2010 Ekim Anneleri Minişinizi Nasıl Besliyorsunuz?Bugün neler yedik hadi yazalım...

yarın gidicem sorucam inş. canım yazarım da:)
tmm canım ınsallah yoktur bı zararı beklemedeyız
Akşamda :

Türlü,pilav ve semizotu salatası yaptım ve yedim :))

Arada bol bol kiraz yedim yemekten sonrada ekmek kadayıfı götürdük kocişle :))

off cok severım semızotu salatası yaa ben de kıraz alıcaktım ama taddım eksıydı bıraz tam olmamıs gıbı vazgectım almadım onun yerıne seftalıyle kayısı aldım sımdı onları goturuyorumaklinialirimsmile

benım de canım baklava ıstıyor kocıse soylıyım de gelırken getırsın starda yabancı damatı verıyolar bugun aklıma dusurdulerkaydirigubbakcemile3

biz kuru fasulye ve pilav yiycez akşama
sabah da tos t yedim
öğlen gezmedeydim bugün en faydalı kurufasulye olcak sanırımmm

inşaallah canım..

bugun sabah: süt ictim,birtane pohaca , domates salatalık,peynir,zeytin,tereyağı.
2bardak su ictimm ve 2tane ceviz yedim zorla da olsa ardından ilaçlarımı içtim

oo darkcım ceviz yemiş:)

ben bugünn uzun zamandan snra 9 da kahvaltı yaptım veeee 1 bardak süt 1 haslanmıs yumurta peynir çeşitleri kaymak ve vişne reçeli yedim:) yarasın kuzuma inş.:)

hehehe dün senden fırçayı yiyince ben de ceviz yiyim dedim zor da olsa :))))))))

ehehe:) afiyet bal seker olsun Darkımmmm..:)

pingucum sordum doktora olmaz dedi öğlen öğünü ayrı sabah kalk kahvaltını yap istiyosan gene uyu ama atlatma dedi.. yani yalnısmıs yaptığımız olmazmıs..

akşam ki menüm: domatesli bulgur pilavııııııı, annecigimin getirdigi tazecik otlar... kıvırcık,nane,taze soğan, birde ayrann miss gibi :)))))))

uykuyu bölmek de cok zor oluyo =( ama nabalım kalkar kahvaltı ederız artık cunku gercekten uyanınca ınanılmaz ac oluyorum mıgdem yapısmıs gıbı sankı:kedi:

SABAH:3 DLIM PEYNIR, 4 ZEYTIN, 4 DILIM EKMEK ,IKI PARCA SIMIT SICACIKTI DAYANAMADIM:) BI DOMATES, 5 KUCUK PARCA SUCUK KIZARMS,CILEK RECELI ,BI BARDAK ACIK CAY

ARA :bı turk kahvesı ,yanında bı kucuk cıkolata

domateslı bulgur pılavı ve bı kase cacık,

ARA :bı dılım kek bı bardak sut

AKSAM:3 ade kofte ıkı kase cacık bı dılım ekmek

ara bıtabak dolusu karpuz bı kase erık

Son düzenleme:
Güzel bi kahvaltı yapmışsın demet_yarenopuyorumnanaktan
ben de ekmek kızarttım tahinli pekmez sürdüm bi bardak sütle yedim

1 saat sonra bı dondurma yedım

sımdı de sehriye corbası ıcıyorum lımonlu, bıraz da yogurtlu pılav ..

aksama henuz ben de karar vermedım

bugun cok güzel bir kahvaltı yaptımmm :)))))))
1su bardağı süt, 1Yumurta,Domates,Salatalık,Beyaz peynir,Kaşar peyniri,Terayağı,Bal,zeytinnnnn yedimm miss gibiydii yarasın ogluma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…