2010 aralik bebislerinin fotolari

oyyyyy oyyyyy koklayasım geldi.... Allah nazarlardan saklasın... size bağışlasın.... Sağlıklı uzun ömürler versin inşallah Maşallaaahhhh

maşaallah barekallah...ne güzel Ya Rabbim..Allah analı babalı büyütsün hayırlı uzun ömürler versin inşaallah...

Maşallaaaahhhh maşallaaahhh, melek bu melek, Allah tüm kötülüklerden saklasın, analı babalı büyütsün inşallah çook güzelsiinn sen yaaaa

Kızlar başardım yükledim foto:) bakarmısınız benim torunuma ne tatlı maşallah deyin bak nazar değmesin bebişimize hayırlısıyla darısı sizlerin başına kızlar..

bu çok güzel bişeyy maşallahh Allah ım nazarlardan saklasın
anneli babalı büyüsün kuzu
ne de güzel cennet kokuyodur şimdi darısı bizlere inşallah

amanın! bu oğlan benim kıza benziyor yalnız yanakları bunun daha tombul.. maşallah Allah nazardan saklasın..

Son düzenleme:
Kızlar hepiniz sağolun varolun..İyi dilekleriniz için AMİNNNN diyorum..Doğmuş olan bebişleri Allah bağışlasın,sağlıklı uzun ömürlü analı babalı büyüsün..Daha doğmamış olan bebişlerimizede allah hayırlı doğumlar versin inşallah

oh maşallah kuzucuğa..nasıl da tatlı tatlı uyuyor. Allah'ım sağ salim bizi de kavuştursun yavrularımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…