2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

desire canım sana özel mesaj yazamıyorum sanırım. Senin verdiğin siteden resim yükleyeceğim ama hangi linki kullanacağımı bilemedim mafoldumben

cnm yeni gördüm kusura bakma sanırım yüklediğin resimler büyük çıkıyomuş. onun ayarını upload now butonun üstünde yazan Upload Options / Resizing >> e tıkla ve 800*600 ü seç ondan sonra upload la

neryun kız göbüş nerde.. hiçbir şey yok sende.. maşallah..
gurbet gelini hep aynı muhabbeti yapar onlar, boşver sen onları.. çok güzelsin canım.. hiç fazla falan yok.. gayet hoş görünüyorsun maşallah..

Sağol canım benim. Az önce doktordan geldim
Toplam 8 kilo almışım. Bebişim de 1.650

Teşekkürler canım,
Sen de çok hoşsun, gayet sportif bir vücudun var, maşallah

Gurbet gelini çok hoşsun canım.Gayet kibar duruyor bebişin, maşallah
Sen milleti boşver, herkes bir şeyler diyor. Bana da baya şişmişsin diyenler oldu.Çok sinirleniyorum Hamileyim heralde deyip geçiyorum sonra :icecream:

gurbet gelini maşallah size 7.ayı dolduruyoruz kızlar şişcez tabi artık ama sende öle almamışsın çok canım,çok hoş duruyorsun,ayrıca 10kg ya yakında doğumda gidiyormuşşhihoyyyt
sagol cnm evet yani bende memnunun bu halimden
sagol cnm11 kiloyu almis bulunmaktayim
NERYUN
GURBET GELINI
harikasiniz kizlar,cok güzeller massallah massallah
teskur cnm

sagol cnm yani gorenlerin kilasik sozleri onceden zayif biri oldugum icin gorenler sok oluyor sanirim

Maşallah sizlere kızlarr
gurbet_gelini,canım bu 11 kilo almış halin mi??

Son düzenleme:
aaa ben yeni gördüm neryun,gurbet gelini çok güzelsinizmaşallah
gurbet gelini hiç kilolu değilsin bence gayet normalsin...

Maşallah kızlar göbişlere.Nazar değmesin artık şişiyoruz kabul etmel lazım : )

Gurbet gelini bu arada öyle çok şişmiş gibi halin yok üzülme yani, şişsen şişersin hamilesin sonuçta.

Son düzenleme:
Maşallah kızlar göbişlere.Nazar değmesin artık şişiyoruz kabul etmel lazım : )

Gurbet gelini bu arada öyle çok şişmiş gibi halin yok üzülme yani, şişsen şişersin hamilesin sonuçta.

kız carna hani senin göbüş. nezmandır göremiyoruz.
ben 28 olayım diye bekliyorum
çekicem inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…