2010 ekim anneleri hastane çantanız hazır mı?

kızlar selam yeni üye oldum ben çok güzel konular açmışsınız.bende daha hazırlamadım ama şimdiden yıkayıp koyarsak ozamana kadar çantadamı duracak bebişin kıyafetleri tozlanmazmı??

kızlar selam yeni üye oldum ben çok güzel konular açmışsınız.bende daha hazırlamadım ama şimdiden yıkayıp koyarsak ozamana kadar çantadamı duracak bebişin kıyafetleri tozlanmazmı??

hoşgeldin aramıza canım. allah bebişine sağ salim kavuşmanı nasip etsin.:Saruboceq: tozlanmaz canım çantaya koy ağzını kapat istersen bide dolaba yerleştir. artık bebişlerin ne zman geleceği belli olmaz. sancın başladığında zaten elin ayağın dolaşacakeyvahedigeldismile bide çanta hazırlayamazsın. :ecrin_bebek:

ben de daha çantayı hazırlamadım yıkadım ütüledim ama kendi kıyafetlerimi almadım daha bugün yarın alcam inşallah tek çanta yapıcam sızcede ıkı cantaya gerek varmı annemle hazırlıcazkı nerde ne va bılsın diye eşimede anlatıcam inşallah o günleri görürüz daha zaman var ama yüreğim çok heyecanlanıyor sizinde öle oluyomu.şu 35.haftayıda atlatdıkmı gerisi çabuk gelir inşallah.:1rolleyes::teytey::dance:

aklinialirimsmile başladım bende bugün ufakdan ...

ütülerini yaptım zıbın takımlarını falan koydum ...birkaç güne eksiklerini tamamlicam inşallah..

kendime ayrı bebeğe ayrı çanta yaptım karışıklık olmasın diye..

listeleri incelemekden nevrim döndü valla.......-tatlicadiarzu-

kızlar hastanede giyeceğiniz pijama ve geceliğin kolları uzun olacaksa bol olsun kolları. serum falan takılması gerektiğinde sıkıntı olmasın opuyorumnanaktan
benim bir geceligim kısakollu zaten,pijama takımım da kısakol ve kapri iyiki öyle almışım :)) bitanesi uzun kol oda bol zaten.

aa bak evet tayt olayını dusunmemiştim ben suanda bile en rahat ettigim seyler arasında tayt ve tunik kaydirigubbakcemile3 bende öyle yaparım. zemzem suyu ve hurmayı unutmayalım :)))
aynen bende canım hiç aklıma gelmemişti ama iyiki kısakollu almışım

ben bebişin kıyafetlerininin kokusu ucup gitmesin diye bohca gibi birşey yapıp öyle koymayı dusunuyorum cantanın icine.

diş fırçası,diş macunu,hijyenik ped,tarak,ayna,paket peçete yada rulo havlu..bebek için mevsime uygun yelek,her ihtimale karşı emzik,pişik kremi,bebek mendili..

haaayyyyyııııııırrrrrrrrrr ben ısın o kısmını hııııııııııııııııııııııçççççççççççççççççç dusunmuyorum hhhhhhhh.hala eglencelı sularda gezıyorum alısverısler cıcıler oyuncaklar uffffffffffffffffffffff bak bu bolum acılmıs hatırlattınız bana yaaaaaaaaaaa

Bir tam takım hastane çıkış seti
Bir takım 5'li zıbın seti
2tane çorap
1tane patik
1tane penye yelek
2tane çıtçıtlı badi(birtanesi kısakol,birtanesi uzun kol)
2tane penye battaniye. (hastaneden çıkarken birtanesi üzerine örtülür diye düşündüm)
1tane tulum (şapkası ve eldiveniyle)
5tane ağız mendili
yeni doğan ıslak mendili
pişik kremi
emzik
biberon(biberonun içine zemzem suyu koydum)
süt pompası
karnını sarmak için kuşak
yeni doğan bebek bezi (10adet)

sanki yıllamaya gidiyorum hastaneye fazla olsun da eksik olmasın :)

Son düzenleme:
ay ben daha hazırlıycam haftasonu hazırlıycaktım güya
herşey hazır bi valize koncak
üfff mukabeleen gelince hazırlıyım bariii

arkadaşlar bir hafta hastanede yatma tecrübemden konuşuyom bence fazla alin eksik almayin yaniniza ne olcaği hiç bilinmiyor bende hazirlamadim daha bakalım ne koyucam...

ben hazırlamadımda söle düşünüom iki canta olcak biri bana biri oglma

kendim için
çarsaf ve yastık kılfı basta olmaz üzere
2 takım pijama 1 gecelik
2 corap 3 tane hamile kilodu emzirme südyeni
üstüme hırka lohusa tacım:) makyaj malzemeleri (bnu dogumdan sonra bidaha konsurz:)

doruk iç
1 takım hastane cıkısını hemsireye verilecek şekilde bohca yapcam battaniyesiyle

sonra bir takım daha hastahane cıkısı
corap agız bezi pişik kremi emzik biberon vs
yelek götürcem bebişime belki üşür
bebek yatagına carsaf
cıkış için battaniye ve ana kucagını götürcem
bol bol bez

bide sizinkilerden bakarım eksik bişi varmı diye kopya cekerim:)

bende hazırladım arabaya koyucam artık nolur nolmaz

ben özel bile olsa hastanedeki nevresimlerden hiç haz etmiyorum kendim için tek kişilik takım kızım içinde sadece beşiğin içine çarşaf alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…