2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

kızlar maşallah göbüşlere ben çooook şiştim göbek çok büyüdü birden artık resim koymicam utanıyorum... birdenbire nasıl oldu anlamadım çok tatlı yedim...

prensesim 31 haftalık... maşallah..

Uploaded with ImageShack.us

canım maşallah çok tatlı görünüyosun.
elbisen de çok şık . yakışmış. çok dar olmaığından fazla belli olmuyo.

kızlar maşallah göbüşlere ben çooook şiştim göbek çok büyüdü birden artık resim koymicam utanıyorum... birdenbire nasıl oldu anlamadım çok tatlı yedim...

hadi hadi naz yapma.
kuzum artık iyice büyüyoalr olucak okadar.

Teşekkür ederim kızlar..
Ya varya ne giysem olmadı zaten.. Bu elbiseler de yeni sezonmuşş.. Allah modeli çizenden razı olsun.. Ancak bunu bulabildim..

Bee çok tatlı görünüyorsun canım...
Nerdil ekle kız nolcek büyüyecekler tabi içinde tatlı bebişler var....

beee çok güzel olmuşsunuz maşallah

nerdil bende aynı durumdayım kiloda alıyorum şişiyorumda,ekleyelim gitsin ya bende biara çekilsem eklicem ama denk gelmedi,umarım doğurmadan eklerizz :))

mavrulam, ucurum ve bee kizlar harikasiniz, göbusler cok guzel valla, bende kac gundur giremiyodum daha yeni gördum, hepinize kocaman masallah

Maşallah arkadaşlar:) Benim göbüş de tellinazla aynı neredeyse :) Kaç kilo aldın tellinaz merak ettim şimdi :) Kız olduğu için benimki sivri değil yaymış kendini iyice :) Ben de totoş motoş da yok öyle bir biracı göbeği gibi dolanıyoruz :) He ördek penguen karışımı yürüyüşümü de söylemeden geçemeyecem :))

Bee Maşallah canım çok güzel göbiş elbisede çok yakışmış maşallah.

zeytin masallah canim göbusune, ayrica cok ta buyuk degil gördugum kadariyla, böyle fazla buyuk olmayan göbusleri görunce rahatliyorum kendi capimda :) cunku benimki sasilacak kadar kucuk malesef

zeytin masallah canim göbusune, ayrica cok ta buyuk degil gördugum kadariyla, böyle fazla buyuk olmayan göbusleri görunce rahatliyorum kendi capimda :) cunku benimki sasilacak kadar kucuk malesef

canım mutlaka o genetiktir takma kafana,bebişinin durumu nasıl kilosu falan,
iyiyse herşey hiç kafana takma,bende seviyorum ama şişmeyi
hamilelik güzel şey o göbeğin çıkması falan

canım mutlaka o genetiktir takma kafana,bebişinin durumu nasıl kilosu falan,
iyiyse herşey hiç kafana takma,bende seviyorum ama şişmeyi
hamilelik güzel şey o göbeğin çıkması falan

evet canim haklisin , ama bazen etraftakiler cok kucuk cok kucuk deyip durunca kafayada takmiyo degilim hani, bana cok yakistiriyolar hamileligi ama ben göbusum kucuk diye biraz pirpiriklenmeye basladim, ilk bebisim 4 kilo dogdu ama bundan emin degilim, insallah normal kiloda dogar ve saglikla gelir( VE HERKES ICIN DILIYORUM BUNU TABIKIDE :) ) bir an önce gelmesi icinde sabirsizlaniyorum vallahi, sizdede heyecan basladimi bu arada :)

zeytinim maşaALLAH ın var kız.fitsin fit hani o aldığın kilolar benim gözümde mi problem var acep

denizim ben resmimi eklemiyorum ki fitlik bozulmasın diye çok fenayım çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…