2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

Ayşeciğim 41 kere maşallah
Ne tatlı bir göbüş öyle kaydirigubbakcemile3
Sağlıkla kucağımıza gelsin bebişlerimiz bilmiyorumkismile

gurbet gelini, ayse masallah gobislere, harika gorunuyosunuz

ayşecim süpeeeer görünüyosun.maşallah...Şeniz

maşallah ayşecim göbüş güsell:lepi:

maşallah ya ayşecim allah nazardan saklasın..
bizimki de büyüdü maşallah:)yakında koyarız bir foto bizde sığarsa makineyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Çoookk teşekkürler kızlar... :ecrin_bebek:

kızlar maşallah göbişlere
ayşecim maşallah çok güzel büyümüş göbişin, fotoğrafın çok hoş, katalog fotolarına benzettim.

selam kizlar ve bebisleri ben 2009 aralik annesiyim benim karsilasmadigim ve sizlerin basiniza gelip gelmedini soracagim bir sorum olacak sizler gibi aralikta dogum yapacak 32 haftalik hamile arkadasimin az az kokusuz su gibi bisy geliyormus ve bugunde biraz fazla gelmis ic camasiirini islatacak kadar yani carsaf islanmis normalmi yada neyden oluyo basiniza geleniniz varmi ?

özüm çok güzel olmuş göbüşün maşallah sırf göbeğin çıkmış çok ince duruyorsun canım

buarada pringles bende öle bi sorun olmadı,belki bilen arkadaşlar çıkabilir

Son düzenleme:
KesinLikle bizim araLık anneLerimiz hpsi fit yahuu
aysecim ve özümcüm maşLLah göbişLerinize
ayşecimmm gerçekten sanatsaL bir fotograf oLmuş tebrixs

KesinLikle bizim araLık anneLerimiz hpsi fit yahuu
aysecim ve özümcüm maşLLah göbişLerinize
ayşecimmm gerçekten sanatsaL bir fotograf oLmuş tebrixs

canım valla bence de aralık anneleri olarak burdaki herkes fit. ben 8 kilo aldım, çoğu göbişe ama bu ay sanki biraz genişledim gibi geliyo.

pringles ben de böyle bişey yaşamadım, yani ıslaklık olsa da o kadar fazla olmuyo.

31. hafta :asigim:

Ayy maşallah Ayşe, Duru bebek süper görünüyo
evet kızlar, 31+2 de oğlum ve ben!
Canım sizde süpersiniz. Anneler kaç kilo alırsa alsın artık göbişler hep aynı boyutta hemen hemen. Hepimiz harika görünüyoruz, ne güzelll sempatiksalakcinni

Canım benim de akıntım oluyo ama çarşaf ıslatacak kadar değil, çamaşırım ıslanıyo sık sık, hatta baya rahatsız edici bi durum. Günlük ped kullanıyorum. Ama onunlada rahat edemiyorum, oldum olası onları da hiç sevmem :1no2:

özummasallah canim ya sadece göbek, valla kilolar nereye gitmis anlamadim, ama göbuste harika duruyo hani cok yakismis

Özüm, Ayşe maşaallah kızlar gerçekten çok tatlı gözüküyorsununuz.

Ahh , 31 haftalarda nasıl olucağım acaba? sanki yıllar var : )

özüm maşallah canım benim.
gerçekten sadece göbüş var.
koccaman da olmuş
nazar değmesin sana da bebişine de

buarada pringles benim de başıma böle bişi gelemdi. bence doktoruna bi sorsun.

ayşe özüm harikasınız kızlar.. hem 31.hafta da olup hem de bu kadar fit olmak.. pes valla.. allah nazarlardan saklasın sizi..

evet canım hemen hemen aynı göbişlerimiz aynı haftalarda. bi de aralık anneleri genelde fit ya, göbişler daha ön planda oluyo o yüzden kaydirigubbakcemile2

ayşe ve özüm maşallah göbişlere ne tatlı olmuşsunuz yahu

teşekkür ederiz canım.

ayşe ve özüm ne tatlılar ya yerim ben onları maaşşallah kızlar

sağol canım, hepimizin bebişlerine maşallah

özüm

ne kadar fit sin canım maşallah sen ve oğlun çok güzel görünüyorsunuz canım maşalaaah

sağol canım ama sanki bu ay biraz kontrolsüz gidiyo, elimde olmadan, 1 ay sonra bi foto koyarmışım yusyuvarlak kaydirigubbakcemile3

özummasallah canim ya sadece göbek, valla kilolar nereye gitmis anlamadim, ama göbuste harika duruyo hani cok yakismis

şimdilik göbişe ama bilmiyorum selincim, ilkinde daha çok kilo almıştım ama son ay almamıştım, bu kez de son ay alıcakmışım gibi geliyo. ama senin de 2. bebişin, doğum sonrası veriliyo, tecrübeliyiz bu konuda yani, ilki gibi olursa bahara bişey kalmaz :teytey:

Özüm, Ayşe maşaallah kızlar gerçekten çok tatlı gözüküyorsununuz.

Ahh , 31 haftalarda nasıl olucağım acaba? sanki yıllar var : )

canım nasıl geçiyo var ya, ben ilk hamileliğimde 20li haftada olanlara imrenerek baktığımı hatırlarım, çoook ilerde gibi gelirdi daha başlardayken.

özüm maşallah canım benim.
gerçekten sadece göbüş var.
koccaman da olmuş
nazar değmesin sana da bebişine de

sağol canım, büyüdü valla.

ayşe özüm harikasınız kızlar.. hem 31.hafta da olup hem de bu kadar fit olmak.. pes valla.. allah nazarlardan saklasın sizi..

teşekkür ederiz canım ama bakalım 36-37 de nasıl olucaz kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…