nerdıl, denızımmasallah gobuslere super gorunuyorsunuzzz...kıskandım bende eklıcemmm yaın sabahh
amanınn amanınn ortalık kaynıyo , yaa hatunlar ne süper görünüyosunuz hepiniz öyle yaaa , aralık annelerinin en kısası benim sanırım , hepiniz mankensiniz , çok beğendimmm çookkkAllah nazardan saklasın sizleri
fenerbahcemre , carna , denizim , nerdill
Denizim Nerdilim maşallah kızlar.Son göbişlerimiz dimi artıkım.Bende bir ara ekleyim :))
teşekkür ederim canım yok bizim topiğimizde çok şişen bayan yokSportmenim sporstarım senin göbüş öle miydi yaw.Sanki görmeyeli sivrilmiş gibi:) Çok şeker duruyosunuz maşallah sizeBizim kıçımız başımız büyürken siz sadece göbek büyütün, bakalım nereye kadar
aaa 70 olmazmııı,hep hedefim 70ti zaten bütün çabalar onun için
off isyanlardayım valla eşim geçen sene düğünde 73kg.du 1.88 boylaa
gelip gidip totoma şaplatıyo zaten
biz bukadar kg.laları alıp 3kg.cuk bebeişler çıkcak içimizdenn
bizim bebişler nazlı çıktı herşeyi yemiyorlar iştebiz aldığımızla kalıyoruz
:))))eee bitti zaten bişey kalmadııHamilelik başka hiç bir şeye benzemiyormuş anladık, atıp tutuyordum valahaAman, yine de fena sayılmayız kızım.3 kilo bebişler 5 kilo eşleri 3 kilo da su gider gerisi de gider işte :)
sinem ve nerdil maşallah kızlar çok güzel görünüyo göbüşler eskiden hamilelere bakıyordum da maşallah su tankeri gibiydiler zamane gebeleri işte fıstık gibi oluyolar.
nerdil gobusun asagimi inmis senin???
ayyy dogurcakmisin yoksa bu aralar
masallah tu tu tuuu
sporstarcim sende hala formda gorunuyosun
16 kg falan pek inandirici diil walla
sanada tu tu tu
fenerbahcemre , carna , denizim , nerdill ve sporstar
hepinizin göbişLeri de pek bi datlu maşallahhh
fenerbahcemre , carna , denizim , nerdill ve sporstar
hepinizin göbişLeri de pek bi datlu maşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?