- Konu Sahibi Balbxoxcxuxxux
-
Kızlar burası çok güzel bir topik olmuş, aklımıza takılan bir konuydu. Peki bu eşyaların yanı sıra kapı süsü ve şeker sepetinizi de yanınıza alıyor musunuz? Sonradan mı alınıyor?
kızlar çantanıza muttlaka kendiniz için hırka ve çorap koyun,nst ye girdiğimde farkettim doğumhane buz gibiydi..
bende ıkı gecelık bı sabahlık bı pıjama bıadet dolasmak ıcın terlık.bıtanede banyo ıcın terlık koydum ...ıkıncı gunu banyo yaptırıyorlarmıs...hastane cıkısı bı tane koydum bebıse cunku hastanede gıydırıyorlarmıs..bı tane getırın dedıler.ıslak mendıl ve alt acma bezı koydum ne olur ne olmaz dıye ....ıkı emzırme sutyenı ,8 tanede kılot koydum...bıkutu organık lohusa pedı bı kutuda gogus pedı.bı emzık .bıberopn gogus pompası koydum..lohusa tacımı da unutmadan yazım:)
pısık onleyıcı barıyer krem ve makyaj cantası koydum tarak dıs fırcası vs bakım malzemelerı ıste ....hastanede olsa bıle bıtane temızleme jelı koydum gelenlere sıkcam cocuk ıcın :)
baskada bırsey koymadım sımdılık bu kadar 3 gece 4 gun kalacam hastanede
evet kıyafetlerin etiketlerini ben kestim ütülerken. puseti de götürmek lazım evet bebegi tasımak acısından rahat oluruz. birde hastanedan cıkarken ne giyeceğiz pijamalarla cıkacak değiliz dimi ? kıyafet koymak lazım.eşofman tişört vs.rahat oluruz.
zemzem suyu ve hurma da koyacağım ben tabi simdiden koymam onları da biraz daha zaman yaklaşsın öyle.
valla ben sabahlıgın kollarını kaprı kol aldım gecelıklerım v e pıjamalrım kısa kollu cunku lohusa cok terlıyormus oyuzden sıkıntıya gelemem dedı kısa kollu aldım ıyıde yapmnısım mbak serum olayınıkızlar hastanede giyeceğiniz pijama ve geceliğin kolları uzun olacaksa bol olsun kolları. serum falan takılması gerektiğinde sıkıntı olmasın opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?