kızlar az önce dr dan randevu aldım.normalde 5 nisanda gidecektim ama kongrede olacakmış.o yüzden perşembe günü gidiyorum yani 1 nisanda ayyyy çok heyecanlı
bende farkettim.5 ekim benm Allah nasip ederse.ya bebeği hissediomusun.ben hissetmiyorum da
kaydirigubbakcemile3bende yarın gidiyorum :ecrin_bebek:
kızlar az önce dr dan randevu aldım.normalde 5 nisanda gidecektim ama kongrede olacakmış.o yüzden perşembe günü gidiyorum yani 1 nisanda ayyyy çok heyecanlı
mrb benimde 5 ekim dogum tarihi,biraz zorlu geciyor ama saglicakla aliriz bebeklerimizi kucagimiza insallah
ya ben çok heyecanlandım offffeyvahedigeldismile
cnm senin dr zekai tahirdeydi dimi ismi neydi
kizlar ben gecen hafta gittim yanlis hatirlmayorsam 12+2 cinsiyeti sordum henuz belli olmadigini soyledi. bu haftalarda ogrenen varmi acaba ?
kizlar ben gecen hafta gittim yanlis hatirlmayorsam 12+2 cinsiyeti sordum henuz belli olmadigini soyledi. bu haftalarda ogrenen varmi acaba ? ikili test yaptik sonuclari yarin alacagim hayirlisi insallah. iyi haberler olur.
mrb.amin canım ya.neyin var?bulantı mı.benm geçti bulantılarım ama bel ağrısı var ben de de.napalım Allah kucağımıza almak nasip etsin:):CüvCüv
Amin canim bel agrim yok simdilik bulanti ve agizda asiri sulanma.
Bel agrim yok simdilik cok fazla bulanti ve agizda asiri sulanma var evden disari cikamiyorum. sen ikili test yaptirdinmi ?
sabah ruyamda komşum bana mandalına yedırdı hala tadı damagımdaa ama sedec 1dılım kalkam portakal yıyem onun yerıne bariiii
11.haftada tahmin başlıosa o zaman bana da bişi der yarınkaydirigubbakcemile3
canım benım dr. bana 11.5 haftalıkken görursem söylerım dedı ben gıtmeye zaten 13 hafta bıtmıs olacak kesın söyler bence senın kıde gösterır
yaptırmadım canım ben.biraz araştrdım vaz geçtim snra.dr sonucu eline aldığnda kesin bu diyemezsin dedi.öyle olnca yaptrmadım bende.bulantı zor gerçekten.umarım geçer en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?