2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

şulecimm...maşallah elifsultana ve sana canım..acaba diyorum şu göbüş olayının ikilisinimi yapsak bizde ya..bi ara ...

ay kizlar ben yine geriden geliyorum, hepinizin göbusler harika,bir cok göbus birikmis arada isim kacirabilirim ve isim hatasi olmasin diye hepinize birden masallah demek istiyorum , butun göbusler harikaaaa

gsu maşallah cnm sana da kızına da çok güzelsiniz

şulecimm...maşallah elifsultana ve sana canım..acaba diyorum şu göbüş olayının ikilisinimi yapsak bizde ya..bi ara ...

göbüşler kocamaaaan olmuş ve çok güzel görünüyo.hepinize maşallah kızlar.

ay kizlar ben yine geriden geliyorum, hepinizin göbusler harika,bir cok göbus birikmis arada isim kacirabilirim ve isim hatasi olmasin diye hepinize birden masallah demek istiyorum , butun göbusler harikaaaa

Gsu sana da maşaallah canım çok güzel görünüyorsun : )

Maşallah kızlar hepinizee.. Ne güzel büyümüş göbüşler

teşekkür ederiz güzel teyzeleri,Allah hepimizin bebişine sağlık sıhhat versin inşallah...denizim 16 haklısın basta erkek dıye tutturuyorlardı,ama sımdı bıraz daha yayvanlaştı,yine de annem bazen acaba erkek mi doktor bılemıomı kı dıye atkılıo

gülbencim olur bi gün yapalım tatlım...

her zaman bekleriz sekerimmmkaydirigubbakcemile3
Maşallah kızlar hepinizee.. Ne güzel büyümüş göbüşler

ayseee kizzzz sen nerelerdesinnn???????

Cok cabuk uykum geliyor bu aralar tatlım kendime şaşıyorum :)
Sabahlara kadar uyumayan eşini de uyutmayan ben şimdi eşimi bırakıp yatağa gidiyorum :))
Ama bu gece gorusuruz insallah

evet canim bu aralar bende komada gibi uyuyorum
sabah uyandigimda sanki narkozdan uyaniyo gibiyim wallakafamçokkarıştı

bende bende tatlım bi ağırlaştım ki sorma..
bi kaç hafta öncesine kadar sabah ayrı akşam ayrı yürüyüs yapıyodum şimdi sabahları yürümek için kendimi zor ikna ediyorum kaydirigubbakcemile3

ay ne guzel yine gobusler eklenmis kizlar supersiniz
cok heveslendim ama ben cektigim resimleri hic begenmiyorum
en yakin zamanda eklerim insallah....

desire cok tatli olmus göbusun ya, tam erkek göbusu derler ya sivri olur aynen öyle görunuyo sende de.Hemde cok fitsin canim bu arada, kac kilo aldin bilmiyorum ama bebise yaramis sanirim :)

gsu masallah senin göbuste cok seker, ve sende baya fitsin bu arada, hani sporstar diyo ya biz topikcek fitiz dogru diyo valla, butun anneler baya narin ve guzeller, sade göbus buyuyuveriyo bu topikte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…