2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

Haberok maşallah canım Kim demiş 40 hafta diye :)) Doğumdan sonra kimse senin doğurduğuna inanmaz diim ben sana

haberok boyun kaç senin :)) Ve bebeğin kilosu ne kadar :)Vallahi anneme de gösterdim emin mi dedi 40 haftalık olduğuna :) Yahu benim 30. haftamdaki halimdesin şu an :)Maşallah diyelim ben de 78 kilo oldum söylemesi ayıp göbüşüm kocaman ama popo mopo yok :) hatta eşim bu doktor eminmi diyor bebeğimizin kilosundan :) Sadece karnım şiştiği için bütün kilo bebeğe gitti sanıyor öyle sansın garibim

Son düzenleme:
haberok gercektende hic 75 kilo gibi durmuyor maasallah yani
Ah canım benim,gel bi öpim ben seni

haberok bu nasıl göbüş bebek aşağıda yarın doğurursun yada sen ebru şallı gibisin maşallah
Ah canım nerdeeeee...Ne Ebru Şallı gibiyim, nede bugün doğuracak gibi Bende hergün kontrol ediyorum aşağı inmiş mi diye ama ı-ıh,bizim kız hala kaburgalarıma tepikler atıyo

Haberok maşallah canım Kim demiş 40 hafta diye :)) Doğumdan sonra kimse senin doğurduğuna inanmaz diim ben sana

Ay canım öyle mi dersin Arka tampon iyice ortaya çıkar gibime geliyor benim

Şekerim benim boy kendi ölçümlerimize göre 1.70 ama benden kısa olanlarda 1.70 im deyince ben bi şüpheye düşmüyo değilim Bebişimizde geçen hafta 3100 gr çıkmıştı usg de,bakalım bu hafta kaç çıkacak.. İşte benimde bi göbüşüm yok dediğim gibi,onun dışında herşey fazlasıyla mevcut
Canım bu arada sen hangi dr.a gidiyosun,nerde yapcan doğumu?

Kızzz haberok bu ne hal, Allah cızırtını vermesin : ) valaha gören 40 hafta demez, maşaallah şekerim.Sen 42. haftaya kadar devam edebilirsin. 3. ve 4. bebeyi de yaparsın yani, bi mahsuru yok : ) Durmak yok, doğurmaya devam

Tamam işte,ben boşuna demiyom 22 yi beklicem diye.:) O tarihte 42. haftaya başlamış olucaz. 4. yü almiyim ama, 3 bana yeter

Özel konak hastanesine gidiyorum,Funda hanım doktorum ve orda yapıcam doğumu inşallah tabi burdan oraya ulaşmam için fırsat kalırsa

Bende oraya gidiyorum canım,Erkan beye..Aynı zamanda yapalım doğumları kıs,beraber gideriz

Elimden de tutacaksan tamam beraber gidelim malum sen tecrübelisin Belki nst de falan karşılaşmışızdır ,Maşallah Erkan bey nst yi hiç boş bırakmıyor :97: Biz de sıra bekliyoruz sağolsun Ben cumartesileri gidiyorum ve ilk randevu :) şu sıralar anca doğumhanede karşılaşırız diyecem sen benden öndesin doğuruverir beklemezsin Ben 39. haftamı doldurdum yarın itibariyle 40 a başlıyoruz hayırlısı hakkımızda :)

Sen bana bu cevabı yazdığında ben bebişime kavuşmuştum canım:) Şuan sen ne durumdasın bilmiyorum ama İnşallah sende yavruna kavuşmuşsundur.. Diğer dr.hastalarının Erkan Bey'e gıcık olduğunu bilmiyordum :) ama ben dr.umu çok sevdim..O kadar memnnunum ki 3.yü bile sırf bu yüzden yapabilirim

Ben de kavuştum çok şükür 21 aralık Salı günü 10:18 de kızım kollarımdaydı :)Gıcık değilim canım ,neden olayım :) ben de doktorumu çok seviyorum:) Bu arada doğumdan 1 gün sonra hastahanedeyken seni gördüm rüyamda :) Sen de ordaydın benim odamın orda dolaşırken içeri girip aa sen elanmısın dedin ,ben haberokum kadınlar kulubunden dedin :) o kadarını hatırlıyorum kızım uyandırdı sağolsun :)) Hayırlı ugurlu olsun,Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah cümlemize :) (AMİN)

Amin canım,çok sevindim senin adına..Allah sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin,hayırlı evlat olsunlar inşallah..Rüyanıda Allah hayırlara getirsin,çok yakın oturuyoruz,belkide karşılaşmışızdır :) Olmadı sağlık ocağına anlaşıpta gideriz:)

Amin cümlemizinkini inşallah :) Karşılaşmışızdır belkide :) Yahu ben bu sağlık ocağının yeni ebelerine sinir oldum.Hiç bir şey bildikleri yok eski ebem zehra ebeydi ne ilgili ne bilgili kadındı.Şimdiki Gülşah ebe hiç bir şey bildiği yok doğumdan önce gıcık ettiler beni şimdi de aynılar .Keşke değişmeselerdi

Hımm,valla ben hamileyken kendi ebeme 1 kere denk gelmiştim ama son zamanlarda hep Zehra ebeyle görüşmüştüm.Çok güleryüzlü bir hanımdı.Şimdikinede zaten 1 kere gittima ama oda iyiydi.Behice adı.Kanımı ölçtürmemi istediler,sonuçlar içinde "sen gelme bebeğinle,başkasını gönder" demişti ama yinede ertesi gün telefon edip kendisi bildirdi sonuçları.Bilgisi konusunda yorum yapamıcam ama ilgisi gayet iyiydi yani :)

Neden kanını ölçtürmeni istediler?Acaba ebe değiştirme ihtimalimiz var mı :) Behice iyiyse ben de ona gideyim :97: Yahu bana da doğumdan üç gün sonra gel dedi gülşah hanfendi hazretileri !!!! 60: ben de sezeryan olcam 3 gün sonra gelemem dedim (nitekim öyle oldu,çok ağrım vardı 4 kat inip çıkmak ölüm gibiydi o ağrılarla)o zaman 4 gün sonra gel dedi.Gittim 4 gün sonra biraz öğlene sarktı bu seferde topuk kanı sabah alınır ben sizi uyarmıştım sabah gelecektiniz dedi oyyy dedim bu kızı elime verseler boğarım hiç uyarmadı ben sormasam hiç bir şey söyleyeceği yok neyse öbür gün gittik istediği saatte bu sefer kendi yok gıcık :76:başka tombul gıcık bir hanfendi daha vardı o ilgilendi !!!!Aman ne ilgi ne ilgi tam dayaklık Böyle yani Zehra ebe ne iyiydi imza kampanyası başlatcam geri gel Zehra ebe diye

Başlatırsan bi imzada ben veririm canım :) Ama ebeni değiştirmek istiyorsan bi sor soruştur bence,belkide öylebirşey mümkündür.
Benim rengimi dr.da ebe de çok soluk gördüğü için kanımı ölçtürmemi istediler.Doğum öncesine görede düşük çıktı zaten.Kan yapıcı yiyecekler yememi ve kan hapımı ihmal etmememi söylediler. Bende kullanıyorum bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…