2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

nerdil gobusun asagimi inmis senin???
ayyy dogurcakmisin yoksa bu aralar
masallah tu tu tuuu
sporstarcim sende hala formda gorunuyosun
16 kg falan pek inandirici diil walla
sanada tu tu tu

sinem ve nerdil maşallah kızlar çok güzel görünüyo göbüşler eskiden hamilelere bakıyordum da maşallah su tankeri gibiydiler zamane gebeleri işte fıstık gibi oluyolar.

fenerbahcemre , carna , denizim , nerdill ve sporstar
hepinizin göbişLeri de pek bi datlu maşallahhh

teşekkür ederiz kızlarrr.....

hapşurukcum valla resimde öyle dimi aşağıda duruyo göbüşş ama hala keyfi yerinde oğlum midemde kıpırdıyooo kafası doğuum kanalına girmemeişşş son çatı muayenemizdede daha çok yukarıda dedi doktorumuz... bakalım salı kontrole gidicem... ne diyecek keşke doğursam artık....

walla gorundugum kadar fit diilim kizlar ama
tesekkur ederim yinede
popom kocaman oldu selulitlerim bile var artik:83:
cok sukur diyelim yinede

gobisleri gorunce icim kipir kipir oluyo ya hepsi coook guzel icndekileri hayal etmek dahada guzel, yerim o kuzucuklarin totolarini

hapşuruk gülüm nasıl bir hamilesin sen öyle! Bacaklar incecik,popo desen hiç yok!!! Aaaaaaaaa,olmaz öyle ama,seni şiddetle kınıyorum

hapşuruk maşallah canımmm sen bizi görmedin heralde süpersin canım ya sırf tatlı bir göbüşşş maşallah....

Maşallah canım Göbiş fizik süper valla :))

haşpurukcum hiç mütevazi olmaya çalışma tatlım gayet fitsin

gobisleri gorunce icim kipir kipir oluyo ya hepsi coook guzel icndekileri hayal etmek dahada guzel, yerim o kuzucuklarin totolarini

hapşuruk gülüm nasıl bir hamilesin sen öyle! Bacaklar incecik,popo desen hiç yok!!! Aaaaaaaaa,olmaz öyle ama,seni şiddetle kınıyorum

hapşuruk maşallah canımmm sen bizi görmedin heralde süpersin canım ya sırf tatlı bir göbüşşş maşallah....
ay ben hergun resim koyiym bari
durduk yere iltifat almak iyi geliyo
ama walla siyahlardanmi resimdenmi anlamadim
bu kadar zayif diilim kizlar
13 kg aldim 74um su anda
tesekkur ederim guzel yorumlariniza

canımmmm süper görünüyosunnn.
gerçekten de aldığın kilo hiç ama hiç belli değillll
maşallah diyorum sana da minik kızına da

Son düzenleyen: Moderatör:
hapsuruk canim ne guzel olmussun sen öyle cok guzel görunuyosun valla
, ya artik bende cekicem koycam resim ,artik son zamanlarimiz,belkide yarina kalmiycak bu göbusler, hadi kizlar hepimiz cekip koyalim son göbusleriii

sporstar canim nasil atlamisim senin resmi anlamadim, canim harika görunuyosun ya, masallah sanada hemde 41 bin kere cok yakismis hamilelik , hemde artik son zamanlarimiz yani
bu arada bende 68 kiloyum artik:):81:

teşekkür eerim canım ortada buluştuk işte :))

bukadarı bana süpriz oldu ama olsun napalım bebişlerimiz için herşey,sende koy artık son resmlerimiz gerçekten

Eveeettttt...Tam 40.haftada son göbüş resmimizi ekleyelim..Kızım ne kadar daha kalacak içerde bilmiyorum ama bugünün anısına üşenmedim,gittim bi foto çektim

Eveeettttt...Tam 40.haftada son göbüş resmimizi ekleyelim..Kızım ne kadar daha kalacak içerde bilmiyorum ama bugünün anısına üşenmedim,gittim bi foto çektim

Valla gören hiç 40. hafta demez bu göbeğe, bence yanlış hesaplamış senin doktorun daha 20.haftada bu bebek

Çok fitsin şekerim maşallah sana

Valla gören hiç 40. hafta demez bu göbeğe, bence yanlış hesaplamış senin doktorun daha 20.haftada bu bebek

Çok fitsin şekerim maşallah sana

Saol canım,göbeğe bakan dediğin gibi hiç 9 aylık durmuyo diyo ama bi o işte Bi göbek küçük,onun dışında herşey yerli yerinde..75 kiloluk bir cüsse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…