Ayşeciğim 41 kere maşallah
Ne tatlı bir göbüş öyle kaydirigubbakcemile3
Sağlıkla kucağımıza gelsin bebişlerimiz bilmiyorumkismile
gurbet gelini, ayse masallah gobislere, harika gorunuyosunuz
ayşecim süpeeeer görünüyosun.maşallah...Şeniz
maşallah ayşecimgöbüş güsell:lepi:
maşallah ya ayşecim allah nazardan saklasın..
bizimki de büyüdü maşallah:)yakında koyarız bir foto bizde sığarsa makineyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
özüm çok güzel olmuş göbüşün maşallah sırf göbeğin çıkmış çok ince duruyorsuncanım
teşekkürler canım, senin kadar fit olmak mümkün değil ama a.s
buarada pringles bende öle bi sorun olmadı,belki bilen arkadaşlar çıkabilir
KesinLikle bizim araLık anneLerimiz hpsi fit yahuu
aysecim ve özümcüm maşLLah göbişLerinize
ayşecimmm gerçekten sanatsaL bir fotograf oLmuş tebrixs
özüm çok güzel olmuş göbüşün maşallah sırf göbeğin çıkmış çok ince duruyorsuncanım
Ayy maşallah Ayşe, Duru bebek süper görünüyo31. hafta :asigim:
Canım sizde süpersiniz. Anneler kaç kilo alırsa alsın artık göbişler hep aynı boyutta hemen hemen. Hepimiz harika görünüyoruz, ne güzelll sempatiksalakcinnievet kızlar, 31+2 de oğlum ve ben!
selam kizlar ve bebisleri ben 2009 aralik annesiyim benim karsilasmadigim ve sizlerin basiniza gelip gelmedini soracagim bir sorum olacak sizler gibi aralikta dogum yapacak 32 haftalik hamile arkadasimin az az kokusuz su gibi bisy geliyormus ve bugunde biraz fazla gelmis ic camasiirini islatacak kadar yani carsaf islanmis normalmi yada neyden oluyo basiniza geleniniz varmi ?
Ayy maşallah Ayşe, Duru bebek süper görünüyo
Canım sizde süpersiniz. Anneler kaç kilo alırsa alsın artık göbişler hep aynı boyutta hemen hemen. Hepimiz harika görünüyoruz, ne güzelll sempatiksalakcinni
ayşe ve özüm maşallah göbişlere ne tatlı olmuşsunuz yahu
ayşe ve özüm ne tatlılar ya yerim ben onları maaşşallah kızlar
özüm
ne kadar fit sin canım maşallahsen ve oğlun çok güzel görünüyorsunuz canım maşalaaah
özummasallah canim ya sadece göbek, valla kilolar nereye gitmis anlamadim, ama göbuste harika duruyo hani cok yakismis
Özüm, Ayşe maşaallah kızlar gerçekten çok tatlı gözüküyorsununuz.
Ahh , 31 haftalarda nasıl olucağım acaba? sanki yıllar var : )
özüm maşallah canım benim.
gerçekten sadece göbüş var.
koccaman da olmuş
nazar değmesin sana da bebişine de
ayşe özüm harikasınız kızlar.. hem 31.hafta da olup hem de bu kadar fit olmak.. pes valla.. allah nazarlardan saklasın sizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?