2010 Ekim Anneleri

OYYYYYYYYYYYYYYY OYYYYYYYYYYYY INANMIYORUM NE CABUK GECTI ZAMAN 2010 EKIM BEBEKLERI ICIN ANNE ADAYLARI GELMIS BILE COK ETKILENDIM OY KIZLAR DAHA BIZIMKILER MINICIK , VE ABI ABLA OLACAKLAR HADI HAYIRLISI OLSUN INSALLAH TUM EKIM ANNELERINI TEBRIK EDERIM ALLAHIM SAGLIKLI VE HUZUR DOLU BIR HAMILELIK GECIRIP MINIKLERINI KUCAKLARINA ALSINLAR MASALLAHHHHHHHH

not: KIZLAR SORACAK SORU VS OLURSA EKIM 2009 ANNELERINDEN YARDIM ALABILIRSINIZ BIZ COK IYI BIR GROUP OLDUK INSALLAH DARISI BASINIZA , NE GÜNLERDI AHHHHH AHHHHH HEHEHE

2010 ekim melekleri yavaş yavaş annelerinin karınlarına düşmeye başladılarr sağlıkla dünyaya gelirler inşallah

2010 ekim melekleri yavaş yavaş annelerinin karınlarına düşmeye başladılarr sağlıkla dünyaya gelirler inşallah

artık herkes yavaş yavaş dökülürler...şimdi öğrenen var öğrenmeyen var...herkese güsel bir hamilelik diliyorum..2008 ekm anneleri bana derdi ekm babaları hödük oluo diede inanmazdım ama gerçektende ekim babaları birazcık hödükleşiokaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun topiğinizz yeni hamişler...sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmenizi dilerim.bence hayatın en güzel dönemlerinden biri, tadını çıkarın..
benim sat 27 ocaktı, 5 martta da hamile olduğu öğrenmiştim, 20 ekimde oğlumu kucağıma aldım zaman ne kadar çabuk geçiyor yahu..:)

:roflol: :roflol: :roflol:

2010 ekim anneleri son adetlerini yasamıstır ben 18 ocaktım 25 ekim dogum tarihiydi tabi 28 agustosta geldi cadı kızımın gecen yıl bu zamanlar son kez uzulmustum adet olduma sonra prensesim geldi gobusume hamileligime doyamadım ama cok sukur saglıklı bi sekilde kucagımda bebegim Allahım herkese saglıklı hamilelik saglıklı hamilelilik nasip etsin

bu konuya bende o zaman hadi be demistim ama gercekten hoduk oldu adam yaaalsanaalsanasmile

2010 bebekleri sağlıkla gelirler inşallah...bende geçen yıl 19 şubatta hamile olduğumu öğrendim ve 28 ekimde kızımı kucağıma aldım allah sizlerede göstersin...

20 ocak sondu benimde :)) oğluşumu paşamı 21 ekimde kucağıma aldım... benim kocişe bebiş yaradı ama

oleyyy günlerdir bu topiği bekliodumm hadi bakalım inşallah hayırlısı olur hepimiz içinn bu ay güsel haberler alırız inşalllahhhh:Saruboceq:benim sat:29 aralık beklenen adet 25 ocakk ayy çok heycanlıyımmm kaydirigubbakcemile2

benim sat 4 ocaktı 2 ekimde kollarımdaydı bebebğim...

canım benim heyecanını cok iyi anlıyoruz insallah rabbim gönlüne göre veriri..bu topik isteyen herkesle dolar tasar....

ay ben de son SAT'ımın ikinci günündeydim bugun :) 16 şubatta da hamile oldugumu ögrenmiştim. 9 ay 13 günde kucagımdaydı yavrum. Darısı bekleyenlerin başına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…