2010 ekim anneleri hastane çantanız hazır mı?

masalllah nur yeni gördüm kiz ee cifte bebek geliyor valiz boyuda büyük oluyor demek:)
iyi oldu bende yelek alcaktim unuttum sende görünce aklima geldi.belki lohusalik insani bir ates basar soyunursun.bir donar giyinirsin.yelegide koyayim ben
birde bebegin cantasina zemzemle hurmayi bende daha koycam.arkads 20 geliyor ümreden.taze olsun diye bekledim:)

ben de bitirdim artık çantayı, ama abarttım mı bilmiyorum bir valiz (büyük) kendim için, bir tane de bebişim için ufak çanta yaptım, bir de anakucağı olacak. eşim de 1aylığına gidiyoruz ya hasteneye diyip gülüyor baktıkça

bende çok şükür hazırladım çantamı ama fazla abartmadım açıkcası
küçük bir çanta hazırladım sadece kıyafetler var
birde chicconun çantasını almıştım
ıslak mendil, pişik kremi falan koydum
sanırım yeterli olur
epidural düşündüğüm için 1 gün kalırım en fazla sanırım

kıs hastaneden cıkarken tum bu esyaları toplayıp tasıyım derken bebişleriniı untmada araya kaynamasın cok almısın be kuzum ya

Bende hastane çantasını hazırladım azcık birşey koydum valiz şişko bişi oldu :)
ama bebeğinkini hala hazırlamadım halam gelsın onunla hazırlıycam allah ızın ederse

kızlar ben de tembelliğe devam etmezsem bugn hazırlayacağım...hazırlayınca yazacağım...

ben arabamıza da yedekleredn koyucam..ihtiyaç olursa alıcaz..36+1..

bende abartmadim kızım çantasi hazir benimkiside hazir sayilir ama çantanin içine yerleştirmedim hepi ayri ayri yerlerde onu hazirladimmi tammadir....
hastaneye çikolata felan aldnizmi kolanya onlari yazan yokda ben alicamm gelen giden oluyor ordada iikram edicem...

nihayet hazır sayırlır..
benim çantam
2 pijama 1 gecelik ---1 sabaklık
terlik
2 çorap
2 emzirme sutyeni
6 sezaryan çamaşırı
göğüs pedi
orkid
toka
saç bandı
pompa

kızıma5 takım eldiveli çoraplı şapkalı takım
2 zıbın
çorap
2 bady
bez
alt aç
biberon...emzik...
1 yelek
2 penye 1 polar battaniye
1 çarşaf
pişik kremi

doğuma girereken vermekk için de bir çanta yaptım..
havlu...battaniye..1 bez...1 takım..çorap eldiven şapka

kolnaya..şeker..foto mak..
arabamızın a rkasına da potr bebe ve 1-2 yedek giysi koydum..
sanırım bu kadar dı
:teytey::teytey:

cikolata alıcam canım bende.. gerci normal doğurursam kalmam diye dusunuyorum gece..

kızlar bende hastae çantamı hazırladım bebegime
iki hastane çıkışı
iki 5 li set
2 tane alt ve iç zıbın koydum
3 tane çorap
3 tane agız silme bezi
10 tane bebek bezi
pişik kremi
peluş battaniye
penye battaniye
port bebe
port bebenin içine alt degiştirme setini koydum çarşaf almamıştım bebege die onu koydum evde yıkarım gelince
şampuanı yagı sabunu biberonu emzigi burun temizleyici
zemzem hurma koymadım daha onlarıda koyarım annemlerde çanta oraya gidince haftaya koyucam
kendime:
iki pijama takımı
gögüs pedi
lohusa tacı
terlik çorap iç çamaşırı yelek sonra koyucam

Kızlar doğum yapan bir arkadaş bebişin altını temizlemek için ısak havlu yerine kaynamış soğutulmuş su ve pamuk koy dedi, ıslak ahvluların yenidoğanları bile pişik yapıyormuş. Hastanede bir de pişikle uğraşmayalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…