kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 unutamamışım zaten bian gözümün önünde beliverdi :))
sen yapmaya çalış bakalım cnm yarın bakarım bende,yatıyorum şimdi iyigeceler sizeee a.s.
desire canım sana özel mesaj yazamıyorum sanırım. Senin verdiğin siteden resim yükleyeceğim ama hangi linki kullanacağımı bilemedim mafoldumben
NERYUN
GURBET GELINI
harikasiniz kizlar,cok güzeller massallah massallah
kızlar maşallah bebişlerehiçde şişko değilsiniz valla neler var etrafta takmayın öyle kilo olayını normaliz hepimiz.kaydirigubbakcemile2
neryun kız göbüş nerde.. hiçbir şey yok sende.. maşallah..
gurbet gelini hep aynı muhabbeti yapar onlar, boşver sen onları.. çok güzelsin canım.. hiç fazla falan yok.. gayet hoş görünüyorsun maşallah..
neryunmasallah canim , göbusun fazla buyuk degilmis benimki gibi , saglikla al kucagina bebisini :)
Gurbetgelinicanim oldukca kibar duruyosun, hicte sismis gibi degil, seni cekemiyolar öyleyse o konusanlar.... bu arada kac kilo aldinki canim takiyosun kafaya?
sagol cnm evet yani bende memnunun bu halimdengurbet gelini maşallah size7.ayı dolduruyoruz kızlar şişcez tabi artık ama sende öle almamışsın çok canım,çok hoş duruyorsun,ayrıca 10kg ya yakında doğumda gidiyormuşşhihoyyyt
sagol cnm11 kiloyu almis bulunmaktayimneryunmasallah canim , göbusun fazla buyuk degilmis benimki gibi , saglikla al kucagina bebisini :)
Gurbetgelinicanim oldukca kibar duruyosun, hicte sismis gibi degil, seni cekemiyolar öyleyse o konusanlar.... bu arada kac kilo aldinki canim takiyosun kafaya?
teskur cnmNERYUN
GURBET GELINI
harikasiniz kizlar,cok güzeller massallah massallah
neryun kız göbüş nerde.. hiçbir şey yok sende.. maşallah..
gurbet gelini hep aynı muhabbeti yapar onlar, boşver sen onları.. çok güzelsin canım.. hiç fazla falan yok.. gayet hoş görünüyorsun maşallah..
sagol cnm yani gorenlerin kilasik sozleri onceden zayif biri oldugum icin gorenler sok oluyor sanirimGurbet gelini çok hoşsun canım.Gayet kibar duruyor bebişin, maşallah
Sen milleti boşver, herkes bir şeyler diyor. Bana da baya şişmişsin diyenler oldu.Çok sinirleniyorumHamileyim heralde deyip geçiyorum sonra :icecream:
Sağol canım benim. Az önce doktordan geldim
Toplam 8 kilo almışım. Bebişim de 1.650
Maşallah kızlar göbişlere.Nazar değmesin artık şişiyoruz kabul etmel lazım : )
Gurbet gelini bu arada öyle çok şişmiş gibi halin yok üzülme yani, şişsen şişersin hamilesin sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?