2010 Ekim Anneleri

geçen yıl hımmm ..geçen yıl bu zamanlar yeniyıl telaşındaydım muhtemelen.. nereden bilebilirdim şu an yanımda uyuyan güzeller güzeli meleğimin, kızımın yola çıkmak üzere olduğunu.. :asigim: bu yıl gözüm ondan başka birşey görmüyor. yeni yıl mı? buyursun gelsin lülülülülülü

allah kimsenin kucağını boş bırakmasın..2010 ekim anne adayları da herbirine kendilerini dünyanın en şanslı kadınıymış gibi hissettirecek yavrularına sağlıkla kavuşurlar umarım..

gecen yil bu zamanlar dusunmeye baslamistik bir melegin artik aramiza katilmasinin zamaninin geldigini Ve simdi sukurler olsun artik buyuyor bile ...yerimizi alacak olan 2010 ekim annelerine simdiden saglikli ve rahat hamilelik dilerim opuyorumnanaktan

vayy anasini.gecen yil bu zamanlar hamilelik testi yapiodum hep kaydirigubbakcemile2
ocak sonunda 2010 minnoslari dokulurler yavas yavas.bizim ufakliklardan 1 yas kucuk olacaklar saka gibi yaww kaydirigubbakcemile3

anaaaaaaammmmmmm görünce içim bi tuhaf oldu...insallah dolup tasar bu topik rabbim isteyen herkese nasip eder..rabbim 2010 ekim annelerine de bizim evlatlarımız gibi dadlu seker saglıklı sıhhatli melekler verir..

ayyy birden görünceee aklıma geçen şubat geldiii teker teker benide listeye ekleyindiyoduk mafoldumben listeye eklendik şu gün meleğimi görcem ayy bu ay 8 gr olmuş önümüzdeki ayy şu tahlil yapılacak nasıl yapılacağını bilen var mı ilk yaptıran anlatsınn artık meleklerimiz kiloları almaya başladı derkenn çattı muayenesi yok acıcak acımıcakk en iyisi sezeryan normal doğum derkenn şuan meleklerimiz kucaklarımızda

Allah isteyen herkese sağlıklı melekler nasip eder inşallah ...

Hadi bakalım kıslarr şaka maka biizde eskidik hahahhhhhhhhhh...

2010 ekim annelerimi içim tuaf oldu eskidik biz desenize hayırlısıyla dolar taşar güzel dostluklar olur inşallah bu topiktede rabbim isteyen herkezeyaşatsın bu güzel duyguları inşallah...

2010 topiği hayırlı uğurlu olsun :) gecen yıl bugunlerde bn daha hamıle bıle değildim vay be zaman su gıbı akıyor. gelecek olan hamişlere hayırlı olur inş

duygulandııımm,
hem de ççoookkk,
ekim anneliği zor biraz,bütün yazı koca bir göbişle geçirmek,ramazan,,
fakat şimdi yavrularım kucağımda,
2010 melekleri dde sağlıkla gelsin inşallaahh..

2 ocakta bi akrabamız doğum yapmıştı,tebrik etmek için aradığımda hadi siz daha düşünmüyomusunuz demişti.sesimi çıkaramadım,telefonu kapatınca hıçkıra hıçkıra ağlamıştım..uğraşıyoduk..ilk bebeğimi kaybettikten sonra uzun süre cesaret edememiştik..cesaretimizi toplayınca da gebe kalamadım uzun süre..bugünümüze çok şükür

3 ocak son adet tarihim,9 şubatta da hamile olduğumu öğrenmiştim..hem de doktorum,bu ay hamile kalamazsın,önümüzdeki ay aşılamaya geçelim dediği halde..(ilaç kullanmıştım ama yumurtalarım büyümemişti)ma geç de olsa döllenme oldu çok şükür:)Rabbim çok büyüksün.hamdetmediğim gün yok..bana bir melek gönderdi ya..ne ev ne araba..hiç bişeyde gözüm yok..yavrum sağlıklı olsun..

Rabbim isteyen herkese nasip etsin..kimsenin kucaını boş bırakmasın..
2010 melekleri de hoş gelsin sefa getirsin:))))

ayyy ne çabuk geçmş zamannn.çbügün benm son adet tarhm 26 aralıktı:)))günleri saya saya ne güzel arkdşlıklar kurdukk.darısı şimdikilern başına inş hayrlı uğrlu olsun

bende gecen sene 2009 ekim annesi olacaktım ama yüce rabbim onu daha çok sevdi ve benden aldı.. inşallah bu sene 2010 ekim annesi olurum kızlar... 22 aralıkta son adetim...

:) şaka gibi yaaa biz eskidik kızlar sanırım 2009 anneleri olarak :)
ne günleri geçirdik vay bee 1 sene oluyo resmen :) hayırlı olsun 2010 annelerine inşallah...
biz 2009 anneleride yaşlandıkmı ne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…