2010 bana bebek getirsin istiyorum

nergis60 inşallah hamile listesi de açarz yakında çok teşekkürler

--------------------------------------------------------------------------------

YA ERHAMER RAHıMı ..YA ERHAMER RAHıMı ..YA ERHAMER RAHıMı ..ALLAHIM BU GÜZEL ARKADAŞLARIN DUALARINI BOŞ ÇIKARTMA KUCAKLARINI,KARINLARINI BOŞ BIRKAMA AMıN.... kısslar duayı edin ve ilkte yazdıgım duayı tekrarlayın ALLAH C.C bu kelimeleri diyen kulların ellerini, boş çevirmiyor emin olun3 kere tekrar yapın dualarınızda benide unutmayın inş

listede 23 kişi olmuşuz... aldığımız pazitif sonuçlarıda listede adımızın karşısına tarhiyle yazalım mı:)

inşallah Allah hepmizin gönlüne göre verir.
:Saruboceq:

amin canım amin....cümlemizin:Saruboceq:

kızlar daha fazlayız....:lepi:
güzel haber verenleri listeye yazarız yeterki güzel haberler gelsin....:hulya:

Son düzenleme:
merhaba bende 2010 da hamile kalmak istiyorum bi kızım var 2.bebeği düşünüyoruz ekimde 5 haftalık bi düşük yaptım onun arkasından hiç korunmadık ama hala hamiş değilim umarım 2010 bana ve tüm bebek isteyenlere bebek getiren yıl olur. allahım sen bizim kucaklarımızı boş bırakmaaa

süper topic tebrikler beni eklermisiniz arkadşlar bende varım..kaydirigubbakcemile3

nergis60 kullanıcısından alıntı
2010"un ilk aylarinda müjdeli haberini duymak isteyenlerin ugurlu listesi

1-elif
1-scorpion
1-ec_ra
1-jarnana
1-gündogmadan
1-bafo
1-aysen
1-wylma
1-integral
1-maviumutolsun
1-nergis
1-mız mız
1-bianka
1-nurmeh
1-kuzucuğum
1-pembe patik
1-benden
1-faddim
1-semracocon
1-cadde
1-leguin
1-sevcan kaya
1-mugmug
1-integral0027
1-alisim05
1-gloryaa
1-aysellim
1-madeofhonor
1-gultun
1-xaylax
1-melisdeniz
1-gyshnky
1-chocolate
1-carmennn
1-zeynom_10
1-hatice-48
1-duygumehmet2
1-lansor 17
1-Arzu 85
1-ferhatınşiriniyimben
1-dilabi
1-cityofangels80
1-yoncamm

ınşallah bu listenin hepsi hamile haberleri verir en kısa zamanda..AMıNNNNNNNNNN

amin liyadora çook teşekkürler.Allah hamilelerin duaları nı kabul eder derler inşallah.Sana da sorunsuz bir hamilelik ve doğum dilerim.Allah hepimizi meleklerine kavuştursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…