2010 bana bebek getirsin istiyorum

Nergis, inşallah herkesin istediği zamanda olur. Ben iş durumları yüzünden yeni olsa da istiyorum. Sen ne zamandır deniyorsun?

canım benim durumum karışık
ben 3 kez düşük yaptım. pıhtılaşma problemim var.yaşım 24.herkes erken dedi ama ben evlendikten 5 ay sonra hemen bebek istedim.ama kısmet. şimdi tedavim verildi ve ocak ayından itibaren yeniden denemeye başlıycam.inşallah herkese yanındada bana bir bebek verir rabbim....

Ben asistanım üniversitede daha bunun doktorası var da, işin içine gömüldükçe daha zor olacak benim için, o yüzden şu birkaç yılım daha rahatken olsun istiyorum.Ben de 24 yaşındayım, şimdi insanlar 30una kadar nerdeyse bekliyor annelik için ama hiç o kadar geç olsun istemedim.Bakalım ne olur kısmet...

Ayrıca çok geçmiş olsun.Bir şey yapılamaz mı pıhtılaşmaya karşı?

sağol canım.gebelik boyunca göbekten kan sulandırıcı iğne olacam.tedavisi bu.
bende geçen sene okul yollarında düşürdüm 1 tane bebeğimi.okul; oturduğum yere ve iş yerine 1.5 saat uzaklıktaydı.hergün iş çıkışı okula gidiyordum.gece saat 11 de ancak evime gelebiliyordum.
bencede 30 yaşına kadar beklemek gereksiz en azından ben böyle düşünüyorum.
canım şimdilik iyi geceler...

inşallah en yakın zamanda meleğin gelirrrrrr

iyi geceler Nergis, çok teşekkür ederim. İnşallah sen de bir daha hamile kalırsın ve bu sefer bebeğini sağ salim kucağına alırsın. Hem okul, hem iş, hem bebek gerçekten zor ama bir yerde insan katlanır diye düşünüyorum.

merhaba.bende bebek istiyorum .hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…