Sporum starım :)) Kim demiş fitlik kalmadı diye.Gayet fitsin maşallah sanada bebişide göbişede canım
canım gayet fitsin valla....11kiloyu nerene aldın kuzum sen_?
32+6lık göbişimm :))) farkı farkedin kızlar fitlik mitlik kalmamış durumda 11kg var üstümde :)))
çok teşekkür ederimcanım opuyorumnanaktanBencede spor star gibi çıkmışsın :) Maşallah sana ve bebeğine
ayy canım benim teşekkürler,artık hızla şişiyoruz işte,kendim hiç öle hissetmiyorum bana tepeden farklı geliyo sanırım :))sporstar sen bu halinemi fitlik kalmamis diyosun , 11 kilo daha da alsan hala fit kalirsin sen canim benim, masallah hemde 41 binkere
kızım ya nerde bu 11 kilo.
valla süper görünüyosunuz kızınla.
kocccamaannnnnnnn maşallahhhhhhh
ya ben böle badielri faaln hiç giyemiyorum.
göbeküstü oluyolar
offffffffffffff
ben ancak 7 kilo aldım daha
aman kocamanımmm sankiiiiiiiii
desire canım göbüşe maşallah daaa... :) O üzerindeki şey de ne öyle,daha net bi resim koysaydın ya..Çok değişik şeker bişeymiş yahu,pijamaya benzettim ama çok farklı bişe.Onun hatırına büyük bi foto koyda inceleyeyimkaydirigubbakcemile3
nekadar tatli olmussun sen öyleeeeeeeeee, göbusun harika ve uzerindekine de bayildim,cok rahat birseyede benziyo ayni zamanda :)
desire ve burxkan masallah kızlarrrrr
Desireee ne güzel bir göbiş o maşallah maşallah
burxkan masallah sana.. pek güzel olmuşsun...
desire çok tatlısınız yaw... üzerindekine bayıldım.. bu kadar mı yakışır, bu kadar mı şeker olunur.. maşallah size..
desirecim maşallah canım....
desiree o ne kadar güzel slopet öyle çok yakışmış güzel göbişine,çok şeker olmuşsunu maşallahhh
desire maşaALLAH canım göbişine RABBİM nazarlardan korusun
neryun,burxkan maşallah kızLar göbişLere
desirecim göbüşünde eLbisende süper.Çok datLuymuş üzerindeki tatLım gerçekten
desirecimm maşallah canım
anammmm anammmmmmmm ne tatlı bi göbü o öleeee.
ben de salopetine bayıldım
çok şirin olmuşsunnn tatlım.
sana da bebişe de maşallah.
kız gerçekten nerde göbüş.
hiç belli değil.
sanki 3 aylık gibiii.
fitlik aynen devam.
süper valla
maşallah canım.
çok hoş görünüyosun.
kocamannn olmuş göbüşünüz.
desire sende çok iyi görünüyorsun Maşallah bebeğine
sinem maşallah cnm çok güzel görünüyosun bu 11 kilo almış halin mii daha ne olsun şekerim bi göbüş bu kadar kibar olurr önünde top var sankii.
sporstarcım cok şekersin ayrıca cokda fitsin,göbişinde fazla büyümemiş.benim göbiş resmime bak ve kendınle kıyasla
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 teşekkür ederimcanım saolsporstar be mübarek hani nerende 11 kilo ben göremiyorum :) :) maşaALLAH sana ve bebişine
SİNEMCİM harika görünüyorsun tatlım.. ben de bugün itibariyle tam 11 kilo almış durumdayım.. 62 kilo olduk.. hayırlı uğurlu olsun.. 65 le doğuma gitsem başka bişiy istemem... tabi boy fakiri olunca insan 1 kilo bile alsa kilo aldığımız belli oluyor.. sende boyda var maşallah..
allah nazarlardan saklasın canım...
DESIRE canim harikasin massallah..hamileligi sana acayip yakistiriyorum zaten
SPORSTAR canim hani nerde 11 kilo,ay massallah sana yaa,fit annemiz bizim..süpersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?