2010 aralik bebislerinin fotolari

uvvvv yüzbin kere maşallah sana minik kuşş ellere bak ellere allah analı babalı büyütsün

ayyy sporstar çok tatlı maşallah yerim ben onu
bu arada bizim kızımız doğmadı daha ama hastane çıkışımız aynıymış
inşallah benim kızım da bu kadar güzel olur içinde

maşallahhhh kuzuna sinemcimm pek bi datluuu
teşekkür ederim canımm,kuzuların hepsi çok datluu oluyo ya,
ayyy sporstar çok tatlı maşallah yerim ben onu
bu arada bizim kızımız doğmadı daha ama hastane çıkışımız aynıymış
inşallah benim kızım da bu kadar güzel olur içinde

yaa ne güzel canım,bende çok beğenerek almıştım,
hastanede de hemşire ablalarımız çok bayıldı cicilerine
eminimki seninkide pek güzel olucak içinde,çok göz kamaştırıcı oluyorlar valla sorma :)))

evet canım ya hep bana benzettiler valla,

yok kız sopa gibi değilde çok incecik ,korkuyorum ben tutmaya 2900,şimdi 50cm olmuş cnm dün gittik

Bunların 3500 gramı bile ince.Yiğenim 3400 doğmuştu ben onu bile almaya korkuyordum.Çabuk büyüyorlar ama : ) senin ki 2 günde 1 cm alırsa yandınız : )

Bunların 3500 gramı bile ince.Yiğenim 3400 doğmuştu ben onu bile almaya korkuyordum.Çabuk büyüyorlar ama : ) senin ki 2 günde 1 cm alırsa yandınız : )
evet cnm çok küçükler ya,ya bizim 49.5 muş dünkü doktor 50 dedi işte testlerini falan yaptılar bişey çıkmadı şükür,buarada ben senin için hemen 2günde doğumu anlatmıştım cnm okumuşsundur umarım
sinemcim maşallah masalcığımıza şansı ve bahtı hep açık olsun....
teşekkür ederim cnm amin darısı başına inşallah
Allah analı babalı büyütsün maşallah :)
çok teşekkürler cnmsaol

Sinemim maşallah pamuk kızına tam yimelik..Benimde bebişin resmini ilk gördüğümde dikkatimi çeken,kilosuçok değildi ama maşallah yanaklar fosur fosur :) Rabbim sağlıklı,hayırlı uzun ömür versin inşallah..

Ooo iyi sevindimi hep iyi olsun masalcık.

Canım doğum hikayeleri topiğin de senin hikayen yok, ben göremedim.Ama -2010 aralık anneleri -topinde şöyle kabaca anlatmışsın onu okudum, cvp bile verdim hatta.

Sen doğum hikayeni yazdın mı? yok ki? göremiyorum ben : )

Aaaaa ilahi ben kız görememişim, şimdi gördüm.Hatta ben Topiği de yazdım doğum hikayen yok diye : ) bir Allah'ın kulu da yazmış demedi : ) sağ olsunlar.

amin canım çok teşekkür ederim,evet ya bende ilk doğduğu <n gördüğümde okadar üzüldümki küvezlik sandım kesin ya 1.5-2kg falan dedim ama 2900müş gerçekten yanaklar öle valla maşallah bebişlerimizee
Sporstar maasallah cok datli Allah nazarlardan saklasin mis gibi kokuyodur o simdi bol bol kokla kuzunu
ayy teşekkür ederiz teyzesi koklarım ya işim ne :)) hayattak en güzel iş yani

Aaaaa ilahi ben kız görememişim, şimdi gördüm.Hatta ben Topiği de yazdım doğum hikayen yok diye : ) bir Allah'ın kulu da yazmış demedi : ) sağ olsunlar.
teşekkürler canım şimdi kalan detaları yazıyorum sana cnm hikaye topiğinde
masallah masala, annesinin sporstar unvanini elinden alacak gibi

teşekkürler canım,ayy inşallah canım 4te spora hemen zaten :))inşallah oda yapmak ister sonrasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…