- Konu Sahibi Gurbet_gelini
-
Karabiberim01 önce bebişine maşallah diyorum
karabibebercanım maşallahne kadar güzel ne kadar masum uyuyor melek gibi,çok güzel oğlun canım allah bağışlasın
Geçer annesi sarılığı.Maşallah pek tatlı ama bu büyünce çok kız peşinden koşcak annesi :)))
aminn denizimm azaldııııı satenn sarılığımızzzkarabiberim maşallah canımmmm.
çook tatlı bu bebişler yaaaaa
yerim onu ben
sağlıkla büyütmek nasip olsunnn.
geçer annesi geçer. inşallah en yakın zmanda.
ayy foto gelmis rabbim nazarlardan saklasin melek gibi uyuyor
Karabibercim maşallah oğluşuna ben onun uyuyuşunu yirim Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin.
masallah yaaaaaaaaaaanekadar masum uyuyo kuzucuga bak, cok seker karabiber Allah analii babali buyutmeyi nasip etsin canim
ay maşallahh kuzulara allahım nazarlardan saklasın kem gözlerden korusun işallah
Ehuuu, Karabiber kız sen bunun dudaklarına parlatıcı mı sürdün ? : )) Ayy maşallah çok tatlı,ne güzel uyuyor.Allah bağışlasın
oyyy maşallah karabiberrrrr pek datlu yaaaaa
maaşallah...
Allahın lutfu yaaaaaaa...melek değilde ne bu,Canım hayırlı olsun bebeğin:)))
Karabiberim01 önce bebişine maşallah diyorumSanada geçmiş olsun canım bebişin çok tatlı Allah sağlıklı uzun ömür versin,analı babalı büyüsün..Anasına,babasına,vatana hayırlı evlat olmasını nasip etsin..Sarılık olmuş heralde bebiş. canım hiç üzülme bütün bebekler olur geçer endişelenme bebişin çok iyi kilosuda iyi heralde maşallah yeni doğan bebek gibi durmuyor Mışıl mışıl uyuyor, çok tatlı annesi
Canım bizim bebişin ismi Kaan senin oğluşunun ismi ney?Arkadaşlar hepinize tek tekk teşekkür ederimmmm
İnşallah sizlerinde güzel haberlerinizii burda duyarızz ve resimlerine bakarızz bebeklerinizinnn
melenkolii evet canımm bebeğimizz sarılıkk vee bayağıı rengii sarıı resimdee bile çokk belli çıkmışşş
sizinn bebekk maşallah bembeyaz pambukkkkkk gibiiiii
sizinkini adı ne olduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?