2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

sağolun kızlar 15,5 kilo almış halim
kızlar allahtan boyum uzunda belli olmuyo kilolar
1 ay kaldı aşağı yukarı doğuma bayramdan sonra nst ye girecem
allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin
sağlıkla alalım meleklerimizi kucağımıza

kızlar yaa koyun göbüşleri görelim çok çıktı diye
koymamazlık yapmayın canlarım

Son düzenleme:
Zeytin maşallah sana
Göbüşün pek tatlı
Bu arada 15,5 kilo mu aldın
Kız nerde bu kilolar
Maşallah

Kızlar uzun zamandır yoktum hepinize kocaman bi maşallah , hepiniz çok güzel gözüküyorsunuz : )

Benim göbişde büyüdü bayağa ve çok aşağıda .... penguen gibi yürümeye başladım bile : )önümüzdeki günlerde bende bir foto koyarım artık.

zeytin maşallah sana.. ama o 15.5 kg nerde çok merak ettim doğrusu.. artık hepimiz geri sayıma başladık.. allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

öf yaaa nasıl iş bu mesaj sayım yeterli değil die hiç birşey yapamıyorum oaraya buraya msjmı atmam lazımmmm doldurmak içinnn...izmirli hamile anneleri arıyorummm varmı görüşen buluşannn

öf yaaa nasıl iş bu mesaj sayım yeterli değil die hiç birşey yapamıyorum oaraya buraya msjmı atmam lazımmmm doldurmak içinnn...izmirli hamile anneleri arıyorummm varmı görüşen buluşannn

sohbet topiğimiz var cnm aralık anneleri olarak oraya gel bende izmirliyim tanışırız,orada sohbet ettikçe msj sayında artar zaten

2010 aralık anneleri sohbet topiği
http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/351288-aralik-2010-anneleri-3384.html

Maşallah neryuncum gobisine sadece göbek var sanirim.. Hadi doğumdan önce son fotoların.. Ben çektim ama nasıl ekleniyor bilmedim için koyamiyorum.. Ama slayt yapacam doğumdan sonra hamilelik aylarımı ..

Teşekkürler kızlar,
Sizlerden de göbüş fotoğrfaları bekliyoruz
Doğurmadan ekleyelim de
Ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…