Ben dr sormuştum sek günlük şişe sütlerden yap dedi onunla 4-6 günlük yapıyorum güzelde oluyorpike canım ben öğlende dolaptan çıkarıyorum 2 saat mutfakta kalıyor 1 saat de bulunduğum odada o arada ısınıyor sende 2 saat önceden odaya getirip ısınmasını sağlarsın bu arada tebrikler tutmuşş
Ben dr sormuştum sek günlük şişe sütlerden yap dedi onunla 4-6 günlük yapıyorum güzelde oluyorpike canım ben öğlende dolaptan çıkarıyorum 2 saat mutfakta kalıyor 1 saat de bulunduğum odada o arada ısınıyor sende 2 saat önceden odaya getirip ısınmasını sağlarsın bu arada tebrikler tutmuşş
4 6 gunluk derken hergune taze yapmıyomusun nevyas bende ole yapam madem
kızlar çorba ile başımız dertde meyva suyu yoğurt tamam ama 4 gün oldu çorbayı reddediyor
şu klasik patates havuç çorbası irmik ekledim yok prinç ekledim yok istemyor midesi bulanıyor
başka ne yapabilirim aca balkabağı ile denesem mi ağır gelirmi gerçekten de berbat bişey bu çorba çocuk da haklı
varmı bana farklı öneriniz
ben meyve püresi içine koyuyorum elma havuç ve muz veriyorummuz veren varmı ben basladım27:
kızlar şimdi armut püresi verdim benim kıza çay kaşığı ile 10 kaşık falan yedi.fazla değil dimi ya ilk veriyorum armut:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
ben meyve püresi içine koyuyorum elma havuç ve muz veriyorum
yok canım takip et rahatsız olmazsa sorun oolmaz
benim oğlan da yoğurt sevmiyor limon yemiş gibi ekşitiyor suratını yoğurt taze ekşi değil ama sevmedi
mi le başlayan var ya onun kavanozdaki kaşık mamasını verdim.bi kavanozu iki günde yedirdim.
benim kızımda aynı beni sadece uykuluyken emiyo farkederse anında bırakıyo.oysa ne hayallerim vardı iki yaşına kadar emzircektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?