2010 aralik bebislerinin fotolari

karabiber,
öncelikle maşallah oğluna çok güzel bir çocuk çok yakışıklı bir delikanlı olacak belli. Allah nazardan saklasın..
sen çok evvelden resimlerini paylaşmıştın aklımda yanlış kalmadıysan bu oğlanın burnu dudakları aynı sen!
başarılı bir çalışma bir çalışma tebrik ederim

Son düzenleme:
bu yorum benii çok mutluu ettii, babamızdaa dudaklar aynıı benn diyorduu burdann onaa duyurulurrr
canımm sende çok güzel bayansınn veee kızınıı düşünemiyorummm bileee çokk şekerdirr ,baldırrrr
Bir gün onuda koy annesii görelimmm

karabiber maşaallah kuzuna..Rabbim analı babalı büüyütsün.hayırlı evlat olsun..hayırlı uzun ömürler versin Allahım..darısı başımıza

karabiberim kırkbirkere maşallahhh yerim ben onu....

karabiber maşallah tatlım allah bağışlasın. melek gibi yaa nazar değmesn..

hepinize tek tek teşekkür ederimm
sizlerdendee isterizz resimm bebeişler gelince

karabibercim, masallah ogluna cok tatli, bide masumca uyuyo, ah bu bebisler, insanin icini isitiyo

masallah ya Allah nazarlardan saklasin ne kadar tatliymis yigenin benim oglusumun bebisligine benziyoDilem darisi basimizaaaaaaa, ben artik dogurmak istiyorummmm

dilemcimmm ne tatlı bi bebek bu böle
ya bütün bebişler öle gzüelmiiiiiii
yerim ben onu. seni gidi tosuncuk seniii.
maşallah sana

ayyy canım bu 4.5kg.luk yeğen demi 41 kere maşallah ya,
ne kadar güzel nekadar tatlı,
pembiş pembiş yanaklar,annesi iyi beslemiş karnında
çok yakışıklı olucaakkk çoookk
bizim bebişler mimmacık kalıcak yanında valla

sagolun kizlar, evet bu benim 4.5kilo dogan ayicik yegenim zaten kizkardesimde bi winnie the pooh takinitisi vardi ogluda oyle oldu

artik insallah yakin zamanda bizde tosuncuklarimizin resmini ekleriz

Dilem Maşallah çok tatlı bir bebek yaa allah nazarlardan saklasın..Analı babalı büyüsün

Son düzenleme:
oyy maşallah yanaklara bak yaw...Rabbime emanet...hayırlı uzun ömürler versin Rabbim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…