli oluyor.. sende boyda var maşallah..
allah nazarlardan saklasın canım...

sporstar be mübarek hani nerende 11 kilo ben göremiyorum :) :) maşaALLAH sana ve bebişine
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 teşekkür ederimcanım saol

teşekkürler canım ilk hamileliğe göre iyi gidiyoruz benim doktorumda hiç sıkma al rahat rahat diyor bende ondan cesaret buluyorum işte :)))

DESIRE canim harikasin massallah..hamileligi sana acayip yakistiriyorum zaten
SPORSTAR canim hani nerde 11 kilo,ay massallah sana yaa,fit annemiz bizim..süpersiniz

Arkadaşlar 3 maşallahta benden :) Hem göbüşlerinize hem size hem de cesaretinize alkisalkisalkis Benim kocam öldürer beni koyamam fotoğraf Benim face yok onunkinden iletişim kuruyorum bazı arkadaşlarımla .Arkadaşlar fotoğraf koy da son halini görelim diyor ama eşim şiddetle karşı :) ben de çok meraklı değilim koymaya zaten işime geliyor kaydirigubbakcemile3

Yanlız ben göbeğimde 31. haftadan sonra aşırı bir belirginlik farkettim size de oldu mu acaba? Ayrıca gece yattığımda kocaman yatıyorum sabaha doğru dümdüz gibi uyanıyorum .Acaba anormal bir durum mu .Şu randevum bir gelse çok soru birikti bilmiyorumkismile Doktor beni görünce sorucu başı geldi diyor zaten Soracaklarımı unutuyorum diye bir defasında listeyle gittim de aklında öyle kaldım sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…