2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

sinemcim oooy oyyy bend edim bu ne fitlik ya allahım ne güzel maşallah... çok güzel olmuş :)
teşekkür ederim cnm ya insan bi yandan şişmek istiyor ama böle şeyleride duyunca seviniyor ilginç bir çelişki :)))
Sinem top var sanki karnında kız....
Benim kalçalardan azcuk sana takviye edelim
Maşallah çok tatlı bir hamilesin...
çok teşekkür ederim canım valla dün yazlık kışlıkları ayırdım 1tane alt giyecek bişey bulamadım, 3tane hamile pantalonu almıştım onla geçircem kışı valla,boşunada almak istemiyorum,inanmazsın ama kalçalarım 6cm büyüdü,çok yürümesem alıp başını gitçekler demek,işte tek avantaj zayıf başlamaktı okadar
sinemcim catlaticaksin biziii valla,bu ne seker bi göbis böyle..cok fitsin massallah sanaa

çok saol canım ya artık hepimizin koca göbişleri var :))) sende çok fitsin ayrıca gördükk

Son düzenleme:
maşaALLAH hem göbişlere hemde fitliğe.

Ben tam bidon oldum ya :) :) hani derler ya enin boyun bir oldu diye aynen öyle oldum :) :) :)

maşaALLAH hem göbişlere hemde fitliğe.

Ben tam bidon oldum ya :) :) hani derler ya enin boyun bir oldu diye aynen öyle oldum :) :) :)

teşekkürler cnm

ya hep öle diyolar hepsi fit çıkıyo maşallah,bence biz kendimize öle bidon gibi geliyoruz,bence sende öle şişmemişsindir çok

sinemmmmm maşallah ne tatlı bi göbiş öle. kız 6cm'lik büyüme bu mu? küçücük kalçaların.. bende 8cm büyümüşüm. ahh ahh sana sürtünmek lazım biraz:)

sinemmmmm anam bu ne yaaaa.ben resmimi koyamadım bir.korkuyorumm korkarsınız diyeee...hel yandan.onden cok bişey yok ama yandann ...maşallah miniğine ve sana..

nezaketcim şimdi onu dicektim sana sende bi koysanda görsek gbüşünü. walla meraktan çatlıorum okadar büyük die bahsettiğin göbeğin nasıl die. hadi koy da görelim bizde..

30+5 günlük göbişim ama güzel çekemedim kızlar kusura bakmayın

Allah'ımmm nazarlardan saklasın. Maşallah canım,malzeme güzel fotoyu güzel çekemesen ne olur. Çok fitsin,zayıfcacıksın maşallah. Koyarım fırfırlıyı görürsün kalçayı bak :)))

Son düzenleme:
Cucum Sporstarım maşllah ikinizede
teşekkür ederim canım saol opuyorumnanaktan
sinemmmmm maşallah ne tatlı bi göbiş öle. kız 6cm'lik büyüme bu mu? küçücük kalçaların.. bende 8cm büyümüşüm. ahh ahh sana sürtünmek lazım biraz:)
ayy aynurcum teşekkür ederim cnm,herkes kendini şiş görüyo demekki banada kocaman geliyodu açıkcası hatta eşim bile şimdi dar eşofmanlarımı giyince üstüne uzun giy arkan çok belli oluyo diyo,büyüdü de işte eski haline göre,şimdi bilmeyen anlamıyo pek büyüdüğünü
sinemmmmm anam bu ne yaaaa.ben resmimi koyamadım bir.korkuyorumm korkarsınız diyeee...hel yandan.onden cok bişey yok ama yandann ...maşallah miniğine ve sana..
teşekkürler nezaketcim ya,valla hepiniz böle diyosunuz da hiç biriniz öle değilsiniz gerçekten,hep gördüğüm resimler sırf göbişler büyümüş fizik süper yani,en şiştim diyen bile öle çıktı,insan kendini şiş görüyo benim anladığım :)))
kızlarr maşallah göbüşlerinize allahım sizleri ve meleklerinizi korusun nazardan
teşekkürler zeytincim amin
Allah'ımmm nazarlardan saklasın. Maşallah canım,malzeme güzel fotoyu güzel çekemesen ne olur. Çok fitsin,zayıfcacıksın maşallah. Koyarım fırfırlıyı görürsün kalçayı bak :)))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 pelin senin fırfırlıya laf yok yani,gündeme oturmuştu valla fırfırlı :))) çok teşekkür ederim canım allah hepimizi nazarlardan saklasın,sen beni seviyon ya ondan öle güzel görüyon :)) bende seni seviyorum sende çok güzelsin :))

nerdil, sporstar ve cucu çok tatlısınız yaaa..maşallah...babamız fotoğraf makinasını götürmemiş olsaydı bende ekliycektim...2 günde kocaman oldum zemuszemus

ay sinem ben sana ne diim... kız varya bu resim yanlışlıkla ebru şallının eline geçer komploya kurban gidersin alimallah... dikkat et..

cucum burcum gobiş kocamanda diğer yerler maşallah yerinde..sanda bol maşallah o giydiğin pantolana tek bacağım sığmaz benim....(((nazar:

Son düzenleme:
nerdil, sporstar ve cucu çok tatlısınız yaaa..maşallah...babamız fotoğraf makinasını götürmemiş olsaydı bende ekliycektim...2 günde kocaman oldum zemuszemus
teşekkürler cnmopuyorumnanaktan,koy koy gerçekten 2 günde bile farkediliyoo artık
Sporstar Maşallah sadece karnın var gayet güzel göbeğin
teşekkür ederim cnm çok saolopuyorumnanaktan
ay sinem ben sana ne diim... kız varya bu resim yanlışlıkla ebru şallının eline geçer komploya kurban gidersin alimallah... dikkat et..

:)))teşekkür ederim cnmopuyorumnanaktan,yok okadar değil gerçekten,ben spor yapmıyorum artık onun bacakları etleri falan daha sıkıydı,

Esra , cucu , nerdil , sinem kızlar hepinize maşaallah.

Esra bayağa büyümüş senin kuzucuk,maşaallah canım .
Cucum kız senin ki ne güzel öyle önden gidiyor, valaha inan çok şeker gözüküyor.
Sinem artık sana söyliyecek laf bulamıyorum ( anladın sen onu )
Nerdil valaha tam irkekk göbeği, sende çok hoş tatlı gözüyorsun elbise de çok yakışmış (ateşli hatun ya ) : ))

Son düzenleme:
sportstar valla harikasınmaşallah..
teşekkür ederim cnm opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 valla sıkı takipteyim seni 70 falan olmak yok,getirtme beni oraya

Cucu, nerdil, sporstar
Maşallah kızlar, hepiniz ayrı güzelsiniz
Kızlar artık aramızda göbüşü çıkmayan kalmadı sempatiksalakcinni
Hepimiz koca göbekli olduk sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…