2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

tülaycım hiç büyük değil karnın.. 7 aylık hamilesin daha nasıl olucak ki.. maşallah sana..

ayyy girmeyeli neler kaçırmışım ben yaaa hepinize kocaman maşallah kızlar mavrulam kocaman olmuş oğluşun ne güzel. iice büyütmüşsün. kardelen canım sana da maşallah herkeslernki iice bellioldu artık.. uçurum çok fitsin sen nasıl kilo aldım diosun? ayrıca tam erkek göbeği ne kadar sivri. oğlun ben burdayım die bağrıo:) veee narnisan kucukprens hapsuruk harika gözüküosunuz kızlar. onlar ne tatlı göbişler.yanyana gelincede başka bi güzel gözükmüşler

kızlaaarrrr narnisan küçükprens hapşuruk süpersiniz ya maşallah hepinize gerçekten çok güzel bir anı resim olmuş

tülaycım senin göbiş de kocaman olmuş maşallah günlermz aynı ama bnimki sennkine göre daha sivri. kız doğrcam ama sürpriz mi yapcak ne:) senin ki tam kız göbişi yerim ben o sıpayı

Ay göbeklere bak be herkes bir harika....Artık herkesin bebeği kendini belli ediyor ya ne güzel...
Ben anlamadım yanlız narnisan, küçükprens, hapşuruk nerde buluştunuz be hiçbir hallatan haberim yok bilmiyorumkismile

Mavrulam, uçurum, bee,krdln kızlar hepiniz süper büyütmüşsümüz göbişlerinizi. maşaallah.Benim ki yine yanınız da minik kalır : )

Küççükk prens, hapşuruk, narnisan sizlerde süper görünüyorusunuz.İnci gibi dizilmişsiniz.Peki Biz neden bu buluşmaya davetli deyülük ya. : )

Sekerler biz ayni hastaneye gittigimiz icin hamilelik egitiminde gorustuk, ama sorduk herkes katilabiliyormus. Medicana international da her persembe , sizleri de bekleriiizzzzzz

kızlar bu arada alıntı yapmazsanız sevinirim. edit kalkmış ama gelirse ilerde silerim die opuyorumnanaktan

Maşallah desire senin ilk fotonu hatırlıyorum ben.Minicik bir göbişin vardı büyümüş büyümüş.. : ) valaha senin aldığın kilolar direk göbekte hayatım.Çok güzel görünüyorsun.

anam göbiş haftası gibi olmuş yahu..kızlar hepinize maaşşallah ,Allah nazarlardan korusun hepinizi.bebişlerinizi ve sizleri...tutu tut tu 41 kere maaşşallah

teşekkür ederiz tezoşlar toplu alıntıyı bilmiyorum o yüzden böle yazıyorum hepinize tek tek teşekkür ederiz=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…