- Konu Sahibi Gurbet_gelini
-
Maşallah kızınaEki Görüntüle 115333 buda benim 1saatlik bebeğim :))masal kızım
esra melek kızının maşallası var çok tatlı tombişş nazar değmesin canımKızlar, bu da benim melek kızımın 2 saatlik ilk fotoğrafı. Maşallaah kuzuma...
Kızlar, bu da benim melek kızımın 2 saatlik ilk fotoğrafı. Maşallaah kuzuma...
Esracım maşaallah kuzuna gerçektentombik ,tombik insan yer onun yanaklarını yahu : )
Maşallah Esra çok tatlı prensesin
esra cok tatli misil misil uyuyor
mis gibi cennet kokuyodur allah nazarlardan saklasin uzun uzun omurler versin
MaşallahKızlar ikiside epk tatlı Allah sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin.Bende artık oğluşu kucağıma almak istiyorum hayırlıısyla yaa ne zormuş beklemek :))
ay pek tatli bu bebisler, allah nazarlardan saklasin
Bebişlerinn hepsii birbirinden şekerr çok tatlılarrrr maşallahh aralık bebeklerineee
Maşallah kızınasporstar gözün aygın canım..
esra melek kızının maşallası var çok tatlı tombişş nazar değmesin canım
Teşekkür ederiz kızlar, kızım da sizin ellerinizden öpüyorMasallah ya çok tatli Defne..
Maşallah canım, çok tatlı bi bebiş...
buda benim aslan oğlum yağızım....alıntı yapmayın kızlar...
sonra silicem..babamızdan gizlice koydum...
Merhaba
Oncelikle sunu ifade edeyim her ne olursa olsun ne konu, ne de konularda ki fotograflariniz, ne de hesabiniz kanunlar geregi (2 sene saklamak zorundayiz) silinmemektedir.
Bu sebeple sonradan pisman olacaginiz konular acmayin, rahatsiz olacaginiz fotograflari asla paylasmayiniz.
Bir kez daha ifade ediyorum ne uyeliginiz, ne konulariniz silinmemektedir. Icerik disi konular sadece mudiriyet dedigimiz alana sizlerin goremediginiz alana tasinmaktadir.
Uye olunurken site uyelik sozlesmesini onaylarken okumadan onayliyorsunuz. Bunlari orada tek tek anlattik. Bankalar gibi 7-8 punto degil 12 punto buyuklugunde lutfen okuyunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?