2010 Ekim Anneleri

aaa bugün herkes erken randevu alıyor galiba

benimde randevu alasım geldi şimdi yaaa eyvahedigeldismile

pzt yi bekletmeyeceksiniz bana zemuszemus

kızlar az önce dr dan randevu aldım.normalde 5 nisanda gidecektim ama kongrede olacakmış.o yüzden perşembe günü gidiyorum yani 1 nisanda ayyyy çok heyecanlı

ohh maşallah kıss sana hayırlı haberlerle dönersin inş..bana daha çok var yaaaeyvahedigeldismile

mrb benimde 5 ekim dogum tarihi,biraz zorlu geciyor ama saglicakla aliriz bebeklerimizi kucagimiza insallah

mrb.amin canım ya.neyin var?bulantı mı.benm geçti bulantılarım ama bel ağrısı var ben de de.napalım Allah kucağımıza almak nasip etsin:):CüvCüv:

kizlar ben gecen hafta gittim yanlis hatirlmayorsam 12+2 cinsiyeti sordum henuz belli olmadigini soyledi. bu haftalarda ogrenen varmi acaba ? ikili test yaptik sonuclari yarin alacagim hayirlisi insallah. iyi haberler olur.

kizlar ben gecen hafta gittim yanlis hatirlmayorsam 12+2 cinsiyeti sordum henuz belli olmadigini soyledi. bu haftalarda ogrenen varmi acaba ?

öğrenen bazı arkdaşlar var canım bende o yüzden umutluyum öğrenmek için olmazsa

doktora biraz ısrarcı olucam artık olumunekankayizsmile

kizlar ben gecen hafta gittim yanlis hatirlmayorsam 12+2 cinsiyeti sordum henuz belli olmadigini soyledi. bu haftalarda ogrenen varmi acaba ? ikili test yaptik sonuclari yarin alacagim hayirlisi insallah. iyi haberler olur.

hayırlısı canım.iyi haberler alırsın inş.

sabah ruyamda komşum bana mandalına yedırdı hala tadı damagımdaa ama sedec 1dılım kalkam portakal yıyem onun yerıne bariiii

Bel agrim yok simdilik cok fazla bulanti ve agizda asiri sulanma var evden disari cikamiyorum. sen ikili test yaptirdinmi ?

yaptırmadım canım ben.biraz araştrdım vaz geçtim snra.dr sonucu eline aldığnda kesin bu diyemezsin dedi.öyle olnca yaptrmadım bende.bulantı zor gerçekten.umarım geçer en kısa zamanda

sabah ruyamda komşum bana mandalına yedırdı hala tadı damagımdaa ama sedec 1dılım kalkam portakal yıyem onun yerıne bariiii

ben de krep gördüm rüyamda. kalkıp heen yaptım:)))her rüyada gördüğümüzü yersek kilolar alır başını gider gibi geliyor bana:)))

kızlar az önce dr dan randevu aldım.normalde 5 nisanda gidecektim ama kongrede olacakmış.o yüzden perşembe günü gidiyorum yani 1 nisanda ayyyy çok heyecanlı

yaa sendemı gıdıosun 1 nısanda balumda gıdecek bende gıtsemmı yaaaa acaba cınsıyetıde bellı olsun dıe beklıodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…