- Konu Sahibi Balbxoxcxuxxux
-
2takım gecelik. Birisi kısakollu ve sabahlıklı
1takım pijama sabahlıklı ve kısakollu
gögüs pedi
2paket hijyenik ped
Islak mendil
Havlu peçete
Havlu
Diş fırçam ve diş macunum
Tarak
Deodorant
Vücut Pudrası
Terliklerim
3tane çorap
Lohusa taçlarım ve küpelerim
Şimdilik Bu kadar aklıma gelenler olursa buraya da eklerim.
2takım gecelik. Birisi kısakollu ve sabahlıklı
1takım pijama sabahlıklı ve kısakollu
gögüs pedi
2paket hijyenik ped
Islak mendil
Havlu peçete
Havlu
Diş fırçam ve diş macunum
Tarak
Deodorant
Vücut Pudrası
Terliklerim
3tane çorap
Lohusa taçlarım ve küpelerim
3tane emzirme sütyeni
2tane atlet
4tane kilot
gögüs kremi bide
düzelt demiyo bende baştan yazdım :/
evet canım edit butonu yokkafamçokkarıştı bebişinkileri yazmamışsın ama:1shok:
evet yok :/
ilk bebişin çantasını hazırlamıştım canım bir önceki sayfa da var. birleştiriyim ßari
canım lazım olursa hastaneden veriyorlarmışnurum biberon almıcakmısın yanına :))))
2 valiz oldu canım , geçen içinden bi şeyler çıkarayım dedim , 2 çorap çıkarabildimayy nur kızz kac bavulla gıdıon hastaneryee:) masallahh hıc eksık gormeıdm ben
Nurtopu canım naptın öyle ben tatile giderken o kadar şey götürmüyorum bilmiyorumkismile Yanlış anlama ama yarısından fazlasını hiç kullanmadan eve döneceğinden eminim ama senbilirsin tabi..Hastanede 2 gün kalacaksın sonuçta 1 güne 1 takım alman yeterli olurdu..Emzirme atleti,sütyeni ve normal atlet bunlardan sadece 1 tanesini seçip alman yeterli canım.Hem normal atlet,hem emzirme sütyeni,hem emzirme atleti bunların hepsini kullanman imkansız gibi bişey :)) Tuvalet kağıdı, sıvı sabun bunlar her hastanede oluyor :) O durumda pek çay kahve düşünmüyor insan zaten içeceği 3-5 bardak olursada kantinler 24 saat açık..Beni sakın yanlış anlama sadece fikirlerimi yazdım kullanılmayacak şeyleri boşuna taşıma diye bide eve gelince valizdekileri yıkama,toplama derdin olmasın :)) Ama sen böyle rahatsan götür canım hepsini..Allah kurtarsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?