2010 Bebekleri için yılbaşı çekilişi

Bende yarın vericem kargoya yani bugün saat 00.geçmiş

Son düzenleme:
bende verdim siparişimi kızlar....dışarı çıkamıyorum o yüzden netten aldım:)))
haftaya olurmuş meryemcim elinde...
umarım beğenirsiniz...

bende netten sipariş verdim, cıkamadığım için dün getirdiler de,bugün de ablama verdim kargolayacaktı,kargocuları bekliyordu :))

inşallah melis sizde beğenirsiniz )

ritayla kafayı yemek üzereydik az kalsın ehhehe

Son düzenleme:
rita dark kızlar nerden aldınızzz? ben de haftasonu cıkacaktım ama eşim belki şehirdışına gidecekmiş ben de internetten almak zorunda kalabilirimm de

rita dark kızlar nerden aldınızzz? ben de haftasonu cıkacaktım ama eşim belki şehirdışına gidecekmiş ben de internetten almak zorunda kalabilirimm de

canım özelden mesaj atayım sana...aldığım hediyeyi ve siteyi:))
ayy evet darkla hediye seçene kadar sıyırdık yani:))

dark bizede kopya verseydiniz kiz
bizde gurbetten silaya bugün yolladik suedanin hediyesini.insallah begenirsiniz

ayy aşkolsun niye beğenmeyelim...siz bizimkini beğenirsiniz inşallah...:26:
taa uzak diyardan geliyor paketin icinde türkiyemin kokusu olcak o bile ayri heyecan veriyor insana.üsütündeki pullara, mühürleri bile kac saat seyretmis biriyim her bir seyi degerli oluyor onun icin canim beyenmemek olurmu.zahmet edip taa gurbet ele göndermek icin gönüllü oldun
cok tskler canim

bende verdim siparişimi kızlar....dışarı çıkamıyorum o yüzden netten aldım:)))
haftaya olurmuş meryemcim elinde...
umarım beğenirsiniz...

niye begenmeyelim canım benim kızım ilk hediyesini senden almış olacak baya heyecanlanıyorum benya canım yagız mete hediyesini aldım ama evden çıkamıyoruz çünkü burda havalar berbat dün göndereyim dedim ters düşünce gönderemedim en kısa zamanda yolluycam inşallah

kızlar bilginiz olsun kargo şirketlerini arayınca evden gelip paketinizi alabiliyorlar evden cıkmaya gerek kalmadan yollayabilirsiniz ben öyle yapıcam :)

bende affan paşa nın herdıoyesını bugun kargoya verdımm..inşallah begenırler:)
bu arada annenın eve yolladım nevyascım daha garantı olur dıye

biz de rüyanın cicisini aldık umarım beğenir birkaç güne yollarız hediyemizi

biz de rüyanın cicisini aldık umarım beğenir birkaç güne yollarız hediyemizi

aşk olsun canım ya.. beğenmek ne kelime, çok heyecanlıyız.. biz kaç gündür çıkamadık ama bugün alacağız akşamüstü.. kargoya da yarın veririz umarım.. inşallah çok geç kalmamışızdır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…