2010 ekim anneleri saçlarınızla aranız nasıl

• Konu Sahibi Konu Sahibi etoy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

etoy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
66
0
36
Diyarbakır
arkadaşlar bebeğim 4 aylık olduğundan beri saçlarım dökülüyo vede saçlarımla hiç ilgilenemiyorum.saçlarım uzun zor uzattım ama böylede çok bakımsız görünüyorum kısa kestirip rahat etmek istiyorum ama aynı zamanda kıyamıyorum çok kararsızım siz neler yaptınız kısa kestiren var mı?

benim de çok dökülüyor, ancak geçici bir durummuş bu. ben de kestirmek istemiyorum, geçen gidip uçlarından aldırdım, biraz toparlandı gibi geldi bana...

benım belımden daha şağıdaydı uzundu yanı baya ınanılmaz dokuluyordu bakamıyordumda kısa kestırdım snra uzuldum ama toparlandı saclarım.

kızlarr sakın kestirmeyinnn benimm acayşp döküldü ama şuan hepsi geri geldi

Bende doğumdan sonra dayanamayıp kestireceksin diyenlere inat hal kestirmiyorum kıyamıyorum belimden daha aşşada ve dökülme aşamasını geçtik şükür ama banyodan çoğu kez köpüklü yada bakımını yapamadan çıkıyorum eskiden hergün şekillendirirdim uzun uzun bakardım ama neyseki geçici bi dönem bu

evet ya benimde çok uzamıştı. çok gürleşmişti ama dökülmeye başladı heryerde saç görmekten sıkıldım ve şu ceyda modeli yaptım:)))) süper oldu tavsiye ederim.. kısa saçı sevmeyen hep saçımı uzatmamı isteyen eşim bile bayıldı:8::8::8:

aslında bebeğim şöyle 2 yaşına gelene kadar nasıl olsa ben saçımı maşalamayı düzleştirmeyi unutayım.şuan çalışmadığım için çalışana kadar evde pek şekil vermem gerekmeyecek kısa kestireyim biraz rahat edeyim bari. bu bugünkü kararım

kızlarr sakın kestirmeyinnn benimm acayşp döküldü ama şuan hepsi geri geldi

artık çok geç.. geçen ay kuaföre gitip upuzun saçlarımı sadece toplanabilecek kadar kesitirip boyatıp geldim.. saç kökleri hafiflerde dökülmez diye düşündüm..
ama halen aşırı dökülmelerim var... her yer saç.. hatta kızçemin beşiğinde bile saç buıluyorum.. hele tararken vede duşta felaket derecede dökülüyo.. bu durum yakında düzelmezse kel kalıcam valaaa..

arkadaşlar belki inanmak istemezsiniz ama saçlarımı boyatalıdan beri saç dökülmem yüzde 70 oranında azaldı.aslında boya evde 2 aydır duruyordu.bebeğimi emziriyorum belki zararı olur diye boyamıyordum.baktım saçlarım zaten avuç avuç dökülüyor çok moralim bozuldu bir değğişiklik olsun diye 3 gün önce köpük boyayla boyadım.banyoda bile çok az döküldü inanamadım.normalde elimi başıma attığımda 90-100 tel saç gelirdi şimdi bu sayı 15-20ye düştü çok mutlu oldum.

benim ne yazık ki hala dökülüyor...7 ay bitcek nerdesyse:(((doktor b12 vitamini verdi 1 haftadır içiyorum ama nafile:(

Back
X