Esra , cucu , nerdil , sinem kızlar hepinize maşaallah.
Esra bayağa büyümüş senin kuzucuk,maşaallah canım .
Cucum kız senin ki ne güzel öyle önden gidiyor, valaha inan çok şeker gözüküyor.
Sinem artık sana söyliyecek laf bulamıyorum ( anladın sen onu )
Nerdil valaha tam irkekk göbeği, sende çok hoş tatlı gözüyorsun elbise de çok yakışmış (ateşli hatun ya ) : ))
uzun bi aradan sonra 31+4 günlük kocaman göbisim
30+5 günlük göbişim ama güzel çekemedim kızlar kusura bakmayın
ay sinem ben sana ne diim... kız varya bu resim yanlışlıkla ebru şallının eline geçer komploya kurban gidersin alimallah... dikkat et..
fıstıklar maşallah hepinize ve juniorlara(nerdil;cucu;sporstar)
Cucum Sporstarım maşllah ikinizede
cok sagolun fistik annelerrr,bizde resim bekliyoruzzz yerimseniben Şenizkızlarr maşallah göbüşlerinize allahım sizleri ve meleklerinizi korusun nazardan
canim cok sagol,en kisa zamanda bekliyoruz göbisinii Şeniznerdil,sporstar ve cucu çok tatlısınız yaaa..maşallah...babamız fotoğraf makinasını götürmemiş olsaydı bende ekliycektim...2 günde kocaman oldum zemuszemus
cok tesekkür ederim fistigim :kedi:cucum burcum gobiş kocamanda diğer yerler maşallah yerinde..sanda bol maşallah o giydiğin pantolana tek bacağım sığmaz benim....((( nazar:
sagol canimmm Şeniz önden önden gidiyoruz bakalim koca totolu oglusumla sempatiksalakcinniEsra , cucu , nerdil , sinem kızlar hepinize maşaallah.
Cucum kız senin ki ne güzel öyle önden gidiyor, valaha inan çok şeker gözüküyor.
Nerdil valaha tam irkekk göbeği, sende çok hoş tatlı gözüyorsun elbise de çok yakışmış (ateşli hatun ya ) : ))
Cucu, nerdil, sporstar
Maşallah kızlar, hepiniz ayrı güzelsiniz
Kızlar artık aramızda göbüşü çıkmayan kalmadı sempatiksalakcinni
Hepimiz koca göbekli olduk sempatiksalakcinni
Nerdil senin göbişi göremedim ben yaaabilmiyorumkismile
Maşallah kızlar çoook tatlısınııızzzz
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
teşekkürler küçükprenscim,cucuya katılıyorum arayı açtınız,başka topiklerde güzel güzel görüyoruz ama burayada koyunNerdil senin göbişi göremedim ben yaaabilmiyorumkismile
çok teşekkürler cnmopuyorumnanaktannerdiL ,cucum,sporstar hepinizi de muhteşemsiniz kızLar maşaLLah ayrı ayrı
teşekkür ederiz cnm saol opuyorumnanaktannerdil, cucu, sporstar maşallah kızlar göbüşlere. bi gün girmedim maşallah göbüşlerle dolmuş topik süper görünüyosunuzz
kuşum ne tatlı bi göbüş öle.
çok güzel görünüyosun.
sen de hiç kilo almamış gibisin popiş filan aynı.
sadece göbüş ver.
maşşallah sana da egehana da kuzum.
canım ya bu ne hal.
ne bu fitlik sadece göbüş okadr.
süper görünüyosun.
sen doğumdan sonra yine aynı haline dönüveririsin hemen.
maşallahhhhhhhhhh sana da masalcığa da.
Esracım sana da kızına da maşallah..
Teşekkür ederiz kızlar bayanssulusmileESRA canim süpersinizzzzz,massallahhhh
Maşallah Nerdil, çok tatlı görünüyosunuz bebişinle zemuszemuskızlar sonunda ekleyebildim göbüş opuyorumnanaktan
cucu maşallah canım yaa, kocaman olmuş oğluşunnuzun bi aradan sonra 31+4 günlük kocaman göbisim
ay anacımmm, seni görünce koplekse giriyorum ben, maşallah ne diyiyim zemuszemus30+5 günlük göbişim ama güzel çekemedim kızlar kusura bakmayın
Teşekkür ederiz teyzesi büyüdük valla :ecrin_bebek:Esra , cucu , nerdil , sinem kızlar hepinize maşaallah.
Şenizsagol canimmnerdiL ,cucum,sporstar hepinizi de muhteşemsiniz kızLar maşaLLah ayrı ayrı
Şenizsagol canim,sende süpersinnnnerdil, cucu, sporstar maşallah kızlar göbüşlere. bi gün girmedim maşallah göbüşlerle dolmuş topik süper görünüyosunuzz
Şeniz sagol canim popis falan ayni evet..sadece göbek ve gögüsten sistim ben zuzum olumunekankayizsmilekuşum ne tatlı bi göbüş öle.
çok güzel görünüyosun.
sen de hiç kilo almamış gibisin popiş filan aynı.
sadece göbüş ver.
maşşallah sana da egehana da kuzum.
canım ya bu ne hal.
ne bu fitlik sadece göbüş okadr.
süper görünüyosun.
sen doğumdan sonra yine aynı haline dönüveririsin hemen.
maşallahhhhhhhhhh sana da masalcığa da.
tesekkürler teyzesiiii ŞenizTeşekkür ederiz kızlar bayanssulusmile
Maşallah Nerdil, çok tatlı görünüyosunuz bebişinle zemuszemus
cucu maşallah canım yaa, kocaman olmuş oğluşunn
ay anacımmm, seni görünce koplekse giriyorum ben, maşallah ne diyiyim zemuszemus
Teşekkür ederiz teyzesi büyüdük valla :ecrin_bebek:
tesekkürler canimm :kedi:nerdil canim ne kadar hos görunuyosun, göbuste ne kadar guzel ve sivri görunuyo.
cucu sanada masallah canim baya buyumus, cok tatli olmussun :)
sporstarcanim sen o kilolari nerene aldin bilmiyorum canim ama sadece göbus buyumus sende, cok narinsin herzamanki gibi
Burcu ve Sinem süpersiniz kızlar
Burcucum senin göbüş bayağı büyümüş maaşallah
Sinem sende hala fitsin walla iknizede bayıldık
Nerdil senin göbişi göremedim ben yaaabilmiyorumkismile
nerdiL ,cucum,sporstar hepinizi de muhteşemsiniz kızLar maşaLLah ayrı ayrı
nerdil, cucu, sporstar maşallah kızlar göbüşlere. bi gün girmedim maşallah göbüşlerle dolmuş topik süper görünüyosunuzz
Teşekkür ederiz kızlar bayanssulusmile
Maşallah Nerdil, çok tatlı görünüyosunuz bebişinle zemuszemus
cucu maşallah canım yaa, kocaman olmuş oğluşunn
ay anacımmm, seni görünce koplekse giriyorum ben, maşallah ne diyiyim zemuszemus
Teşekkür ederiz teyzesi büyüdük valla :ecrin_bebek:
nerdil canim ne kadar hos görunuyosun, göbuste ne kadar guzel ve sivri görunuyo.
cucu sanada masallah canim baya buyumus, cok tatli olmussun :)
sporstarcanim sen o kilolari nerene aldin bilmiyorum canim ama sadece göbus buyumus sende, cok narinsin herzamanki gibi
ama niye göremedin ki beni..... :sinifsinif: herkes gördüüü
Nerdil bugün bi daha baktım bu sefer gözüktüalkisalkisalkis, ay ne güzel hatunmuşsun sen maşallah:lepi: Göbeğinde top yutmuş gibiyerimseniben
kızlaarr bayıldım göbişleree maşallaaahhhh
çok pis gaza geldim ben de eklicem.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?