2010 aralik bebislerinin fotolari

Alllahımm bu nasıl tatlı bir bebiştir o dudakları yiyesim geldi rabbim nazarlardan korusun Maşallah Allah annesine, babasına, ailesine bağışlasın.

Kızlar başardım yükledim foto:) bakarmısınız benim torunuma ne tatlı maşallah deyin bak nazar değmesin bebişimize hayırlısıyla darısı sizlerin başına kızlar..
Maşallah ne kadar güzel bi bebek, Allahım bizimkiler de doğsun artık, biz de ekleyebilelim. Sağlıklı, huzurlu, uzun bi ömür diliyorum bu tatlı meleğe...

ayyy maşallah tm tosuncuk rabbim nazarkardan saklasın. bizde hayırlısıyla bi alabilseydk kucaklarımıza..

Topiğimizin ananesi maşallah Canım Allah nazarlardan saklası.Allah analı babalı büyütsün canım darısı bize :)

Son düzenleme:

Maşallah ne kadar güzel bi bebek, Allahım bizimkiler de doğsun artık, biz de ekleyebilelim. Sağlıklı, huzurlu, uzun bi ömür diliyorum bu tatlı meleğe...
Teşekkürler esra_37 aminn canım..Sizin bebişlerinizin fotolarını sabırsızlıkla bekliyoruz hayırlısıyla bir kucağınıza alında sonra yüklersiniz bizde görürüz bebişleri

karabiber maşallahhh çok şeker , sarılık olduğu belli zaten ama atlatıyomuşya oda güzel , Allah analı babalı büyümesini ve hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…