2010 Aralık Meleklerinin İsimleri

Küçük yaşımdan beri oğlum olursa Poyraz,kızım olursa Şimal veya Deva diyordum. Nasipse oğlum yani Poyraz'ım geliyor...

Adıyla yaşasın inşallah bütün yavrularr
Anneleri ne de guzel isimler buluyorlarmııış :))

ya bizde zeynep ve defne arasında kararsız kaldık... iki isimde düşünmüyoruz zor olur diye bilmiyorumkismile

kizlar fulin nasil sizce?
hos kokulu bitki
anlam olarakta fonetik olarakta benim ismime uyuyorsositososito

fulinin ne demek oldugunu cok merak etmissiniz basta zaten aciklamistim anlamiyla
isim konusunda goruslerini istedigim kisiler listemde kayitli olan arkadaslarim
sizi tanimiyorum ve bu tuhaf yorumunuzuda kendinize saklamanizi oneriyorum
zira tanimadigim insanlarin cocuguma ne isim koyacagima
karismasi cok anlamsiz geldi
bu yasimda kimseden ogut almam bilginize
ayrica cocuklara konulan isimlerin anlamlarinin guzel olmasi konusunda
oldukca bilincliyimdir

Son düzenleme:
Hapşuruk cum o arkadaşın yorumunu görmedim ama boşver sallama, benim bulduğum isme de kendi arkadaşlarımızdan (kk dan değil) biri o ne öyle köpek adı gibi demiş! Güldüm geçtim ama isimden de soğudum yani ayıp ama yaaaa!!!

A-aaa ciddi misin kuzuum :sinifsinif:
İnsanlar gerçekten haddini fazlasıyla aşıyor
Beğenmediysen beğenmedin yoruma ne gerek..
Kızımın ismiyle de cok dalga gecen oldu da
Takmamak gerek napalım alsanaalsanasmile

mrb arkadaşlar bende bir sürü güzel isim vardı aklımda ama malesef etrafımdakiler tarafından teker teker koyuldu bende farklı olsun istiyorum o yüzden fazla seçeneğim yok ve ilk bebeğimiz ikinci de eger kızımız olursa uysun istiyorum

Kayra ---- Azra veya Meyra
Efe Kaan
Orçun ---- Ecrin
Orkun
Nasıl sizce hangisi daha güzel???CADIARZU

bence kayra güzel kızın olursada ilerde meyra koyarsın oda çok güzel :dance::dance: meyranın anlamını ne ??

en güzeli kayra bence de canım.. kaanı da çok beğeniorum ama resmi işlemlerde hep açıklama yapmak gerekio iki a ile yazılıo die kağanla karıştırıldığından..

hapşurukcukk bak burda sevde demişsinn oda müthiş isimm
hatta bulduğum diğer isimde çok güzell fusel

A-aaa ciddi misin kuzuum :sinifsinif:
İnsanlar gerçekten haddini fazlasıyla aşıyor
Beğenmediysen beğenmedin yoruma ne gerek..
Kızımın ismiyle de cok dalga gecen oldu da
Takmamak gerek napalım alsanaalsanasmile

Aslında kimse öyle konuşamazda eşimden yüz bulmuştur çünkü o da istemiyor o ismi, bir gelmiş bana anlatıyor bilmemkim böyle dedi diye.

Ben Efe Kaan ı beğendim ama ona uygun kız ismi yok sanırım, ikinci de Kayra olabilir.

küçük prens senin bulduğun isim neydi canım

Pamir di canım ama içimde heves falan kalmadı yani

Yorum yapılmamasından şikayet etmişsiniz. Ben kendi fikrimi yazdım. Yoksa hiç meraklı değilim size de çocuğunuza da ismine de.
Eğer belli arkadaşların yorumunu istiyorsanız o zaman ya belirtirsiniz ya da özel mesajla yazarsınız. Forumlarda bu şekilde olur burası sizin özel mekanınız değil. Bu şekilde haksız tepki veremezsiniz. Yorum istemiyorsanız buraya yazmayın o zaman özelden görüşün.

cnm sen yorumun bence şu isim daha güzel vs gibi yazsan kimsede sana öle yazmaz
dediğin gibi burası toplu bir paylaşım alanı
fulin ne demek ismini anlamlı koyun gibi bir giriş yapamazsınız
madem millete isim önermek umurunuzda değil önermeyin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…