2010 ekim anneleri ek gıda serüvenleri

Peynir vereceğim zaman labne vermem herhalde bize tuzsuz peynir dedi onuda kendim yapabiliyorum yaparım yer, bu gidişle bebeğim sağlıklı beslensin derken sanırım bizde onunla beraber daha sağlıklı bir beslenme sistemine geçeceğiz hayatımızda herşey doğal olmaya başladı

şu ana kadar elma,armut püresi verdim azda olsa yedi...yoğurdu şöyle böyle diyelim...
bugün havuç suyunu verdim rahatsız etti,gaz gibi ,kakasını yapana kadar rahatlıyamadı,havuca ara vereceğim...
meyveleri cam rendeden geçirip yoğurda katıp veriyorum,azda olsa yediriyorum...

Son düzenleme:
Kızlar kakası değişince müdahale etmeye gerek vrmı çünkü ilk kez çok koyu kıvamlı ve bir kerede yaptığı miktarı gün boyunca her bez değiştirmede aldım ki daha çorbaya başlamadık bugün baslıcaz kısmetse sadece prinç unu ve kavanoz maması verdim

bende kizima bugün yarim alma ve yarim armut pisirdim pirinc ununuda ayri pisirip ikisini karistirdim öyle yedi ikindi sonrasi kalan meyve püresini ya yogrutla yada sade vercem

canımhavuç suyuna 1-2 damla zeytinyağı damlat demişti doktorum..kaka sorunu yapabikirdemişti..bilgin olsun..

ben sadece armut püresi verdim...3 gündür artTIRA ARTIIRA VERDİM...yarın elma vereceğim sadece

yarın yoğurt vericem..mayası tutarsa..

ben yarım elma veya armut püresi veriyorum her sabah 1 aydır. bu kontrolde belki başka şeyler de verir doktorumuz bakalım 1 hafta kaldı

ben de her gün elma ve havuç püresi veriyorum öğle çorba akşam yoğurt gece pirinçli muhallebi bunlar öğün olacak şekilde değil günde 7-8 kaşık anca veriyorum

nevyas peyniri kendin nasıl yapacaksın, tarifini verebilirmisin canım...

ya kızlarr bende yavastan vermeye basladımm ama bebeım 4 gundurr kaka yapmıooo zate cok az sut ıcıo bıdee anlamadımmm...

sabahları cıcı bebe werıodumm ıhlamur katıp

bı kez dewam sutu werdımm
ertesı gunde sebzelı prınc unu werdımm azcıkk..aradaa da yogurt werıomm bunlar kabızz yaparmıkı yaaa hergunn sıcann cocukk 4 gundurr ypmadıı

oglum bugun ılk defa yogur yedı ve coook sevdı kedıler gıbı yalanıp durdu hhhh elımı tutup bırakmıyo ver ver dıye hhhh

bende kendim yaptığım yoğurda ,cam rendeden geçirdiğim yarım muzu katıp verdim,sevdi,aynı şeyi armutlada yapıyorum yiyor...ama elmayla,havucu pek sevmedi,az ara verip tekrar deniycem....
birde benim kız çiroz ,biraz toparlanır belki ya....

Kızlar bu sabah kahvaltıda bisküvili meyveli yoğurt yedik hepsini bitirdiilk defa bende paylaşmak istedim 100 cc devam sütüyle hazırlanan yoğurda 4 hero baby bisküvi 4 çay kaşığı kavanoz meyve kattım bayıla bayıla yedi hala ağzı açık bekliyodu son kaşığı verirken birde ben gündüz yaptığım bebek formülüne elma armut yada havuç syu katıyorum gece 2. Kalkışındada hero baby gece bisküvisi atıyorum 1 tane daha güzel yiyo bide doktorumuz damak tadı gelişsin taze meyveden zarar gelmez dedi zaten normalde 150 cc yiyo mamayı 120 cc mama 30 cc meyve suyu koyuyorum bayılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…