2010 bana bebek getirsin istiyorum

mrhba er_ca özel mi devlet hastanesindemi butun tahlilleri yaptırdın acaba? ben ozele gittim smear dışında bir test yapmadılar onun için soruyorum başka bir yere gitsemmi die.bende folic plus kullanıorum hamilelik oncesi gunde 2 adet yeterli dedi doktor 3aydır kullanıorum.

kızlar nerelerdesiniz bugun transferimin 6 günü cok heycanlıyım ve cok korkuyorum aynı adet agrısı gibi agrım var normalmi acaba kazıklarımda agrı batma var offfffff cok korkuyom haftaya bugun belli olcak inşallah silzler neler yaptınız sesiniz cıkmıyoopuyorumnanaktan

insallah senin icin hayirlisi olur ve hepimize mujdeleyici haberler verirsin yine umudum baska aya ertelendi ilac kullanipta adet gecikmesi oldumu tam bir cokuntuye giriyor insan umutlaniyor sonu husran oluyor ne zor bi surec

herşeyin hayırlısı vakti zamanı gelmiyince olmadımı olmuyo 6 senedir istiyoruz rabbim inşalaha hepimizin yüzüne güler canım :)

kızlar hepinize merhabaa...ben de sizler gibi 2010 annesi olmayı istiyenlerdenim benim bu ayki yumurtlama günüm geçtikten sonra karar verdik çocuğa ama yine de çalışmalara başladık belki bi şans tutar diye...
folikasit alımına dün başladım acaba geç mi kaldım ( kan değerlerime de baktırdım ki bilmediğim bir rahatsızlık var mı diye çok şükür hepsi temiz çıktı..kızamıkçık aşısı da oldum..başka atladığım birşey var mı acaba kızlar??benim ilk hamileliğim olacak inşallah allahım hepimizin gönlüne göre sağlıklı bebekler versin...

kızlar 4 gün kaldı test günüme dayanamıyom artık evde test yapmak istiyom onada korkuyom cıkmaz diye 9 gündür evdeyim iyice sıkıldım offffffffff cok zor günler ya inşallah güzel sonuç alırımda herşeye deger rabbim istiyen herkeze versin

Benin de 4 gun var test yapmama ama artik gerek bile yok çünkü her ay olanadetagrim basladi.olacagimicok kesin hissediyorum.

beni eklermisiniz listeye bende artık anne olmak istiyorum..2010 umarım hepimize uğurlu gelir..4 yıldır anne olmak için uğraşıyorum inşallah rabbim 2010,da nasip eder aminnn:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar benide eklermisiniz bende 2010 annesi olmak istiyom bu ay tedaviye başladık inşallah allahım önce tüm isteyenlere sonra bana nasip eder:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…