2010 bana bebek getirsin istiyorum

bende ara ara gelip bakıyorum ama daha bebiş çalımalarına başlamadık.bencede ocak ayında canlanır burası...hele birde bebiş haberleri verilmeye başlanırsaaaaa....

canlarım kusura bakmayın ben çok ihmal ettim buara malum türkiyedeyim sınavlar dönemini yeni atlattım günlük 3 4 saat uykuyla sınavlara gittim geldim hiç nete girmeye vaktim olmadı aramıza yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorum yeni liste hemen olusturulacak :ecrin_bebek:

amin canımm sağol allah razı olsun dualarını hiç eksik etme a.s.

buyruuun yeni listemiz

listede her ismin başında 1 yazıyor çünkü sıra olayı olmasın diyerek böyle yaptım yani ilk son yok hepimiz aynıyız inşallah hepimiz de istediğimiz zaman da rabbimizin bizim için hayırlı gördüğü zamanlarda güzel haberlerimizi alırız

benim artık son 2 ayım kaldı kızamıkcım aşımı yaptıracağım aşıdan sonra 28 gün beklemek de yeterliymiş sanırım doktorlar öyle söylüyor.. folikasit devam ediyorum arada sırada multivitamin içiyorum bu sene çok fazla grip soğukalgınlığı yaşadım ama inşallah şubat ayından itibaren yaşamam.. işte böyle sizler de ne var ne yok ne gibi hazırlıklar var

hoşgeldin sevcan.. inşallah en kısa zamanda alırsın müjdeli haberi..
kesin alacaksın zaten bu listeye de girdi adın bu liste uğurlu listekaydirigubbakcemile5

hoşgeldin mugmug1a.s.

kızlar bugun aradılar 5 yumurtam döllenmiş yarın yada cumartesi olcakmış işlem cok heycanlıyım sonra bekleme süresi varya 12 gün o nasıl geccek bilmiyorum inşallah herşeye deger
:ecrin_bebek:

Ne güzel bir düşünce magnilda opuyorumnanaktan

bende bende kaydirigubbakcemile3 benide ekleyin listeye,uzun bi süredir martı bekliyorum, ya mart yada nisan sositososito

Merhabalar beni de ekleyin
bende ekim ayından beri çok istekli olarak istiyorummm ocakta yüzüm gülsün istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…